ay oku oku bitmedi ne kaa çok yazmışınız:1shok: nazlıcım çok üzüldüm canım yazıklarını okuyunca hem senin hem annen için çok zor:çok üzgünüm: herkeste ayrı bi dert var gerçekten bendekide ayrı,benimde annem ve babam 27 yıllık evlilikten sonra boşandı ben 5 yıllık evliydim çok şeyler gördüm çok büyük acılar yaşandı sonrasında ,babam sorumsuz bir adam ayrıca ne ararsan var içki kumar annem çok iyi dayandı anlıcanız şimdi annem evlendi antalyada yaşıyor rahatı çok iyi şükürler olsun kız kardeşim iyice büyüdükten sonra hiç düşünmediği halde evlendi kader dedikleri bu sanırım küçük kardeşim ıspartada okuyor ortanca kız kardeşimi hele hiç sormayın yılda bi kere anca görüyorum oda antalyada oda eşinden ayrı tek başına yaşıyor Allaha emanet başına buyruk :çok üzgünüm: kimsesizim bu ellerde anlıcanız dağılmış bir aile dedikleri bu oluyor,bu yüzden kendi evliliğimde ne sorun yaşarsam yaşıyım sırf kızımı düşündüğüm için ve zamanında yaşadıklarımı ona yaşatmamak için elimden geleni yapıyorum,yani uzun lafın kısası dert çok,aman neyse çok konuştum ben yine akşamki menümüde veriyim sonra hepsini liste yapıcam söz ,akşam havuçlu patatesli barbunya ve 2 kaşık yoğurt bugün çok acıktım belki listeye bir dilim çok tahılı ekmek yada 2 kaşık bulgur pilvı ekleyebilirm şimdilik bu kadar...