Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Step için dakikası 3 puan demisiz ama ondada düzenleme yaparızBi step 1 var bi de step 2 var.
Hangisi kaç puan şimdi
Hangisi boosted ile benzer
Süpersin ama yaa ben sana nasıl yetisecem![]()
Canım bende her gün o kadar yapamam merak etmeDünkü menü
12:00 3 kaşık menemen 4/3 simit 2 dilim peynir 2 zeytin bolca yeşillik
15:30 1 bardak süt 1 şeftali
19:00 yarım kase köfteli çorba 3 biber dolması 2 kaşık yoğurt
21:00 1 pors karpuz
3.5 litre su
Spor; leslie2 mile(dk3ten 90 puan), sabahtan aksamaca ev işi :) ona da 2 saat diyelim(40 puan)
10dk da yakınlarda düğün vardı onun sesine gobek attım (20 puan)
150 puan
Nego senin tırnağın kadar bile olamamisim
![]()
Kızlar aksama evde doğum günü partisi var 3 kisininkini toplu kutluyoruzgörümcemin eşi ve oğlunun bir de benim
akşam ekmek grubu yerim diye sabah kahvaltısında yemedim Allah masadaki yemekler karşısında dayanma gücü versin bana
![]()
Step için dakikası 3 puan demisiz ama ondada düzenleme yaparız
Tamam canım sen yapınca yeniden konusuruz kolay gelsinAnladım 1 ya da 2 fark etmez dakikası 3tu
4 ya da 5 olur mu diye karar vereceğiz
Kiyaslamali yorum yazacağım inşallah bi başlayım
Spor yapmıs kadar olmussunBen bugün spor yapabileceğimi sanmıyorum ayaklarım pert durumda nişan vardı ve ben kırk kere merdiven inip çıktım![]()
Hosgeldin canım aramıza ilk sayfada kurallarımız var orayı oku anlamadıgın yerde özet gecerimBen de girebilir miyim takıma negocuğumun olduğu takıma katılmak istiyorum yer bar mı? Bi de kurallar neler?
Sorma gerçekten öyle oldum, 6 da kalktım yine, sabah sabah ütü ev işi ne varsa yaptım birde gitmeden, gittim orda da iş yaptımTamam canım sen yapınca yeniden konusuruz kolay gelsin
Spor yapmıs kadar olmussun![]()
Hoş geldin canımBen de girebilir miyim takıma negocuğumun olduğu takıma katılmak istiyorum yer bar mı? Bi de kurallar neler?
Sen yine güne erkenden baslayıp tüm işlerini yapmıssın masallahSorma gerçekten öyle oldum, 6 da kalktım yine, sabah sabah ütü ev işi ne varsa yaptım birde gitmeden, gittim orda da iş yaptım![]()
Öyle erken kalkıyorum erkenden bitiriyorum, sonra keyif yapıyorumSen yine güne erkenden baslayıp tüm işlerini yapmıssın masallah![]()
Afiyet olsun canım demistin zaten nisana kadar detoks gibi beslencem diye :))Dün çok az yemiştim, bugün güzelce yedim yemeğimi, doydum şükür![]()
İyiyiz canim :) yogunmussun bayaSelam canlar nasılsınız. Ben baya yoğunum yaa totomun üstüne oturmadım sabahtan beri. Çocukları bi uyutabilsem dinlenicem. Buraya başkan geliyormuş. Biz de tam protokol yolunun üzerindeyiz sesten bir uyuyamadı çocuklar. Cadde aşırı kalabalık.
Afiyet olsun canımElimde dukan cayi (birasi ama bira demek hosuma gitmiyo cayi dicem) ile bi selam vereyim
![]()
Iyiyim canım sen nasılsın,caddede olmasının dez avantajı canım insallah biterde cocuklar uyur sende dinlenirsinSelam canlar nasılsınız. Ben baya yoğunum yaa totomun üstüne oturmadım sabahtan beri. Çocukları bi uyutabilsem dinlenicem. Buraya başkan geliyormuş. Biz de tam protokol yolunun üzerindeyiz sesten bir uyuyamadı çocuklar. Cadde aşırı kalabalık.