Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın NAzlıcım az önce kendimi senin toplamda verdiğin kiloları normal kilona oranlayarak yüzde hesabını yaparken yakaladım. Bu takımın 1. si bendim püskküütün yeni analizde seni 1. seçmesine dayanamammmmmm ağlarımmm sırf o yüzden seni geçeceğimmm sırf o yüzden bu hafta en az 3 kilo vereceğimmmm . laelaelaelaelaea.s.:sm_cool:
ver refimmm ben almam senin birinciliğini elinden. geçen haftalarda o aldığım 2 kilo yerine verseydim daha süper olacaktı ama. bu hafta inşallah hepimiz çok kilo veririzde takımızı birinci yaparız.( ama tabi ben sizi geçicem bu hafta )
Sen en son 59 dun değil mi fıstıkcımmm. OOOoooo öyle bakarsan 73,700 den bana baksana 75,600 düm sanırım geçen hafta unuttum valla. yani bende 2 kilo aldım malesef((
Bu arada kızlar ve Pınarcım ben artık salı ve çarşamba günleri çalışıyorum daha aktif yannızda olucam salı çarşamba gaza gelmişken :) perşembe cuma evde bozamaam zaten inşallahhhhh :)
Ayrıca diyeceğim şeyi unuttum ben cumaları evde olduğumdan benim minikta asla bilg. açtırmadığından bu hesaplamalara katılamıycam malesefçünkü asla ve asla çtırmaz helede öyle hesap yapıp tüm yazılanları okumam mümkün değil ancak o uyuyunca o da saat 3 gibi 1 saat uyuyor bazen. Yani özetle minik bebeişi olanlara bir torpil geçseniz ben isterim ama yapmam maleseff...

o sabah sabha kalabalık sayılırız yaa... herkesi yatağımı fırtlatıp attı nedir
günaydın fıstıklarr

günaydın nasılsınız sabah çayınızı içmeye gledim ........

günaydın nasılsınız sabah çayınızı içmeye gledim ........
al bakalım afiyet olsun :)))a.s.çok güzel canım.a.s...ama şu hesap işi olmadı,klava:yapıpta öyle gitseydin ya yahu?şimdi kimi seçsek ki cumaya?
![]()
Hoşgeldin canım bizde taze çay varal bakalım afiyet olsun :)))a.s.
nazlı,else reff fatu sizede merhabalar.... günaydınlar.....
Elsecimmmmm çok geçmiş olsun canım.
Kütocum sanada dişin için geçmiş olsun. Acil şifalar ikinizede fıstıklar...
nazlı,else reff fatu sizede merhabalar.... günaydınlar.....