Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzindeyim ve yoğun gunlerimde ugramadim buraya ve hunharca yediğimi farkettim. Şimdi tekrar listeye döneceğim diye yine sık sık giriyorum foruma ve hemen toparladı beni. İnsan burası sayesinde daha bir iradeli oluyor. Yarın kilonu merak ediyorum.Ama kilo vermişimdir bence uzun bi aradan sonra güzel kacsmaksiz diyet yaptığımı düşünüyorum en güzelide ac yatmak burasi bana iyi geliyo yemeği aklımdan geçirdiğim an akşam bildirimi ve cuma günü geliyo aklima![]()
Afiyet olsun canım. O küçücük kaçamak da vücuda şaşırtmaca olmuştur zaten.Diyete başladığımdan beri ilk. Defa migrenim azdı aç kalınca tetikliyor dün erken saatte yedim sabahta kahvaltıyı boş geçirince açlıktan oldu bende onları atistirdim ilk defa kaçamak oldu benim için![]()
Napıyosun canım kimse kalmadı azcık sohbet edelimİzindeyim ve yoğun gunlerimde ugramadim buraya ve hunharca yediğimi farkettim. Şimdi tekrar listeye döneceğim diye yine sık sık giriyorum foruma ve hemen toparladı beni. İnsan burası sayesinde daha bir iradeli oluyor. Yarın kilonu merak ediyorum.
Kız onlardami hemen kilo yapıyo biz ölelim anacım ne yesek suç bu bünyeyeAfiyet olsun canım. O küçücük kaçamak da vücuda şaşırtmaca olmuştur zaten.
Hoşgeldin canım aramıza. Kaptan yardimcisiyim (bunu da ilk kez yazıyorum tuhaf geldiAhahahaha Ne güzel.bir ilk mesaj bu böyle
Yarın ilk günüm pikniğe gidilecek ama ama dikkat etmeye başlarım
Ya allahhhhhhhhhhh
geliyorum geliyorum küsme banaaaaMezun etcem sen bir takima gelsen![]()
Dogru ya oynayalim bi araEveeet neden devami gelmedi pubgnin![]()
20 aldım var mı arttıran. Doğuma 84 ile gittim.Sende iyi almıssın hamilelikte ama genelde bu kadar alınıyor sanırım istisnalar dısında :))
Bendeeeİzindeyim ve yoğun gunlerimde ugramadim buraya ve hunharca yediğimi farkettim. Şimdi tekrar listeye döneceğim diye yine sık sık giriyorum foruma ve hemen toparladı beni. İnsan burası sayesinde daha bir iradeli oluyor. Yarın kilonu merak ediyorum.
Spor yaptim canım biraz da dinlendim. Sen napiyosun.Napıyosun canım kimse kalmadı azcık sohbet edelimcanım sikiliyo herkesler yattı
![]()
Hayırlı geceler canımGeceniz hayır Cumamız mübarek olsun kızlar sabah eksilerle görüşmek üzre en güzele emanet olun iyi geceler![]()
![]()
Yapmaz herhalde yaa, bak benim yediğim onca şey yapmamış 500 Gr artı geldim sadece.Kız onlardami hemen kilo yapıyo biz ölelim anacım ne yesek suç bu bünyeye![]()
Ben geçmişi okurken sen gitmişsin bile canım. Ben de yatarım artık. İyi geceler.Geceniz hayır Cumamız mübarek olsun kızlar sabah eksilerle görüşmek üzre en güzele emanet olun iyi geceler![]()
![]()
Iyi geceler canımIyi geceler kızlar![]()
Sağol canim seninde cuman mubarek olsun iyi gecelerGeceniz hayır Cumamız mübarek olsun kızlar sabah eksilerle görüşmek üzre en güzele emanet olun iyi geceler![]()
![]()
BarbunyaNe yedin ki