- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Hadi inşallah yarın olursun da cumaya biraz etkisi geçer, ben kesin Perşembe olurum, ilk gün tam gelmez benimki, cuma odemlerle gelirim. İnşallah cumartsei olsun.Ah tartı stresibenim yarın gözüküyor bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah yarın olursun da cumaya biraz etkisi geçer, ben kesin Perşembe olurum, ilk gün tam gelmez benimki, cuma odemlerle gelirim. İnşallah cumartsei olsun.Ah tartı stresibenim yarın gözüküyor bakalım
İkimiz içinde çok aminHadi inşallah yarın olursun da cumaya biraz etkisi geçer, ben kesin Perşembe olurum, ilk gün tam gelmez benimki, cuma odemlerle gelirim. İnşallah cumartsei olsun.
Hahahahhh buraya takildim yaktim bi tepsi kül oldular resmenSağol canım ❤
Eline sağlık cipsi sen mi yapıyorsun![]()
Tavuk en sevdiğim şeydir. Her türlüsünü yerim. Haşlaması özellikle bizim evin favorisidir. Patates havuç ve soğanlı, çok da lezzetli oluyor.Yaa böyle TV de falan tavuk görünce canım çok istiyor, yapınca zorla yiyorum
Sebze alış verişi yapılacak, çıkamadım tekrar bugün
Kız dikkat etsene gitti cipsler bosaHahahahhh buraya takildim yaktim bi tepsi kül oldular resmen
Simdi ikinci tepsiyi koydum basinda bekliyorum
Immm bende severimTavuk en sevdiğim şeydir. Her türlüsünü yerim. Haşlaması özellikle bizim evin favorisidir. Patates havuç ve soğanlı, çok da lezzetli oluyor.
Bende çok severdim ama nedense artık içim almıyorTavuk en sevdiğim şeydir. Her türlüsünü yerim. Haşlaması özellikle bizim evin favorisidir. Patates havuç ve soğanlı, çok da lezzetli oluyor.
Walla yazik olduKız dikkat etsene gitti cipsler bosa![]()
Bende bikere oldum öyle ayaklarına sıcak su torbası koyup yattım iyi gelmişti inşallah bisey olmaz canımHemen gelip panduf giydim ama alacağımı aldım
Evet canım sayılır40 dakika tabata yapicam kardiyo olarak sayılır dimiZipzip-
Afiyet olsun cocuklaraWalla yazik olduhayir yani o kadar emek
Neyseki ikinci tepsi yanmadi![]()
Hosgeldinnnn canım ❤Heyooooo ben geldimmmmm![]()
![]()
![]()
Hoş buldum telefon yanımda yoktu bakamadım msj lara eve yeni geldim şükür bitti ev yerleştirmesi yarın annemle babam geliyorHosgeldinnnn canım ❤
Gözün aydın canım illaki fark edeceklerdir ama en son ne zaman gördüler seniHoş buldum telefon yanımda yoktu bakamadım msj lara eve yeni geldim şükür bitti ev yerleştirmesi yarın annemle babam geliyor![]()
bakalım beni görünce kilo verdigimi fark edeceklermi
![]()
Guzel mi degil mi diye tadina baktimAfiyet olsun cocuklara![]()
Kac tane yedin bakayımGuzel mi degil mi diye tadina baktimbisi olur mu acaba
2.5Kac tane yedin bakayım
Azmıs canım hadi yırtttın Pazartesi diyede ceza vermiyorum