Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trambolinde atlamak çok kolay tavsiye ederim.İp atlamak mı zor trambolinde zıplamak mı acaba ikisi aynı mı yoksa. Ona göre 6000 ip atlamayı deneyeceğim bi ara![]()
Evet şimdi hatırladım farklı .Bı ara limon kürü de yapayım dedim, ona sarımsak rendesi de konuyor. Berbatti tadı, devam edemedim. Ama sanırım ikimizin bahsettiği farklı.
Günaydın canım ❤Günaydınnnnn kızlarrr![]()
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar![]()
Bugun bayram tatili sonrasi evde olmayi planladığım birgün
Erkenden kalktm ve temizlik yapıyorum. Bugun menu paylasimi yapicam artik@Zipzip-
Ziplayamasam da oglenden sonraya kadar cok hareketli olcak benim icin gün telafisinide dinlenince yaparim![]()
Günaydın canım ❤Günaydın![]()
Yazdıktan sonra az uyudum canımKaptanim günaydın.
Sen uyumuyor musun ya![]()
Günaydın canım ❤Günaydınlar herkese![]()
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar![]()
Çoğu gitti canım, üç beş kişi varEvet ben de hatırladım .
Bayağıdır takimdan kimseyi görmedim yada nick degistirdilerse bilmiyorum.
Ama ben de 7. Takımın yeri çok özel.
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım menün güzel olmuş
Günaydın ablacım ❤Günaydın![]()
Takım son 8 haftadır nerdeyse hep ilk 3 de canım cokk basarılıyız masallah nazar değmesinZipzip- takimin siralamasi nasil gidiyooo
Bir diger kaptan vardi ya nickini unuttum diger elifo nerde hic gelmiyo mu
Günaydın ablacım ❤
Takım son 8 haftadır nerdeyse hep ilk 3 de canım cokk basarılıyız masallah nazar değmesin![]()
Geleyim canım artık cook yakınsın insallah bir gün kahveni içmeye gelirimŞimdiden çok yoruldum, 2 buçuk saattir dolanip duruyorum. Kahve ve su içiyorum ama galiba pilim bitiyo bi kahvaltı hazırlayanım olaydı 1 yumurta haşlayan 2 salatalik 1 domates yeter aslinda
Zipzip- artık km'ler yok aramizda yardima gel sonra sana közde türk kahvesi de yaparım
![]()
Geleyim canım artık cook yakınsın insallah bir gün kahveni içmeye gelirim![]()
Tesekkur ederim canim benim etkim oldugu kadar gelenlerde cokk iyilerOohh ne guzellll. Senin sayendedir eminimmmm.
Ben cuma günü kilo bildirimi yapıp mi dahil olcam gruba. Nasildi kural![]()