• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kilo bildirimim geçen hafta 71 00
Bu hafta 70.800
Sadece 200 gr ama ben kendimi biliyorum duraklamaya geçtim hep böyle oluyo bi kaç hafta sonra birden gidiyo bu arada incelmem gayet iyi herkes 70 den azsın diyo ama listeyi etkileyeceği için üzgünüm :KK43:

Bu hafta 70.800
Sadece 200 gr ama ben kendimi biliyorum duraklamaya geçtim hep böyle oluyo bi kaç hafta sonra birden gidiyo bu arada incelmem gayet iyi herkes 70 den azsın diyo ama listeyi etkileyeceği için üzgünüm :KK43:
Üst üste çok güzel verdin diye hatırlıyorum canım arada durması tabiki normal. Vücudun sıkılaşıyor demek ki.

Bu hafta 70.800
Cnm arka arkaya çok kilo verdin, duraklama olması normal. Haftaya daha çok eksileceksin ☺️ Tebrik ediyorum. ❤️

Bu hafta 70.800
Olsun canim eksi olsunda
Direnc kilosuysa biraz daha sabretmen gerek

Kız yerlerdemi yatıyorlar sende hergün formamı yıkanır hep yıpranır ben sadece cumadan cumaya yıkıyorum ucuz bile degiller almış başını gitmiş forma fiyatları bu sene 200 liraydı yazık günah
Ben her gün değiştiririm, iki takım alıyorum hep. Bir gün giydiğini ertesi gün giydirmem, kirleniyor, toz oluyor

Hergün değişince yetmiyo maalesef. Kurutma makinası var yoksa naapardım😖
Bendee 😅 hatta artık bazen öğlen geldiğinde bile değişiyorum tişörtünü, öğretmen diyormuş oğlum annen seni tertemiz gönderiyor, sen kıyafetine neler yapıyorsun böyle diye 😂

Kızlar günaydınnnnnn ❤
Günaydın canım ❤
Günaydınnnnn hayırlı sabahlar :KK36: :KK36:
Günaydın hayırlı sabahlar ♥
Günaydın arkadaşlar
Günaydın canım ❤
Günaydın ♥
Günaydın. Kaptanım öğleden sonra bildiririm ben kilomu
Günaydın canım tamam öğleden sonra bildirim yaparsın 😊
Zamanda sıkıntı.. bide yeni eve taşındık alışma süreci var.. genel bir yorgunluk halsizlik var..
Yeni eviniz hayırlı olsun canım, hadi bu hafta yarıs yapacagız sende spor yapabilirsin 😍
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın hanımlar 😊
Günaydın canım ❤
Bu hafta 70.800
Kac haftadır 1 kilo üzerinde vermistin canım cokk normal tebrik ediyorum yinede eksi ile geldin
Gunaydin kizlar
Bende dune gore agir ciktim
Biraz daha bekleyip tartilayim ama cook susadim ya😄
Günaydın canım erkencisin bugün 😊
Reglin etkisi artı gelmissindir canım sen suyunu iç olmazsa haftaya gercek kilonu görürüz 😊
Kızlar 61.75 dim
61.35 hatta arada bir 61.00 oldu. Bir ara tartı 47.600 ü de gösterdi. Bana hedef mi verdi nedir 😃... ama bu hızla 47 olmam üç yılı bulur 😃😃😃...ah bi spor yapacak vaktim olsaydı.....
Elhan Elhan hocam 60 lı rakamlar gelsin artık...
47 mi nasıl gösterdi acaba tartı da mı sıkıntı var 😂

Kızlar 61.75 dim
61.35 hatta arada bir 61.00 oldu. Bir ara tartı 47.600 ü de gösterdi. Bana hedef mi verdi nedir 😃... ama bu hızla 47 olmam üç yılı bulur 😃😃😃...ah bi spor yapacak vaktim olsaydı.....
Elhan Elhan hocam 60 lı rakamlar gelsin artık...
Geldi bitanem. Desteğin için sonsuz teşekkürler :KK36: :KK200:

Back
X