Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ösgem bunla geçmiş olsun Allah bida yaşatmasın beterinden korusun tatlım,
inş diğer yapılacak herşeyin sonucu herkesete ii çıkar,
pınar takıma gelmeden özgeyemi koştun kız cadı yürü eve :),
he herkese günaydın öptüm sizi,
pinarim napan gı nasıl gidiyo...
ösgem bunla geçmiş olsun Allah bida yaşatmasın beterinden korusun tatlım,
inş diğer yapılacak herşeyin sonucu herkesete ii çıkar,
pınar takıma gelmeden özgeyemi koştun kız cadı yürü eve :),
he herkese günaydın öptüm sizi,
pinarim napan gı nasıl gidiyo...
pinarim bende iyiyim şükürler olsun tatlım,
o aldığımı kullanmadım geçen 100 gaymama kıyıp başka bi ürün aldım jel krem bide pilingi var bakalım inş işe yarar yaramazsa yandı bana onu satan :)
şaka bi yana başka bi ürün aldım kullanıyorum fıstık inş işe yararda sonuç ii olurda sizede hemen haber vercem alın ii diye yada ki inşallah işe yaradı diye,
yaramadı demek istemiyoum yaw:)...
günaydınlarrrr... 1 dilim kızarmış ekmekle kahvaltı ettim,şimdide bulaşık yıkayıp etraf toparlamaya gidicem bi uğrayayım dedim...herkez iyi mi?
dora cım seni bir telaş almış...h,ç bugünden bildirim isteme yarın değişimler oluyor,dahada zorlanırsın karışır..yarın sabah yavaştan yaparsın..biz kontrol ederiz,aeben yada kütom kopyalar...8. takımıda unutma onlarında hesabını yapacaksın canım..
yumukum merhabalar....nasıl gidiyor?aramızda olmaktan memnun musun?hoş pek sohbet edemiyoruz ben bu sıra eskisi kadar giremiyorumda....ortalığa bi bakayım tekrar uğrarım öptüm...
pinarim valla bende öle umuyorum,
bi göğüs sıkılaştırıcı bide onları mümkün olduğunca düzenli kullanmaya çalışıyorum tatlım,
akşam sabah sürüyorum karnım için olanları bu sabah sürmedim:)...
8. takımıdamı hesaplıyacammm:1shok: kafamı buluyon beee:mymeka: ben bizim takımı yapabilirmiyim telaşına düşmüşüm sen deee nerelerden haber veriyonkafamçokkarıştı
8. takımın hesabı yapılacakmı konntrolmü edilecekkafamçokkarıştı
acele cevapppppppp
nazlım benim kilo gidince hafiften sarkma oldu sanki :)
artık süngerli sütyen bulabiliyorum bende normal insanlar gibi 6 liraya sütyen bulabiliyorum artık
40 lira vermicem süteyene :),
küçülme olunca setliği ister istemez azaldı neyse,
lirene diye bi marka 39 liraya aldım günde bir kez uygulanıyo tatlım,ben akşam eve gidince üzerimi değişirken sürüyoum sonra bi hareket gösterdiler göğüs sıkılaştırmak için 20 kez onu yapıyorum çıplak olarak yani göğüsler çıplak olarak:roflol:
ayna karşısında çok komik oluyo ama inş işe yarayınca geçecek bu komedi hallerim...