Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1.5litre sütü kaynatiyoruz ocağı kapatıp sütun içerisine 2yemek kaşığı yeşil çay atıyoruz demlenince süzüyoruz saat 8veya 10da içmeye başlıyoruz her iki saatte bir 1bardak içiyoruz ama başka hiç birsey yemiyoruz çay kahve ola bilir ama katı şeyler yasak çok güzel bir detoks bagirsaklari temizliyo vücuttaki ödemi atıyor 2kiloya yakın gidiyor sonrada bana dua ediyor :KK70:
Bayağı sütlü bir detoksmus bu yaş gözüm korktu 😂😂 yeşil çay ve süt tadı nasıl peki, içmesi çok zor mu.

Sevmedigim o kadar sey var ki bir bilsen nasil kilo aldin dersin 😂😂
Inciride bahcemizde yetisirdi cocuklugumda yemezdim daha 10 gun once ilk defa yedim:)))
Buradan güzel manşet atılır :D
ŞOK ŞOK ŞOK !!!!
6.Takım kaptanı Zipzip- Zipzip- nasıl kilo aldı? Nerede yedi, Kimlerle yedi, Neler yedi? Market stoklarını gizlice eriten zipzip miydi ? Enflasyonu etkileyen gizli güçler arasında zipzip var mıydı? Tüm bunlar ve daha fazlası yok yakınca 6.Takım Aktüel Ekim sayısında :D

Canım sevmediğin şey çoksa sevdiklerini de sayabiliriz :) Pilavı sevmiyordun ama sarmayı seviyordun, abur cuburu çok seviyordun, ekmek hımmm, ekmeği çok mu seviyordun hiç mi sevmiyordun hatırlayamadım, bahsetmiştin ama... İnciri yeni öğrendik :))) Peki sevdin mi?

Buradan güzel manşet atılır :KK70:
ŞOK ŞOK ŞOK !!!!
6.Takım kaptanı Zipzip- Zipzip- nasıl kilo aldı? Nerede yedi, Kimlerle yedi, Neler yedi? Market stoklarını gizlice eriten zipzip miydi ? Enflasyonu etkileyen gizli güçler arasında zipzip var mıydı? Tüm bunlar ve daha fazlası yok yakınca 6.Takım Aktüel Ekim sayısında :KK70:

Canım sevmediğin şey çoksa sevdiklerini de sayabiliriz :) Pilavı sevmiyordun ama sarmayı seviyordun, abur cuburu çok seviyordun, ekmek hımmm, ekmeği çok mu seviyordun hiç mi sevmiyordun hatırlayamadım, bahsetmiştin ama... İnciri yeni öğrendik :))) Peki sevdin mi?
Hiç güleceğim yoktu canım buna yazayım sonra gelirim 😂😂
Patates kızartması 3 öğün yiyebilirim
Ekmek her oturusda 1 ekmek cocuklukta 1.5 ekmek yerdim 😂
Cikolata cok yerim, bir dönem cok kola içtik

Ama lise 2 ye kadar zayıftım sonra kilo aldım canım sınav döneminde dengesiz beslendim

Hiç güleceğim yoktu canım buna yazayım sonra gelirim 😂😂
Patates kızartması 3 öğün yiyebilirim
Ekmek her oturusda 1 ekmek cocuklukta 1.5 ekmek yerdim 😂
Cikolata cok yerim, bir dmne cok kola içtik

Ama lise 2 ye kadar zayıftım sonra kilo aldım canım sınav döneminde dengesiz beslendim
Hımm durum anlaşıldı şimdi :) Zaten senin gülmen için öyle yazdım :) Tamam canım kolay gelsin size, sonra yazarım :)

Bana 1 kasa koy 1 kasa yerim 2 kasa koy onu da yerim. Tek sevdiğim meyve:KK70:
Artık meyve sevmiyorum yaa eski tadları hiç yok seftali favorimdi eskiden :)
Cuma = 86.2
Bugün = 87
Dün yediğim peynir tuzluydu ödem oldu sanırım ,sporda yapamayınca sonuç bu maalesef
Peynir o kadar ödem yapmaz ki abla yediğin baska birseyden mi oldu acaba
Bu durumda rakibemi yere sermiş durumdayim :KK70: bizim yarış burada bitmiştir:sampiyon::sampiyon:
Cumaya 3 gün var daha hersey değişebilir :)))

Back
X