- 14 Aralık 2007
- 2.740
- 318
- 723
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bediş ya tekeyle konuşmaya daldın yada pc başında uyya kaldın ......
asüm mucuks
ben kaçar hayırlı günler gözüm üstünüzde . özellikle simitlilerde ......
Ben boşunamı diyom hislerim kuvvetli diye ......:jeyyar:kaydirigubbakcemile3 biliki bi yerler izliyorum sizi ......:roflol::roflol::roflol: kim hangi simidin ucundan ısırdı geri vaz geçti tekrar dayanamadı aman bişi olmaz 1 lokma yiyim kim görecek dedi hapsini görüyorum ha ......:roflol::roflol::roflol::dilcikar::1hug:aebenımm he dogru bildin onla konusuyoduk şimdi bitti bende gidiom asım patronun cayına uyku ilaçı at yaww olmuyo bölee kaydirigubbakcemile3:lepi:
HEY 6. takımın güzelleri 64.5 oldum diyorum 12 senedir ilk kez ve 1 kişi bilem tebrik etmedi ya .....:sm_cool::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
yumuk gnaydın canım gece görmedim seni yaa( kızmadın demüü
selam kızlar ben geldim izmirdeyim bugün yine sıkıcı bir gün anlıyacağınız
günaydınlarrrrr canlarımmm
nassınızzz bakalım
kütom sabahın köründe kalkmışsın. kıyamammm ben 7 de kalktım bugün. fazla bile uyudum sayılır benim için
pınarımm kayınvaliden sizin için her hafta tam tekmil mi hazırlıyor sofrayı. kendisi kilolu mu merak ettim şimdi :jeyyar:
nazlımm gözün aydınn canım...
aebenim bu hafta sonu ağır yememeyi düşünüyorum. yemeği yapıp evden çıkarsam dışarda yemeyiz. hem paramız gitmez hem kilolar gelmez. ama ben pazar günleri yemek yapmaya üşeniyorum kaydirigubbakcemile
Aferin fatu bak seni böyle görmek beni sevindirdi hadi bakalım ....Şenizaa unuttum bi de küçük muz yidim....
ama küçük ciddeeennnn