Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece bu saatlerde ekmeğe çikolata surup yiyip yatiyordum henüz uyumadım canım istiyor ama yemiycem![]()
Bu saatte yemedin degil mi canim :))Herkese iyi geceler![]()
Yok yok yememBu saatte yemedin degil mi canim :))
Iyi geceler![]()
Tamam canimYok yok yemem![]()
31 Ağustos cumartesi
14.30 kahvaltı
Çeyrek ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 kaşık çingen salatası, 2 kaşık yoğurtlu domatesli biber kavurması.
19.30 akşam
5 kaşık kısır, 300 ml ayran, 1 kornişon turşu, bir parça haşlanmış tavuk.
21.00 birkaç çatal kavun.
Su 2 lt
Spor
Cardio videosu (zıpzıp paylaşmıştı adını unuttum) 30 dakika 180 puan
Leslie 30 minute boosted walk (henüz puanı yok) 30 dakika 120 puan (benim önerim 4 puandi)
3000 adım 45 puan
Toplam 345 puan.
Dışarda olunca geç kaldım, açım epey şimdispor harika ama aksam azda olsa yeseydin keske canim:)
Benimde ilk 5 kilo çabuk gider, yakın zamanda aldım.
Emzirmek büyük avantaj şanslısın
Bacağını zorlamayacak sporlar yap canım zorlama
Bende demesem olmaz o kadar alıntı yaptım, tl ne
Cardio en yüksek, sen kısa videolar tercih ediyorsun sanırım, o zaman Cardio. Birde ip atlama kısa sürede çok puan
Bu Cardio gibi 6 puan olabilirZipzip-
Süpersin ama yaa ben sana nasıl yetisecem40 dk eliptik : 160 puan
200 ip : 40 puan
60 dk ev işi : 20 puan ( daha çok yaptım da haksızlık olmasın)
60 dk tempolu yürüyüş : 150 puan
Toplam : 370 puan
bluegreeneyes
![]()
Kizlar bu kuslar kafes disinda yasayamaz ki dogaya uyum saglayamiyorlar artik sey gibi dusunum akvaryum baliklari nasil denizde oluyosa bunlar da oyle o yonden iciniz rahat olsun ama senin muhabbet kusu olmez İnsallah abla uzuldum gercekten:/
Benimki de yok ortalarda :/ hmm rakibem nerdesin sen bakayim @Canfeb
Sağol canım
Ekmek olmayaydı daha iyi olacaktı talimimBeni geçecek diye domates ekmeğe talim![]()
![]()
![]()
![]()
Domates, salatalık, biberi dograyip kuru peynir veya lor ekliyorsun canım. İstediğin baharatları atabilirsin. Ben çok az zeytinyağı ve çörek otu ekliyorum. Çok severek yiyoruz.Cingen salatasini merak ettim sporun çok güzel menunde ..
20 dk olana hiç bakmadım canım. Leslienin 3 mil ile kıyaslayarak 4 uygun olur dedim, hoplamali ziplamali diye.Valla 4 puan olursa benim.icin süper olur
Ben 20 dk lık.olanini yapıyorum.boostedwalkin çarpı 3. 60 puan getiriyor
Ne olacak bi 10 dk daha dayanırım çarpı 4 olsa 120 puan getirir..
10 dk extra yapıp iki katı puan almak.
Ama bilemedim Tabii. 10 dk extra ile iki katı puan uygun mu