Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

way Masallah 😍 3 cocuga ragmen 70 li kilolar guzel bence boyuna gore 60-61 kiloya gelsen super olursun 😊
Ben 23 yasinda bekar bi bayanim☺Boy 1.62 kilo 63 ama 75 ile diyete basladim😂😂😂duba gibi olmustum o ara yaaa

Bi opucukle kurtulamazssssinnnnn :cry: :p:p:KK62:
Sağol canım ama asıl senin kilon iyi boyuna göre ben çok kiloluyum ablalarım var 53 kilo annem 75 kilo cok kızıyorlar bana 55 kilo olmak istiyorum çook yolum var

Kuzucum sen eskidende mi çok spor yapıyordun yoksa zayıflama işleriyle mi başladın. Eskiden de vücudun alışıksa belki daha çok yapman gerekebilir, veya yemek işini kısman gerekiyordur. Çünkü bildiğimiz kadarıyla herhangi bir sağlık sorunun yoktu
Zayiflamayla birlikte bu kadar spor yapmaya başladım canım. Önceden sadece yürüyüş vardı. Yemek konusunda da iki öğün yiyorum sadece ve öyle çok da yemiyorum. Sağlık sorunum yok, yakında zamanda doktora gittim, tüm değerlerim normal. Neden olmadığını anlayamıyorum.

Menümü yazip kacmaya geldim :)

Sabah
2 sütlü kahve ( disarda isim vardi)

Kahvalti ögle
2 dilim tost ekmegi kizarmis
1 dilim pastirna
1tk krem peynir
Zeytin peynir salatalik

Ara
Sade türk kahvesi
Karisik kuru meyveli kuru yemis minik bir kase

Aksam 18.30
Firinda sis tavuk gögsü
Booll coban salata
3 4 kasik yogurt

Su 1.5 olur
Dukan birasi yaptim bakalim icebilirsem :)

biz iç güveyisi alacağız eşim öyle diyor hahahaha :KK70::KK70::KK70: iki ev alacağız birinde biz birinde onlar oturacakmış şimdilik planlar bunlar hahah:KK70::KK70:
Ahhh bu babalar. Bizimki de oğlum üniversiteyi kazanınca biz de onunla gideriz yine birlikte yaşarız diyor. Bırak çocuğu öğrenciliğini yaşayacak diyorum ama ayrı kalamam diyor. Daha çok var ama bakalım ne olacak.

Zayiflamayla birlikte bu kadar spor yapmaya başladım canım. Önceden sadece yürüyüş vardı. Yemek konusunda da iki öğün yiyorum sadece ve öyle çok da yemiyorum. Sağlık sorunum yok, yakında zamanda doktora gittim, tüm değerlerim normal. Neden olmadığını anlayamıyorum.
Ögün sayisini cogaltmayi dene zira ben herne kadar sevmesemde ara ögünlü listelerle daha iyi veriyorum

Menümü yazip kacmaya geldim :)

Sabah
2 sütlü kahve ( disarda isim vardi)

Kahvalti ögle
2 dilim tost ekmegi kizarmis
1 dilim pastirna
1tk krem peynir
Zeytin peynir salatalik

Ara
Sade türk kahvesi
Karisik kuru meyveli kuru yemis minik bir kase

Aksam 18.30
Firinda sis tavuk gögsü
Booll coban salata
3 4 kasik yogurt

Su 1.5 olur
Dukan birasi yaptim bakalim icebilirsem :)
Afiyet olsun canım menün güzel
canim ben suan listede olmadigim icin menümü burdan vereyim :KK66:

Olmadi bi türlü sildim ismi :)
Tamam canım 😊
Ben büyük yaziyom o kücültüyo ben masumum Zipzip- Zipzip- :KK70:
Kk beni sevmiyor Anladım 😂😂

Gittim canım ama verdiği liste çok fazla geldi bana. Çalıştığım için hem o saatlere hem de menüye uyamazdim.
Az yemek yiyince vücut kendini korumaya alır gelen besini direk yağa cevirirmis vucudun ihtiyacını karşılamak için
Ama izne ciktin yedim demiştin sanırım ..o zamanda tartıda oynama olması lazımdı rakamlara maalesef takılıyoruz tartı motive ediyor seni çok iyi anlıyorum ama pes etmek yok o direnç kırılacak

Sağol canım ama asıl senin kilon iyi boyuna göre ben çok kiloluyum ablalarım var 53 kilo annem 75 kilo cok kızıyorlar bana 55 kilo olmak istiyorum çook yolum var
Amannn o ablalar hiç şişko olmuyorlar bir tane bende de var.. 2 çocuk annesi hep zayif hep zayıf 🤔🤔 annemde 74 kilo ...

Ben farketmiyorum ama dışardan bakana belli oluyordur inşallah.
Cnm mutlaka belli oluyordur, bayramda 65 kilo iken bile kayınvalidem, görümcem çok incelmişsin dediler. Bugün isteme sırasında giydiğim elbisemi denedim zorda olsa sığdım içine. İnceliyoruz yani, sen rakamlara gereksiz takılıyorsun. Ben 55 kilo iken bile yağ oranım fazla olduğu için daha kilolu görünürdüm. Sıkılaştıkça 60-65 bile olsan çok daha zayıf ve sağlıklı görüneceksin. ☺️ Moralini bozma lütfen ❤️

Ahhh bu babalar. Bizimki de oğlum üniversiteyi kazanınca biz de onunla gideriz yine birlikte yaşarız diyor. Bırak çocuğu öğrenciliğini yaşayacak diyorum ama ayrı kalamam diyor. Daha çok var ama bakalım ne olacak.
Sülük gibi yapıştık çocuklara valla😂😂😂

Bugün menü
Sabah 10.15
1.5 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
2 ceviz
Yeşillik

Akşam 17.30
2 lahmacun
1 kase yoğurt

2.5 lt su içildi... Zipzip- Zipzip-
Spor
45 dk tempolu yürüyüş yapıldı yürüyüş bandında....

Merhaba kaptanım 💞💞 bugün diyet güzel geçti :KK66: diş etlerimin agrıması boğazımı tutmama sebep oldu... bugün çok spor yapamadım ama yarın artıracam 👍
Süpersin canım 😍
Bencede harikasinız 👍👍👍👏👏👏
Tesekkur ederiz artık hep birlikte harikayız 😍
Amannn o ablalar hiç şişko olmuyorlar bir tane bende de var.. 2 çocuk annesi hep zayif hep zayıf 🤔🤔 annemde 74 kilo ...
Ablam kiloluydu canım yaklaşık 30 kilo verdi
Su an kilosu benden fazla ama boyu uzun benden zayıf duruyo 😊

Back
X