- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Takıma çaycı lazımdı hoş geldin bacıBeni de alır mısınız acaba
1.57 boy 55 kilo göbek de var o yüzden daha çok gösterdiğimi söylerler. Hedef 49 50
Ne derseniz yaparım.:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takıma çaycı lazımdı hoş geldin bacıBeni de alır mısınız acaba
1.57 boy 55 kilo göbek de var o yüzden daha çok gösterdiğimi söylerler. Hedef 49 50
Masallah güzel gidiyorsun canım haftaya cuma da listeye gireceksin insallahAma kilo vermişimdir bence uzun bi aradan sonra güzel kacsmaksiz diyet yaptığımı düşünüyorum en güzelide ac yatmak burasi bana iyi geliyo yemeği aklımdan geçirdiğim an akşam bildirimi ve cuma günü geliyo aklima![]()
Hosgeldin canım aramıza ilk sayfamızdaki kurallarımızı okuyup kabul edersen birlikte hedefine ulasabilirizBeni de alır mısınız acaba
Masallah güzel gidiyorsun canım haftaya cuma da listeye gireceksin insallah
Hosgeldin canım aramıza ilk sayfamızdaki kurallarımızı okuyup kabul edersen birlikte hedefine ulasabiliriz
Bu arada kural gereği hedefinin 49.5 olması gerekiyor en az simdiden söyleyim sonra sıkıntı olmasın![]()
Hosgeldin canım aramıza bende elif 30 yasındayım bekarım ankarada yasıyorumADINIZ: ( isteğe bağlı ) yesa
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1.57
KİLONUZ: 55
HEDEF KİLONUZ: 49
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 12. Takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ağzımın hiç boş durmaması. Sürekli tatlı yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi bu şekilde hiç iyi ve mutlu hissetmiyorum
Takıma çaycı lazımdı hoş geldin bacı![]()
kız sende kilo ne arıyo 55kilo ne demek benim yarım kadarsın
ne derseniz yaparım çok yaşa emi sen hoş geldin tekrar ❤
Anaaaaa bizim eski takımdan hoş geldin canım ya hatırladım seniADINIZ: ( isteğe bağlı ) yesa
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1.57
KİLONUZ: 55
HEDEF KİLONUZ: 49
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 12. Takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ağzımın hiç boş durmaması. Sürekli tatlı yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi bu şekilde hiç iyi ve mutlu hissetmiyorum
Takımda iki üç kişi mezun olacak durumda zaten canım yakında onları mezun edeceğimZipzip- neden hiç benim kilomda kimse gelmiyo ya kendimi çok yalnız hissediyorum benim gibi iki tane daha olsa yeter bu takıma bizim takımın mezun zamanı gelmiş hepsi benden çok cok çok zayıf moralim bozuluyor
![]()
![]()
Masallah güzel gidiyorsun canım haftaya cuma da listeye gireceksin insallah
Hosgeldin canım aramıza ilk sayfamızdaki kurallarımızı okuyup kabul edersen birlikte hedefine ulasabiliriz
Bu arada kural gereği hedefinin 49.5 olması gerekiyor en az simdiden söyleyim sonra sıkıntı olmasın![]()
Hosgeldin canım aramıza bende elif 30 yasındayım bekarım ankarada yasıyorum
Bende bu ara kilo aldım benim hedefimde 51-52 yi yeniden görmel birlikte ulasırız inşallah![]()
Tamam canım ilk sayfada yazmıyor karar defterinde yazıyor onu ilk sayfaya yazsam iyi olacak sanırımIlk mesaja şöyle bir göz gezdirdim şimdi detaylı okuyacağım canım
49 dedim.hedefe :)
Bana bunlarla gelTakımda iki üç kişi mezun olacak durumda zaten canım yakında onları mezun edeceğim
Bugün katılmak isteyenlere yazdı biri keske cagırsaydım kilosu sana yakındı rakip olurdunuz :))
Aa ne güzel :))Inşallah canım.bol gaza getirmeli olsun :)
Ben de ankaradayım.bu arada:)
Tamam canım aklımda cagırcam ilk fırsattaBana bunlarla gelbizim kızlar Bi deri Bi kemik kaldılar benim gibileri gelsin listeleri söyle Bi sallayalım yaaa
![]()
Tesekkur ederiz canım favorilerime ekledim ♥Bana çok iyi gelen wc çıkaran şişkinlik attıran bi paylaşım yapayım
Akşamdan Sürahinin içine
Salatalık
Limon
Nane
Kabuk tarcın
Elma
Tane karabiber
Atıyorum ertesi gün onu içiyorum.
Malzemelerden bir ikisi eksikse sıkıntı yok.. olanı katın çok etkili:)
Bana çok iyi gelen wc çıkaran şişkinlik attıran bi paylaşım yapayım
Akşamdan Sürahinin içine
Salatalık
Limon
Nane
Kabuk tarcın
Elma
Tane karabiber
Atıyorum ertesi gün onu içiyorum.
Malzemelerden bir ikisi eksikse sıkıntı yok.. olanı katın çok etkili:)
Simdi hatırladım gecen biri geldi ama tekrar ugramadı onu mu cagırsam :)))Bana bunlarla gelbizim kızlar Bi deri Bi kemik kaldılar benim gibileri gelsin listeleri söyle Bi sallayalım yaaa
![]()
Olamadım hamile kaldım:)yesa sen ne zaman mezun oldun
Seni hatırlıyor gibiyim bende 12.takimdaydimOlamadım hamile kaldım:)