- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senağlama
canım üzülme sen inşallah kusursuz bir anne olacaksın ve annenden gördüğün eksiklikleri yavruna gösterdiğin şevkat ve sabırla aşacaksın. Kıyamam ben sana kütommmmmmmmmmmmmmmsenağlama
ben anne olduğumda çocuğumla arkada gibi olucam. Oturup onunla herşeyi konuşucam . Benim annem bizimle hiç arkadaş gibi olamadı. Onunla hiç rahat rahat konuşamadım. Erkek arkadaşım olduğunda onunla paylaşınca tırsa tırsa paylaştım. Ama beni çocuğum öyle olmayacak inşalalh.
amann anne demeyin banaya dün aradım kapalıydı aramısın dedi aradı şimdi benden gittikten sonra ilkkez nese diş çektirdim kötüyüm bitanesi kanal olcak anlatıyom ne dese begenirsiniz tamam kızım tamam kızım köntürüm bitiyooo kapatıom çattt dıt dıt dıt gıcık yaaaa
ben anne olduğumda çocuğumla arkada gibi olucam. Oturup onunla herşeyi konuşucam . Benim annem bizimle hiç arkadaş gibi olamadı. Onunla hiç rahat rahat konuşamadım. Erkek arkadaşım olduğunda onunla paylaşınca tırsa tırsa paylaştım. Ama beni çocuğum öyle olmayacak inşalalh.
Kızlar bende anne sorunu yokta sağolsun hem arkadaş gibiydi hem anne hem baba herşeydi. Babam o da bizi sever bilirim ama hiç belli etmez yani sarılmaz öpmez benimde hep içimde bu kalmıştır. Babamla konuştuğummuz şeyler naber işler nasıl sağlığın nasılı asla geçmez. bende oğlumun babası ile çok samimi olmasını o yüzden çok istiyorum ve açıkçası doğru baba olduğuna inamasaydım da doğurmazdım inşallah yanılmamışımdır ve çok iyi ilişkileri olur. benneyaptımki
of nazlım herkesin hayatında bi yarası var kimininki digerine kolay gelir ama oda pnun derdidir işte yazı kader diyip kenara atmak lazım sormak sorgulamak bişi getirmiyo
amin inşallah refimmm. ben baba sevgisi tatmadım hiç içimde bir yaradır hep. bazen düşünürüm eğer babam olsaydı herşey daha farklı olurdu. annem benim yüzümden aile büyükleri istemiş diye babam vefat edince amcamle evlendirilmiş. ( bu benim için çok kötü bişey ) ama hayırlısı böyleymiş deyip geçiyorum. offffffffff dertlendim akşam akşam neyse başınızı şişirmeyeyim.
yaa mesela tost yiyom bi aradan 15 20 dk geçio bi dilim elma yiyiom aradan 20 - 30 dk geçio tost yiyom....
sabah 8.30 dan saat 13.00 a kadar 3 tost bi elma yidim...
ama tostlar çok küçük yaawww
tahmin etmiştim .......kaydirigubbakcemile3:1ninca:aebenim ne kaddaaarrr temiz kalbin var senin canımın içisiiiiii Şeniz
hemen anladın sapıttığımı dimi. sapıtınca buraya da yazamıyorum. dün akşam burger kingdeydik desem yeterli mi
ama bu sabah yine tam gaz başladım. akşama da böyle geçecek kesin kararlıyım :1rolleyes:
nazlım sen biyana annen için çok zor bi durum canım ama hayat bu her zorluga katlanacagız ...:teselli:amin inşallah refimmm. ben baba sevgisi tatmadım hiç içimde bir yaradır hep. bazen düşünürüm eğer babam olsaydı herşey daha farklı olurdu. annem benim yüzümden aile büyükleri istemiş diye babam vefat edince amcamle evlendirilmiş. ( bu benim için çok kötü bişey ) ama hayırlısı böyleymiş deyip geçiyorum. offffffffff dertlendim akşam akşam neyse başınızı şişirmeyeyim.
Fatucum canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. ...