• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

a.s.süper yawww arkası bol olsun inş.. şu ilaçlara haplara bende inansam bi inanmayıncada fayda göremem bence aeben senın kilon kalmamış canım ama 60 olursan süper ötesi olacak ve sen yaparsın eminim ya ne kaldı surda

bediş ya tekeyle konuşmaya daldın yada pc başında uyya kaldın ......

asüm mucuks

ben kaçar hayırlı günler gözüm üstünüzde . özellikle simitlilerde ......

kahvaltım msn basında olunca cubuk kraker su oldu şimdide kalkayım ortalık toparlıyım sonra yuruyuş dönüşte pazara alışveriş bugun böle gündemım hadi görüşürük bakalımmm

bediş ya tekeyle konuşmaya daldın yada pc başında uyya kaldın ......

asüm mucuks

ben kaçar hayırlı günler gözüm üstünüzde . özellikle simitlilerde ......

aebenımm he dogru bildin onla konusuyoduk şimdi bitti bende gidiom asım patronun cayına uyku ilaçı at yaww olmuyo bölee kaydirigubbakcemile3:lepi:

aebenımm he dogru bildin onla konusuyoduk şimdi bitti bende gidiom asım patronun cayına uyku ilaçı at yaww olmuyo bölee kaydirigubbakcemile3:lepi:
Ben boşunamı diyom hislerim kuvvetli diye ......:jeyyar:kaydirigubbakcemile3 biliki bi yerler izliyorum sizi ......:roflol::roflol::roflol: kim hangi simidin ucundan ısırdı geri vaz geçti tekrar dayanamadı aman bişi olmaz 1 lokma yiyim kim görecek dedi hapsini görüyorum ha ......:roflol::roflol::roflol::dilcikar::1hug:

he biliyom eskiden olmasa gecen buluşmada biyerime kamera taktın diyecem o derece :))

günaydınlarrrrr canlarımmm
nassınızzz bakalım
kütom sabahın köründe kalkmışsın. kıyamammm ben 7 de kalktım bugün. fazla bile uyudum sayılır benim için :delphin:
pınarımm kayınvaliden sizin için her hafta tam tekmil mi hazırlıyor sofrayı. kendisi kilolu mu merak ettim şimdi :jeyyar:
nazlımm gözün aydınn canım...
aebenim bu hafta sonu ağır yememeyi düşünüyorum. yemeği yapıp evden çıkarsam dışarda yemeyiz. hem paramız gitmez hem kilolar gelmez. ama ben pazar günleri yemek yapmaya üşeniyorum kaydirigubbakcemile

aebenimm tebrik ederim bu arada. süpersin :lepi:
darısı başıma ossuuunnnn :delphin:

ceylincim üzülme. o kadar süre taktın kısa bir süre daha taksan bişey olmaz canım :1hug:
ne kadar daha kalacakmış peki

günaydınlarrrrr canlarımmm
nassınızzz bakalım
kütom sabahın köründe kalkmışsın. kıyamammm ben 7 de kalktım bugün. fazla bile uyudum sayılır benim için :delphin:
pınarımm kayınvaliden sizin için her hafta tam tekmil mi hazırlıyor sofrayı. kendisi kilolu mu merak ettim şimdi :jeyyar:
nazlımm gözün aydınn canım...
aebenim bu hafta sonu ağır yememeyi düşünüyorum. yemeği yapıp evden çıkarsam dışarda yemeyiz. hem paramız gitmez hem kilolar gelmez. ama ben pazar günleri yemek yapmaya üşeniyorum kaydirigubbakcemile

kayınvalidemle ben aynı kilodayız canım...ama ben ondan 10 kilo aşağı olacam yakında..inşallah..her cuma yemekler yapar,öbür gelin limoni o yüzden benle bi sorun yok,hazırlanır canım...ama herzaman temkinlidir zaten ,buzdolabından hiç yemeği eksik olmaz,yani habersiz bidolu misafir gelse etinden çorbasına,tatlısına hazırdır,kara lahanaları bile tuzla ovar buzdolabına sokar,salataya hazır olsun herzaman diye..yani alem sositosositokadındır vesselam.....

kızlar bende yemin etmeyi düşünüyom valla,yoksa bu yiyecekler beni alt edecek...ama neye yemin edeyim diyede düşünüyom valla:roflol::roflol::roflol:...ekmek olsa yapamam tatlı olsa yapamam hamurişi oda olmaz...ayyy yemek yemekcokacimcoook çooookkkk güzelll yaaaaaaa..cokacimcoook...neyse ben ne olursa 2 lokma alıp çekilmeye yemin edeyim bari......ama nezaman???:oklava:PAZARTESİ......:roflol::roflol::roflolkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
GÜNE GİDİYOM ŞİMDİ BENİ ZAAFSIZ Bİ İNSAN MI SANDINIZ HIH:dilcikar:
YAPTIM MI TAM YAPARIM BEN BU LAFLARIM İŞİN ŞAKASI....lülülülülülülaelaelaelaelae

Haaaaaaa 10 smileyi bende geçtim yaşasınnn yuppppiii...... :teytey:özge,aebenlaelaelaelaelaelülülülülülü:tomato:

kızlar selam
ben bugün sabah diyet mısır gevreğine yoğurt katıp yedim (normal yoğurt markette diyet kalmaış malesef)

sonra öğlen çin yağsız ve küçüklerinden 3 kalem pirzolayı mikrodalgada pişirdim yağsızo lnu yedim 1 dilim ekmekle
acıkınca da ağzıma beyaz leblebi atıyorum azar azar
bu saate akdar böyle gittim
evde yoğun temizlik yapıyorum dolapları düzeltyorm kışlık yazlık olayı burda yazlık değil baharlık oluyo ama neyse

hadi öptüm görüşrük

aa unuttum bi de küçük muz yidim....
ama küçük ciddeeennnn
Aferin fatu bak seni böyle görmek beni sevindirdi hadi bakalım ....Şeniz

bu hafta hepinizden umutluyum hadi kızlar kim tutar bizi 1. olalım .bu hafta .......:lepi:

Back
X