Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortalıgı karıstırıp nere gidin gıııBen erkenden uyumak istiyorum bugün, kaç gündür uykusuzum.
İyi geceler![]()
Taam ben üstüme rahat bişeyler giyim sen de drinkleri hazırla napak başa gelen çekilirEee bu işler böyle![]()
Zipzip detanla ilaçlamasın da bizi
Drink derken, süt veya su diyorsun değil miTaam ben üstüme rahat bişeyler giyim sen de drinkleri hazırla napak başa gelen çekilir![]()
A ha ha tamamen samimiyettenElede demeyeydin eyiydi![]()
Hee sütüme kakao koy ben bayılmış numarası yaparımDrink derken, süt veya su diyorsun değil mi![]()
Çok uykum varOrtalıgı karıstırıp nere gidin gııı![]()
NereÇok uykum var
Siz kaynaşın![]()

Biliyorsun ya canım çocuklar hasta o yüzden uykusuzum
Iyi geceler canım ❤Ben erkenden uyumak istiyorum bugün, kaç gündür uykusuzum.
İyi geceler![]()
Temem hadi git uyu sen iyi gecelerBiliyorsun ya canım çocuklar hasta o yüzden uykusuzumşimdi uyudular, gözüm kapanıyor
Şükür benim ki başladıYağdır mevlam modundayim ben de
Canım yarışmada beraber miyiz![]()
Bizde sıkıntı olmadı canım ama demek ki yerine göre değişiyor olabilirKızlar hem nette hem sitede sorun var.. sabahtan beri kaç kere denedim bi oldu bi olmadı.. siber saldırı varmış...
Bizim muhabbet sarmadı bdv gibi demahki
Benimde özel msj da msj gözükuyor tıklıyorum msj yokKızlar hem nette hem sitede sorun var.. sabahtan beri kaç kere denedim bi oldu bi olmadı.. siber saldırı varmış...
Benim hala WC gidince kele geliyor peçeteye gerisi yokŞükür benim ki başladı![]()
Bdvye gitmemki ben ne işim var kurtlar sofrasındaBizim muhabbet sarmadı bdv gibi demahki![]()