Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlan yemek masasının üstünde geziyor, sürekli peşindeyim. Çok aktif olamıyorum bu ara :) yarında 3 günlük kısa bir tatile çıkıyoruz. Kilo bildirimini sabah erkenden yapıcam kaptanım.Ben geldim ama yoklugumda 5 mesaj yazılmıs![]()
Tamam canımBenim oğlan yemek masasının üstünde geziyor, sürekli peşindeyim. Çok aktif olamıyorum bu ara :) yarında 3 günlük kısa bir tatile çıkıyoruz. Kilo bildirimini sabah erkenden yapıcam kaptanım.
Sabah seni gordum ama Unuttun demek ki canım yogunluktan kolay gelsinBen bugun gunaydin mesaji atmıştım oysaki
Yazmamismiyimm....
Bugun isimin %80ini bitirdim annem sayesinde tabii. Ama yarına hâlâ is var. Neden bu detayli temizlik işine giriştiğimi anlamıyorum..hiçte bana göre değil
Yemek yapicam daha ve bugun yazacağım bir menu listem bile yok aslinda. Hep geçiştirme şeyler yedik.![]()
Menün tam bir diyet menüsü
28 Ağustos
9.00
1 bardak filtre kahve
10.30 suları
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık, limonlu maydonoz ve nane
5 küçük zeytin, 1 parca peynir
1 bardak Ananasli acaili limonlu yeşilçay
12.30
1 şişe soda
6tane yogurtlu yaprak sarma(bulgurlu)
15.00
3kasik bulgur pilavi
2 kaşık mantarli tavuk sote
2 kaşık yogurt
15.30
sade türk kahvesi
16.30
1 Közlenmiş kırmızı biber
19.00
2parca ızgara tavuk
Mantar corbasi
2litre su
Tum gun temizlik![]()
Menün dengeli olmuş canım10.00 1.5 dlm ekmek, 1 dlm ekmek, 7 zeytin,1 yunurta beyazi, yogurt
14.00 1 seftali, 2 kayisi, 1kase keten tohumlu tarcinli sut
19.30 6 sarma bulgurlu, 2 kucuk sikim. Igkofte, ayran
Afiyet olsun canım, regl dönemi tehlikeli oluyorKızlar hayırlı geceler
Bugünkü menüm;
Saat 11:00 kahvaltı
1 dilim tt ekmek
2 yumurtadan az yağlı omlet
1 dilim tam yağlı peynir
1 fincan şekersiz nescafe
Domates salatalık
1 yudum tereyağlı ballı ekmek
16:30 akşam yemeği
1 kase kıymalı arpa şehriye çorbası
1 adet fırın tavuk but
6 üçgen dilim kavun
1 dilim baklava
2 çatal fıstıklı kadayıf
18:30 1 adet mini magnum
2,5 lt su içildi.
11150 adım atıldı.(8,1 km yürüyüş)
Kızlar bu hafta tatlı vs fazla kaçırdım farkındayım ama reglin verdiği inanılmaz tatlı isteği var. Kendime engel olamıyorum maalesef.
Afiyet olsun canım , akşam biraz farklı bir menü olmuş ,az yemişsin amaSelamlar
Sabah11
3dilim kızarmış çavdar ekmek
2has yumurta
Yeşillik domates peynir zeytin
Ara 16.30
2kayisi
1kuru incir
5 6 fındık
Akşam 19.30
1.5 dilim çavdar ekmek
2yagda yumurta
2lokma pizza
1lokma kek
salata
bi dilim peynir
Afiyet olsun canım, bisküviler dışında menün çok güzelSabah kahvaltım saat 10.00
1dilim ekmek
1dilim peynir
1dilim domates
2bardak çay
Hiç canım istemedi
Ara öğün saat 13.30
2tane N**** (Siyahi) bisküvi
2tane hanimeller bisküvi
Akşam yemeği saat 17.30
1kase tavuk suyu şehriye çorbası
4tane yaprak sarma
1tane tavuk but
1kase yeşil salata
2dilim kavun
Ara öğün saat 19.30
1kupa nescafe
1.5litre su
Spor yok
Misafirim vardı hiç oturmadim![]()
Ellerinize sağlık canım, biz de akşam akşam temizlik işine giriştik. Gündüz çok sıcak oluyor. Gerçi şu an da öyle ama olsun. Ancak toparlayıp supurebildik. Kalanlar yarına artık bizim de.Ben bugun gunaydin mesaji atmıştım oysaki
Yazmamismiyimm....
Bugun isimin %80ini bitirdim annem sayesinde tabii. Ama yarına hâlâ is var. Neden bu detayli temizlik işine giriştiğimi anlamıyorum..hiçte bana göre değil
Yemek yapicam daha ve bugun yazacağım bir menu listem bile yok aslinda. Hep geçiştirme şeyler yedik.![]()
Bakalım zamanım oldugu sürece burdayım :))Kalmada zaten![]()
Afiyet olsun canım bisküviler olmasa daha güzel olurmusSabah kahvaltım saat 10.00
1dilim ekmek
1dilim peynir
1dilim domates
2bardak çay
Hiç canım istemedi
Ara öğün saat 13.30
2tane N**** (Siyahi) bisküvi
2tane hanimeller bisküvi
Akşam yemeği saat 17.30
1kase tavuk suyu şehriye çorbası
4tane yaprak sarma
1tane tavuk but
1kase yeşil salata
2dilim kavun
Ara öğün saat 19.30
1kupa nescafe
1.5litre su
Spor yok
Misafirim vardı hiç oturmadim![]()
Bende regl dönemindeyim tamda günü sanki vücudum boğum boğumRegl ve baş ağrısı çilesitartı dönemi regl çok iyi oldu
![]()
Sabah canım istemedi sonrasında başım ağrıdı onları yedim misafir vardı çayın yanına koymuştum evde hazırda birsey olmadığı için bende yemeğe kadar onları atistirdim malesefAfiyet olsun canım, bisküviler dışında menün çok güzel
Maşallah diyorum iradeneAma kilo vermişimdir bence uzun bi aradan sonra güzel kacsmaksiz diyet yaptığımı düşünüyorum en güzelide ac yatmak burasi bana iyi geliyo yemeği aklımdan geçirdiğim an akşam bildirimi ve cuma günü geliyo aklima![]()
Diğer öğünlerde telâfi edilir üzülme canım, hepimizde oluyor böyle minik kaçamaklarSabah canım istemedi sonrasında başım ağrıdı onları yedim misafir vardı çayın yanına koymuştum evde hazırda birsey olmadığı için bende yemeğe kadar onları atistirdim malesef
Diyete başladığımdan beri ilk. Defa migrenim azdı aç kalınca tetikliyor dün erken saatte yedim sabahta kahvaltıyı boş geçirince açlıktan oldu bende onları atistirdim ilk defa kaçamak oldu benim içinDiğer öğünlerde telâfi edilir üzülme canım, hepimizde oluyor böyle minik kaçamaklar