Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam fıstıgım sen git babanıda kendinide üzme :1hug: o tişörtleri rahat rahat giyeceksin diyete birazdaha dikkat et ....yerimsenibencanlarım ben çıkıyorumm babam her gece şu bilgisayarı bir ekre kapalı bulayım diyoo bilmiyo ki ben de eve ancak geliyorum her gece başında beni görünce devaölı oturuorum sanıyo aha da kapı çaldı of yaaa
bide sabah 1 saat öylende 1 saat yürüdüm . artı bide pazar dolaştım bide 45. dk pilates ....:1shok::1shok::1shok: uykum geldiiiiiiimirmirmirmir yaşlanıyoruz galiba .... laelaelaelaelae
he he senin gibi 10 fıstıgı cebimden çıkarırım baee .. kaydirigubbakcemile3:dilcikar::dilcikar:hihoyyyt:jeyyar:yaşlısın zaten
turpun zayıflatmakta etkisi çoktur. ben bunu yaşamış biri olarak sölüyorumrefffff senden özendim turp aldımm gecen yimek nasip olmadı olmayacakta bende yiyip gazlanmak istiyorum yaaa
günaydın 6. takımın güzelleri. sabah sabah yine kalk gel işe. beşibir yerde çayımı yaptım. yumurtami koydum haşlanıyor. çayımı içip kahvaltımı yapıcam.
turpun zayıflatmakta etkisi çoktur. ben bunu yaşamış biri olarak sölüyorumama kokusu çekilir gibi değil. wc de bile kokuya be yavvvvvvvv
günaydın nazlım. bu gün sen benden önce davranmışın. aslında bende çok oldu kalkalı ama şu muhsin yazıcıoğlunun kaza haberini izliyordum. akşamdan beride takipteyim. çok üzüldüm yaa. yazık inşallah bişi olmaz ama ne bilem artık umudumda kırıldı:a015:
kütomada güle güle git gez diyorum. pazar günü bende memelekete gideceğim. tabi sandıktan sonra. ertesi gün tatilmiş her halde artıp pazartesi dönüş yaparız![]()
günaydın herkese fatu onlarıda yeme ziyan olo git :roflol
nasılsı bekem cadılar ben akşamdan beri bi yiyorum bi yiyorum sormayın gitsin :)...
evet bunlar :)))
sabaha baktınmı :)...