• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

olursun inş. inanıyorum ben sana yaparsın senn bende düşündüm onu şöle karışık kızartma üstüne sarımsaklı domates sosu bol ekmek yogurtt 2 yıl olmuştur galiba yemeyeli olsun 100 kilo yaşamaktan iyidir mutluyum yinede
cokacimcoookcokacimcoookbende çok severdim o karışık kızartmayı cokacimcoookhemde domates sarımsak sosla . ama onu yerken aldıgımız lezzet yarım saat ama onu yemeyip verdigimiz lezzet daim ....sengözlerimebaksanab bunu düşününce ....:lepi:tek yemeyelim ....

ben kalkıyorum yarın çocukları okula ben bırakıcam molum eşim yok ...
hava güzel olursa yürürüm sabah geç gelebilirim biraz ....

iyi geceler herkese ......

cokacimcoookcokacimcoookbende çok severdim o karışık kızartmayı cokacimcoookhemde domates sarımsak sosla . ama onu yerken aldıgımız lezzet yarım saat ama onu yemeyip verdigimiz lezzet daim ....sengözlerimebaksanab bunu düşününce ....:lepi:tek yemeyelim ....

haklısın vala ne diyim Allahın izniyle biz bu işi ögrendik bundan sonra alacagım kilo en fazla 5 kilo olur kafam dank eder ne ole 20 25 kilo almak hep tetikte yaşayacaz başka yolu yok

neysee onu bunu boşverinde siz bana dua ediyomusunuz bakayım ödüm kopuyo saatler gectikçe senağlama o kadar direndim kurtuluş yok bu dişçiden:çok üzgünüm:

haklısın vala ne diyim Allahın izniyle biz bu işi ögrendik bundan sonra alacagım kilo en fazla 5 kilo olur kafam dank eder ne ole 20 25 kilo almak hep tetikte yaşayacaz başka yolu yok

neysee onu bunu boşverinde siz bana dua ediyomusunuz bakayım ödüm kopuyo saatler gectikçe senağlama o kadar direndim kurtuluş yok bu dişçiden:çok üzgünüm:

git güzelim ne korkup acı çekiyorsun..ben hiç korkmam diş çektirmeden doldurtmadan,vs.vs....iğneyi güzel vurdu mu anlamazsın bile çıktığını..hem çürük dişin vücudunada zararı var,git kurtul ne yapılması gerekiyorsa yapsın diş dr.u....kaydirigubbakcemile3

olursun inş. inanıyorum ben sana yaparsın senn bende düşündüm onu şöle karışık kızartma üstüne sarımsaklı domates sosu bol ekmek yogurtt 2 yıl olmuştur galiba yemeyeli olsun 100 kilo yaşamaktan iyidir mutluyum yinede

siz nediyonuz bee. kızartma üzeri soslu ufff uffffff:mymeka: olsada yesek namındadelikafaduldenlaelaelaelaelae

günaydın kızlar.
sabah kuşunuz geldiiiiiikaydirigubbakcemile4
dün benim için diyet olarak çok hoş değil:jeyyar: ama eğlence olarak çok güzel bir gün geçirdim.hihoyyyt
kendime yeni şu kısa eteklerden 2 tane aldım.delikafadulden
fotosunu çektim ama her nedense benim kız yükleyemedi. bir daha denettireceğim bakalım yapabilecekmidelikafadulden
dünki çok yemenin ardından bu gün diyete tam gaz devam.kaydirigubbakcemile4
ben zaten diyetim boyunca hafta sonları yiyorum. o gün bana tatil yaniiilaelaelaelaelae
sabah kahvaltı canım istemedi. sadece bir parça salatalık ve şekersiz çay bir miktarda beynir aldım. metobolizma durmasın diye benzin yükledim yaniii:lepi:
malum pazartesi evin içi elli altı. çıkıp temizlik yapacağım.:delphin:
benden sonra ilk kim yazarsa hedefine ilk o yaklaşsınkaydirigubbakcemile diyor ve kaçıyorummmkaydirigubbakcemile4

canım benim tebrikler..çok sevindim senin adına:içelim::hooray: bende bi kırsam şeytanın bacağınıda 79 olsam 6-7 senedir ilk defa 80 altına düşmüş olucam..heyyy gidi yıllar heyyyy..:çok üzgünüm:a.s...

günaydın aebeni tebrik ederim. darısı benim başıma. paylaştığın bilgi içinde teşekkür ederim.

günaydınlar 6. takımın fıstıkları. haftasonu bol bol tembellik yaptım. cumartesi öğlen eve bir girdim sabah işe gelmek için çıktım. haftasonu menülerimide yazayım.

cumartesi

sabah
1 kase mısır gevreği + su

ara
1 adet çubuk kraker

öğlen
2 dilim kızarmış ekmek ( baya bir kızardı ekmek hatta odan önce 2 dilimi tost makinasında unutmuşum yandı anam baya bir bağırındı bana.)
1 adet haşlanmış yumurta
beyaz beynir
yarım salatalık

akşam
4 yemek kaşığı bulgur pilavı

pazar

sabah ( daha doğrusu öğlen gibiydi )
2 dilim kızarmış ekmek
azcık sucuklu yumurta
peyaz peynir.

ara
1 avuç kuş üzümü

akşam
1 kase yayla çorbası

herkese günaydın hayırlı güzel ve çabuk geçecek huzurlu bir hafta diliyorum hepimize,
nasılız bakem fıstıklar...

ösgem sahalarımı döndün kuzum facede yorum etmişin bana du gedip okuyam :)))...

YÜRÜMENİN FAYDALARI

1 Yürümek tip 2 şeker hastalığının gelişme riskini azaltır Diyabetten Korunma Programı çerçevesinde yapılan çalışmalar haftada 150 dakika yürümenin ve vücut ağırlıklarının %7’sini vermenin şeker hastalığı gelişme riskini %58 azalttığını göstermiştir

2 Yürümek erkeklerin kalplerini kuvvetlendirir Emekli erkekler arasında yapılan bir çalışma günde 15 km den az yürüyenlerin kalp hastalığından ölme riskinin günde 3 kilometre ve üzerini yürüyenlere göre iki kat fazla olduğunu söylemektedir

3 Yürümek kadınların kalplerini kuvvetlendirir 72,488 kadın arasında yapılan bir çalışma haftada üç saat üzerinde yürüyenlerin kalp hastalığı nedeni ile yaşamlarını kaybetme riskinin yürümeyenlere göre %35 azaldığını ortaya koymuştur

4 Yürümek beyin için faydalıdır Yine yapılan bir çalışma haftada 1,5 saat ortalama bir hızla yürüyen kadınların bilişsel fonksiyonlarının ve entelektüel yeteneklerinin yürümeyenlere göre daha iyi olduğunu ve 40 dakikanın altında yürüyenlere göre bu fonksiyonları kaybetme eğiliminin daha düşük olduğunu göstermiştir Bu konuyu bir düşünün isterseniz!

5 Yürümek kemikleriniz için iyidir Her gün 1 – 1,5 kilometre yürüyen menopoz dönemindeki kadınların tüm vücuttaki kemik kitlesinin daha az yürüyenlere göre yüksek olduğu bilinmektedir Bu kadınlarda bacaklardan kemik kaybı daha yavaştır

6 Yürümek depresyon belirtilerini düzeltir On iki hafta boyunca haftada 3 – 5 kez yarım saat yürümek, depresyon sorgu testlerince tespit edilen belirtileri %47 oranında azaltır

7 Yürümek meme ve bağırsak kanseri riskini düşürür Haftada 1,5 – 2,5 saat arasında orta bir hızla yürüyen kadınlarda meme kanseri gelişme riski hareketsiz kadınlara göre %18 daha düşüktür Birçok çalışma aktif olmanın bağırsak kanserinin ortaya çıkmasını azalttığını, kanser olanlarda bile yaşam kalitesini yükseltirken ölüm oranını gerilettiğini defalarca belirtmiştir

8 Yürümek fizik kapasitenizi geliştirir Haftada 3-4 kez yarım saat yürümek bedeninizle yapabileceklerinizi arttırır

9 Yürümek kısa sürelerle bile olsa fizik kapasitesini geliştirir Hareketsiz yaşayan kadınlar arasında yapılan bazı çalışmalar tek seferde yarım saat yerine günde üç kez 10 dakika yürümenin de etkili olduğunu ve kilo vermekte diğeri kadar faydalı olduğunu kuvvetli delillerle sunmaktadır

10 Yürümek fiziksel engellerin gelişmesini önler Yürüyen ve bunu yıllar içinde devam ettiren insanlar yaşlılıklarında ortaya çıkabilecek kireçlenme, kas güçsüzlükleri gibi fiziksel engellerin önüne geçerler Unutulmamalı ne kadar çalışır ve ne kadar güç harcarsanız o derece güçlenirsiniz Hareketsiz olmak sizi daha dinlenmiş değil daha bitkin yapar

günaydın güzeller .

ooo nazlım sen haftasonu yarışı unutmamışın aferin kıs .. hayal cadısı korksun senden vallahi .... menüye bak menüye ... he he ...

oy amma çok yazmışsınız yaaa oku oku bitmedi ne güzel laram da gelmiş ohŞeniz
cumartesi giremedim benim wireless bozuldu yaaa sinir oldum ugraş uğraş dur olmadı bende saldım başka pcdende girmek istemiyorum neyse bu sabah ta biraz gariplik yaptı neyseki ayarları falandeğiştirdim de oldu

bir nescafe içtim başka da bir şey yemedim henüz şimdilik bu kadar:)))

günaydın güzeller .

ooo nazlım sen haftasonu yarışı unutmamışın aferin kıs .. hayal cadısı korksun senden vallahi .... menüye bak menüye ... he he ...

evet yarışı unutmadım aebenim. tam gaz devam ama şimdi baktımda hayal pizza yeşim pasta yemiş. tantuni yemiş ama azar azar yemiş.

ben dün de izmirdeydim a.sa.s oraya mı taşınsam ne :roflol::roflol:
ama bu kez alışveriş için geldim ıkeadan bir şeyler aldım malum eve başlıyoruz kayınvalidemin evi bu hafta bitecek içeride de pek birşy kalmadı nisanınn en fazla 2. haftası biz başlarız eve haziranda biter diyor kociş bakalım
işte koridor lambalarını falan aldık birde ben ıvır zıvır aldım:roflol::roflol:
vazo çerçeve falan birde mutfağa bambu stor istiyordum ara ara sonunda buldum ama onu başka yerden aldım ay yeni evlenecek gibi ne güzel şükür ki kocişte çok sever tabak çanak bakmayı falan eğlenceli oluyor.

aeben mobilyalarını mı değiştiriyorsun ben bir tane plazma ünitesi alacağım birde halılar alınacak kira diye iyisinden almamıştım salon dışındakiler değişecek onun dışında evde hiçbir değişiklikolmayacak eşya olarak zaten 2.5 yıllık evliyim günah zaten

dün köfte yedim yanında azıcık patates kızartması
sonra da bir tane sosisli o kadar başka bir şey yemedim

yarın lapaya başlıyorum bana çok güzel yarıyordu inşallah bu kez de aynı şekilde olur:utangac::utangac:

nazlı sağol kız ben yürüyerek meğer ne çok şey yapıyormuşum anladım :))),
zaten sanırım bi nazlı umursayacak bu hafta yarışı,
nazlı ben pizza yedim dün :roflol:...

nazlı sağol kız ben yürüyerek meğer ne çok şey yapıyormuşum anladım :))),
zaten sanırım bi nazlı umursayacak bu hafta yarışı,
nazlı ben pizza yedim dün :roflol:...

evet gördüm sizin takıma uğrayıp baktım. bende evde yürüyorum bu aralar hava hem çok yağmurlu hemde çok soğuk oluyor akşamları onun için tekrar evde yürümeye başladım.

Back
X