Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İp atlamak mı zor trambolinde zıplamak mı acaba ikisi aynı mı yoksa. Ona göre 6000 ip atlamayı deneyeceğim bi ara 😂
Trambolinde atlamak çok kolay tavsiye ederim.
Normal ip atlamada o kadar atlayamazdim çünkü ayak altlarim agrirdi ama trambolin çok zevkli ve ayak altlarini acitmiyor.

Günaydınnnnn kızlarrr💕💕💕
Günaydın canım ❤
Günaydın kizlar :KK200: :KK200:
Bugun bayram tatili sonrasi evde olmayi planladığım birgün :olamaz:
Erkenden kalktm ve temizlik yapıyorum. Bugun menu paylasimi yapicam artik :oops:@Zipzip-
Ziplayamasam da oglenden sonraya kadar cok hareketli olcak benim icin gün telafisinide dinlenince yaparim:spor:
Günaydın canım ❤
Kolay gelsin canım 😘
Günaydın canım ❤
Kaptanim günaydın.
Sen uyumuyor musun ya 😲😲😲
Yazdıktan sonra az uyudum canım 😊
Günaydınlar herkese 🥰🥰🥰🥰
Günaydın canım ❤

Şimdiden çok yoruldum, 2 buçuk saattir dolanip duruyorum. Kahve ve su içiyorum ama galiba pilim bitiyo bi kahvaltı hazırlayanım olaydı 1 yumurta haşlayan 2 salatalik 1 domates yeter aslinda :KK53:
Zipzip- Zipzip- artık km'ler yok aramizda yardima gel sonra sana közde türk kahvesi de yaparım :KK53:

Şimdiden çok yoruldum, 2 buçuk saattir dolanip duruyorum. Kahve ve su içiyorum ama galiba pilim bitiyo bi kahvaltı hazırlayanım olaydı 1 yumurta haşlayan 2 salatalik 1 domates yeter aslinda :KK53:
Zipzip- Zipzip- artık km'ler yok aramizda yardima gel sonra sana közde türk kahvesi de yaparım :KK53:
Geleyim canım artık cook yakınsın insallah bir gün kahveni içmeye gelirim 😍

Oohh ne guzellll. Senin sayendedir eminimmmm. :KK37:
Ben cuma günü kilo bildirimi yapıp mi dahil olcam gruba. Nasildi kural:spor:
Tesekkur ederim canim benim etkim oldugu kadar gelenlerde cokk iyiler 😊
Gecen cuma tartıldın mı canım,
Simdi listeye girmek için yeni gelen üyeler 2 hafta bekliyor ama mezun üyeler girebiliyor hemen
Ama yeni kural gereği hedef belirlerken kilonun yüzde 10 u hedef kilo olacak en az
Yani 60 isen 54 de mezun olabiliyorsun

Günaydınnnnn hayırlı sabahlar güzel ve fit bayanlarrr :KK68: :KK68: gerçi siz çoktan kalmışsınız size öğlen oldu 😊 ben 4de kalktım eşimi işe gönderdim 5.30da geri yattım 10da uyandım kedime geldim kendimi buraya attım çok işim var bugün 😥😥

Back
X