• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yan Etkileri: Ağızdan uzun süre verilmesi durumundabulantı, kusma, ishal, abdominal kramp gibi hafifgeçici midebağırsakyakınmaları ve yüksek doz verilenlerde vücut kokusu (balık) bildirilmiştir.

L-carntine

burdayım yaşıorum...
Allah'ım bedenim ne hassas yaawwwwwww.
millette 1 ay sonra çıkan etkiler be nde en bşata çıkıo......
uzaylı mıyım neyim

fatunuz, asi_bulut+, else, kütahya+, nazli_gulec+, ozgekrd+, referans+
ooooowwwww
bu ne hoşluk böleee

senağlama

canım üzülme sen inşallah kusursuz bir anne olacaksın ve annenden gördüğün eksiklikleri yavruna gösterdiğin şevkat ve sabırla aşacaksın. Kıyamam ben sana kütommmmmmmmmmmmmmm:emir_bebek:senağlama

ben anne olduğumda çocuğumla arkada gibi olucam. Oturup onunla herşeyi konuşucam . Benim annem bizimle hiç arkadaş gibi olamadı. Onunla hiç rahat rahat konuşamadım. Erkek arkadaşım olduğunda onunla paylaşınca tırsa tırsa paylaştım. Ama beni çocuğum öyle olmayacak inşalalh.

ben bugün yediklermi liste halinde yazayım

sabah

2 dilim kızarmış ekmek
yarım domates
yarım salatalık
beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta

öğlen

5 yemek kaşığı türlü
yarım su bardağı kadar yoğurt
salata

akşam

1 kase göbek salata yedim.

benim yeme işim bugünlük bitti. eve gidip sporumu yapıcam. eğer kardeşim çıkarsa parktaki spor aletlerine giderim.

ben anne olduğumda çocuğumla arkada gibi olucam. Oturup onunla herşeyi konuşucam . Benim annem bizimle hiç arkadaş gibi olamadı. Onunla hiç rahat rahat konuşamadım. Erkek arkadaşım olduğunda onunla paylaşınca tırsa tırsa paylaştım. Ama beni çocuğum öyle olmayacak inşalalh.

Kızlar bende anne sorunu yokta sağolsun hem arkadaş gibiydi hem anne hem baba herşeydi. Babam o da bizi sever bilirim ama hiç belli etmez yani sarılmaz öpmez benimde hep içimde bu kalmıştır. Babamla konuştuğummuz şeyler naber işler nasıl sağlığın nasılı asla geçmez. bende oğlumun babası ile çok samimi olmasını o yüzden çok istiyorum ve açıkçası doğru baba olduğuna inamasaydım da doğurmazdım inşallah yanılmamışımdır ve çok iyi ilişkileri olur. benneyaptımki

ilaçları içince kafa yerine geldi iyi oldum baya bi kase pattis püre yedim o kan kokusu gecti çookkk şükür ya

amann anne demeyin banaya dün aradım kapalıydı aramısın dedi aradı şimdi benden gittikten sonra ilkkez nese diş çektirdim kötüyüm bitanesi kanal olcak anlatıyom ne dese begenirsiniz tamam kızım tamam kızım köntürüm bitiyooo kapatıom çattt dıt dıt dıt gıcık yaaaa

canım benim
refe katılıyorum. sen gördüğün bütün eksiklikleri yavrunda tamamlarsın inşallah. sen çok şanslısın ki ailenden göremediğin ilgiyi sevgiyi eşinden görüyorsun. ya o da kötü olsaydı :1ninca:

benim annem çok şevkatli çok candan ama o bizden utangaç kaydirigubbakcemile3
ben de onunla özel konuları konuşamıyorum. hamile olduğumu söylerken bile utandım düşün artık :utangac:

Kızlar bende anne sorunu yokta sağolsun hem arkadaş gibiydi hem anne hem baba herşeydi. Babam o da bizi sever bilirim ama hiç belli etmez yani sarılmaz öpmez benimde hep içimde bu kalmıştır. Babamla konuştuğummuz şeyler naber işler nasıl sağlığın nasılı asla geçmez. bende oğlumun babası ile çok samimi olmasını o yüzden çok istiyorum ve açıkçası doğru baba olduğuna inamasaydım da doğurmazdım inşallah yanılmamışımdır ve çok iyi ilişkileri olur. benneyaptımki

amin inşallah refimmm. ben baba sevgisi tatmadım hiç içimde bir yaradır hep. bazen düşünürüm eğer babam olsaydı herşey daha farklı olurdu. annem benim yüzümden aile büyükleri istemiş diye babam vefat edince amcamle evlendirilmiş. ( bu benim için çok kötü bişey ) ama hayırlısı böyleymiş deyip geçiyorum. offffffffff dertlendim akşam akşam neyse başınızı şişirmeyeyim.

of nazlım herkesin hayatında bi yarası var kimininki digerine kolay gelir ama oda onun derdidir işte yazı kader diyip kenara atmak lazım sormak sorgulamak bişi getirmiyo

Son düzenleme:
of nazlım herkesin hayatında bi yarası var kimininki digerine kolay gelir ama oda pnun derdidir işte yazı kader diyip kenara atmak lazım sormak sorgulamak bişi getirmiyo

evet kütom haklısın. benim yazımda böyleymiş. elden bişey gelmez.

amin inşallah refimmm. ben baba sevgisi tatmadım hiç içimde bir yaradır hep. bazen düşünürüm eğer babam olsaydı herşey daha farklı olurdu. annem benim yüzümden aile büyükleri istemiş diye babam vefat edince amcamle evlendirilmiş. ( bu benim için çok kötü bişey ) ama hayırlısı böyleymiş deyip geçiyorum. offffffffff dertlendim akşam akşam neyse başınızı şişirmeyeyim.

canım benimm
herkesin derdi ayrı. benim babam da çok sorumsuz maalesef :1no2:
allahım babacığına rahmet eylesin

Nazlıcım inan çok üzüldüm :( Allah rahmet eylesin . Annen içinde çok çok çok zor bir durum olmuş. Söylenecekler anlamını yitirdi anneni düşününce ne zor...

amin kızlar sağolun hep içime kapanık bir çocukluk geçirdim. nişanlım sayesnde biraz açıldım. inanın ben bunları annemle hiç konuşamıyorum. iyi varsınız kızlar. iyiki 6. takıma alnınmışım. hepinize çok teşekkür ediyorum.

nazlıcım seni az ço kanlayabilirim çünkü ben de babamı kaybettim 2-2.5 yaşımda falandım.
bu 29 Mart ta sene-i devriyesi...
çok zordur bilirim...

yaa mesela tost yiyom bi aradan 15 20 dk geçio bi dilim elma yiyiom aradan 20 - 30 dk geçio tost yiyom....
sabah 8.30 dan saat 13.00 a kadar 3 tost bi elma yidim...
ama tostlar çok küçük yaawww

şu tostları büyük tut ta gözün doysun fatum,küçücük derken tabii hem sen doymazsın hemde gözün...kepek ekmeğini fırında satılan yuvarlaklardan al,1 büyük tost yap canım..hem arkasından elma yiyip durma direkt kiloya zemin hazırlarsın..meyve 2 saat sonra veya 20 dakika önce..bak aeben de söylemiş...kaydirigubbakcemile5

aebenim ne kaddaaarrr temiz kalbin var senin canımın içisiiiiii Şeniz :utangac:
hemen anladın sapıttığımı dimi. sapıtınca buraya da yazamıyorum. dün akşam burger kingdeydik desem yeterli mi :utangac:
ama bu sabah yine tam gaz başladım. akşama da böyle geçecek kesin kararlıyım :1rolleyes:
tahmin etmiştim .......kaydirigubbakcemile3:1ninca:

nazlım sen biyana annen için çok zor bi durum canım ama hayat bu her zorluga katlanacagız ...:teselli:

fatu ilaçtanmı oldu diyosun kıs ben biliyosun senin iki katın alıyodum bir yan etki görmedim gerçe her bünye farklıdır ama seninki birazda açlıktan olabilir .. ginede rahatsız ediyosa içma ...

elsa canım sende rahasızdın dimi nasıl oldun iyce atlattinmı .....

bediş iyi olmana sevindim .....

nazlım biz burda sadece diyeti degil canım hayatı paylaşıyoruz ......her zamanda yanında yız unutma ...

Back
X