• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazlıcım hayal cadısı benim 1 haftada 5 klo vermeden bahsediyor
stediğim zaman 1 haftada 5 klo veriyorum
ama bu kez oakadr sıkmicam
4.5 kilo yeter
:D
:)

öğlen eve geldğimde 2 avuç asrı elblebi yedim (75-80 gr kadar)
1 halka tatlı yedim.

yah işte hıslı verince hıslı alıyon anam az az kalıcı vermek önemli olan şükür ben o kadar kilo verdim yeri geldi 1 ay sıyırıp saldığım oldu ama geri almıyorum
şu kalanıda versem bi Allahın izniyle sağlıkla koruma uygulayacam...

tatlım ne zaman gelirse kullan olurmu işe yarayacaksa yarasın bi an önce kullan tatlım...

yok yok bugün geldi ama ben cuma kullanıcam. şimdi gideyim kendime akşam yemeğimi hazırlayayım salata yapıp yiyeceğim. Beşibir yerdemide içtim.

oh afiyet olsun bizde ne yemek var bilmiyorum bakalım
evde hergün kızıyom anneme yemeklere yağı az koy,bu kadar çok yapma oda ban kızıyo az koyuyom ya dşye :roflol:
ben gayet az koyarım yemeklere yağı onun koyduğu çok geliyo,
kardeşim bi makarna yapıyo bitince tencere dibinde kalanla 2 yemek yapıyom ben :roflol:
bakalım ne yaptı acep...

oh afiyet olsun bizde ne yemek var bilmiyorum bakalım
evde hergün kızıyom anneme yemeklere yağı az koy,bu kadar çok yapma oda ban kızıyo az koyuyom ya dşye :roflol:
Ben gayet az koyarım yemeklere yağı onun koyduğu çok geliyo,
kardeşim bi makarna yapıyo bitince tencere dibinde kalanla 2 yemek yapıyom ben :roflol:
Bakalım ne yaptı acep...

benim anam öyle pek yemek yapmayı sevmez koy önüne tereyağı çöklek sıcak ekmek yanınada çay başka bişey istemez. Anamın elinin ayarıda yoktur yemeklerde çok yağlı oluyor haliyle onun için ben genelde akşamları evde yemek yemem yesemde kendim yaparım.

bugün yediklerimi liste halinde yazayım.

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 adet haşlanmış yumurta
ve yarınm kırmızı biber yedim

ara
1 adet diyet büskivi

öğlen
5 yenek kaşığı ıspanak ( içinde pirinç veya bulgur yoktu )
1 dilim kızarmış ekmek

akşam

1 kase göbek salata

3 fincan beşibiryerde içtim
1,5 litrede su içtim.

nazlı benimkine bne diyet yaptırıyom sıkmıyorum fazla akşam ekmek kesiyorum sadece,
akşama kadar eyemz doğru dürürst akşam yer bende gündüz ye direim falan çok üstüne gidince küser falan :))
ona aebenin ekmekciden tam buğday ekmek alırım ben bundan ye günde 3 dilim ye diye,
dün 3 dilim yemiş kardeşimaldı ekmeği dün 2 de simit almış siz oturun ana kız yeyin çayla falan
bide diyoki simiti sölemeden valla ekmek yemedim akşam kardeşimde anne o koca simitin acısını çıkarıyım yemeyim dedin ya dedi ben duyum ne yediğini diye ,
kardeşime dio bana sardırcan niye sölüyon diye :))))
benimkide zeytin ekmek ver çekil hahaha,
125 olmuş ucunu bıraktım az boyda kısa akşam gazozo istiyo saat 11 gece dedim sabah iç yok kardeşim dio yazık abla gı yok dedim yazık ona asıl bak ne kadar işiti gene dedim vermedim içimde acıyo ama onun sağlığı için mecbur,
benimki evde olalı salata falan oluyo bende salata sebze yiyorum naslım,
aman elleri alışık aza gitmiyoki
bide benim derdim şey var çok sevdiğim bişey varsa ya az bırakın yada bırakmayın diyorum aman of:)))...

Back
X