Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ama kilo vermişimdir bence uzun bi aradan sonra güzel kacsmaksiz diyet yaptığımı düşünüyorum en güzelide ac yatmak burasi bana iyi geliyo yemeği aklımdan geçirdiğim an akşam bildirimi ve cuma günü geliyo aklima:KK66::KK71:
İzindeyim ve yoğun gunlerimde ugramadim buraya ve hunharca yediğimi farkettim. Şimdi tekrar listeye döneceğim diye yine sık sık giriyorum foruma ve hemen toparladı beni. İnsan burası sayesinde daha bir iradeli oluyor. Yarın kilonu merak ediyorum.

Diyete başladığımdan beri ilk. Defa migrenim azdı aç kalınca tetikliyor dün erken saatte yedim sabahta kahvaltıyı boş geçirince açlıktan oldu bende onları atistirdim ilk defa kaçamak oldu benim için 😬
Afiyet olsun canım. O küçücük kaçamak da vücuda şaşırtmaca olmuştur zaten.

İzindeyim ve yoğun gunlerimde ugramadim buraya ve hunharca yediğimi farkettim. Şimdi tekrar listeye döneceğim diye yine sık sık giriyorum foruma ve hemen toparladı beni. İnsan burası sayesinde daha bir iradeli oluyor. Yarın kilonu merak ediyorum.
Napıyosun canım kimse kalmadı azcık sohbet edelim :KK19:canım sikiliyo herkesler yattı😊

Ahahahaha Ne güzel.bir ilk mesaj bu böyle

Yarın ilk günüm pikniğe gidilecek ama ama dikkat etmeye başlarım

Ya allahhhhhhhhhhh
Hoşgeldin canım aramıza. Kaptan yardimcisiyim (bunu da ilk kez yazıyorum tuhaf geldi 😂) 35 yaşındayım, evliyim 7 yaşında oğlum var. Akademisyenim. Aydın'da yaşıyorum. Sen ne öğretmenisin.

Bendeee😀

Back
X