- 11 Mayıs 2015
- 1.912
- 8.173
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sürekli bakıyorum yazan var mı diye. Ben bekleyip tartilacagim. Belki listeye dönüş yaparım bugün.Kimse kilo bildiriminde bulunmamış henüz ☺
Üst üste çok güzel verdin diye hatırlıyorum canım arada durması tabiki normal. Vücudun sıkılaşıyor demek ki.Kilo bildirimim geçen hafta 71 00
Bu hafta 70.800
Sadece 200 gr ama ben kendimi biliyorum duraklamaya geçtim hep böyle oluyo bi kaç hafta sonra birden gidiyo bu arada incelmem gayet iyi herkes 70 den azsın diyo ama listeyi etkileyeceği için üzgünüm![]()
Cnm arka arkaya çok kilo verdin, duraklama olması normal. Haftaya daha çok eksileceksinKilo bildirimim geçen hafta 71 00
Bu hafta 70.800
Sadece 200 gr ama ben kendimi biliyorum duraklamaya geçtim hep böyle oluyo bi kaç hafta sonra birden gidiyo bu arada incelmem gayet iyi herkes 70 den azsın diyo ama listeyi etkileyeceği için üzgünüm![]()
Olsun canim eksi olsundaKilo bildirimim geçen hafta 71 00
Bu hafta 70.800
Ben her gün değiştiririm, iki takım alıyorum hep. Bir gün giydiğini ertesi gün giydirmem, kirleniyor, toz oluyorKız yerlerdemi yatıyorlar sende hergün formamı yıkanır hep yıpranır ben sadece cumadan cumaya yıkıyorum ucuz bile degiller almış başını gitmiş forma fiyatları bu sene 200 liraydı yazık günah
BendeeHergün değişince yetmiyo maalesef. Kurutma makinası var yoksa naapardım![]()
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınnnnnn ❤
Günaydın hayırlı sabahlar ♥Günaydınnnnn hayırlı sabahlar![]()
![]()
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Günaydın ♥Günaydııın![]()
Günaydın canım tamam öğleden sonra bildirim yaparsınGünaydın. Kaptanım öğleden sonra bildiririm ben kilomu
Yeni eviniz hayırlı olsun canım, hadi bu hafta yarıs yapacagız sende spor yapabilirsinZamanda sıkıntı.. bide yeni eve taşındık alışma süreci var.. genel bir yorgunluk halsizlik var..
Günaydın canım ❤Günaydın![]()
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın hanımlar![]()
Kac haftadır 1 kilo üzerinde vermistin canım cokk normal tebrik ediyorum yinede eksi ile geldinKilo bildirimim geçen hafta 71 00
Bu hafta 70.800
Günaydın canım erkencisin bugünGunaydin kizlar
Bende dune gore agir ciktim
Biraz daha bekleyip tartilayim ama cook susadim ya![]()
47 mi nasıl gösterdi acaba tartı da mı sıkıntı varKızlar 61.75 dim
61.35 hatta arada bir 61.00 oldu. Bir ara tartı 47.600 ü de gösterdi. Bana hedef mi verdi nedir... ama bu hızla 47 olmam üç yılı bulur
...ah bi spor yapacak vaktim olsaydı.....
Elhan hocam 60 lı rakamlar gelsin artık...
Geldi bitanem. Desteğin için sonsuz teşekkürlerKızlar 61.75 dim
61.35 hatta arada bir 61.00 oldu. Bir ara tartı 47.600 ü de gösterdi. Bana hedef mi verdi nedir... ama bu hızla 47 olmam üç yılı bulur
...ah bi spor yapacak vaktim olsaydı.....
Elhan hocam 60 lı rakamlar gelsin artık...
Tebrik ediyorum canım cok güzel eksi
Tebrik ediyorum ablacım dünkü adımların sana cok güzel eksi getirmis
Harika bir eksi gelmiş cnm, tebrikler
Sağ ol zipzipim. Nazlana nazlana sonuca ulasacagiz inşallahTebrik ediyorum canım cok güzel eksi
Tebrik ediyorum ablacım dünkü adımların sana cok güzel eksi getirmis![]()