• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım öncelikle kahvaltı en önemli öğün onu mutlaka yapmalısın, birde tatlı yedin diye aksamı da yememissin bence aksam yine hafif gecirebilirdin
Sporunda cok güzel
Evet haklısınız, kahvaltı yaparım normalde ama bugün yapamadım, teşekkürler yorum için 😊

Kuzum baştan sona yalnış bir seçim yapmışsın seninle bir ara özel olarak konuşalım olurmu :KK60:
Haklısınız aç kalınca kilo verebileceğimi sanıyorum ama hata ediyorum😔
[/QUOTE]
Bak seni kendime çok benzetiyorum bende aç kalarak kilo vericem sanıyordum ama öyle olmuyo bi zaman sonra dayanamayıp yemeye başlıyosun diyet olarak düşünme sağlıklı yaşam diye düşün bu bizim hayatımızda hep olacak o yüzden ölçülü yememiz lazım tatlı yedim akşam yemim olmaz tatlını tadımlık ye ama yemeğini aksatma yemekle tatlıyı degiştirme yemek insanı tok tutar ama tatlı acıktırır ve yine yemek ister kahvaltını erken saatlerde yap metebolizman erken çalışmaya başlar ana ögünlerde çok acıkmamak için ara ögün yap ben hiç aç kalmıyorum hiç sofraya aç oturmuyorum ara ögün yaptığım için 1 hafta kadar dene bence öğlenleri et tavuk yada baklagillerden her hangi biri salata yoğurt 1 dilim ekmek akşamları sebze yemeği çorba salata 1 dilim ekmek ayran veya yoğurt ara ögğnlerde 1 meyve yanında süt veya yoğurt olsun canım ayy ne çok konuştum :KK17:

Merhaba arkadaşlar, Meryem abladan haber aldım size bildirmek için geldim(haber vermemi istedi), keşke daha güzel şeyler yazmak için gelmiş olsaydım ama malesef ablasını kaybetti :KK43: mekanı cennet olsun inşallah, hoşçakalın...
Allah rahmet eylesin düzelme var diyodu 😞 Allah sabır versin

Haklısınız aç kalınca kilo verebileceğimi sanıyorum ama hata ediyorum😔
Bak seni kendime çok benzetiyorum bende aç kalarak kilo vericem sanıyordum ama öyle olmuyo bi zaman sonra dayanamayıp yemeye başlıyosun diyet olarak düşünme sağlıklı yaşam diye düşün bu bizim hayatımızda hep olacak o yüzden ölçülü yememiz lazım tatlı yedim akşam yemim olmaz tatlını tadımlık ye ama yemeğini aksatma yemekle tatlıyı degiştirme yemek insanı tok tutar ama tatlı acıktırır ve yine yemek ister kahvaltını erken saatlerde yap metebolizman erken çalışmaya başlar ana ögünlerde çok acıkmamak için ara ögün yap ben hiç aç kalmıyorum hiç sofraya aç oturmuyorum ara ögün yaptığım için 1 hafta kadar dene bence öğlenleri et tavuk yada baklagillerden her hangi biri salata yoğurt 1 dilim ekmek akşamları sebze yemeği çorba salata 1 dilim ekmek ayran veya yoğurt ara ögğnlerde 1 meyve yanında süt veya yoğurt olsun canım ayy ne çok konuştum :KK17:
[/QUOTE]
Bi ara sizin dediğiniz gibi bi diyet uyguladım ve acıkmadan kilo verdiğimi farkettim, dediğiniz doğru ama işte o düzeni oturtamayınca yeni arayışlara giriyo insan, bu kez if diyeti deniyorum, 5 e kadar abartmadan istediğimi yiyorum sonra yatana kadar su ve süt dışında bişey yemiyorum, bunda da güzel kilo veriyorum sanki, ama eğer kilo veremezsem sizin dediğinize uymak isterim, siz ne düşünüyosunuz if diyeti hakkında merak ediyorum

Sagol kuzum inş annemle görüntülü konuştum 20gün kadar önce yüüzümden anladı sen yine diyetmi yapıyorsun dedi ayy akşam akşam nasıl canım sıkıldı bazen ölümü unutuyoruz birden duyunca sarsılıyorum çok üzüldüm
Ben de öyleyim canım hiç beklemiyordum böyle bir sonucu. Allah geride kalanlara sabır versin.

Kız kiloyu düşünen kim ben bebelerin akibetini düşünüyorum umarım zahirlenmezler :KK70:
askolsun ya mutfakla aram fena sayilmaz😂😊
Yav he he sende hiç suç yok zati benim ezemle acil konuşmam lazım :p
e bulgur sonucta ne zarari var zavallı kısırın😂
Offff ya acayip canım çekti. Yarına azıcık yapayım bol yeşillikli.
Aynen canim salatasi bol olursa hic sorun olmaz bence :) sadece persembe gunu yemeyelim sislik yapabilir cunku😊

Yaa Elhan Elhan ablam basiniz sagolsun mekani Cennet olsun ablanin
Ne guzel hayirli haberlerini almistik sabah kader iste
Cok etkilendim cok üzuldum kalanlara sabir diliyorum
Imanla defnolsun Nurlar icinde yatsin Insallah

Bi ara sizin dediğiniz gibi bi diyet uyguladım ve acıkmadan kilo verdiğimi farkettim, dediğiniz doğru ama işte o düzeni oturtamayınca yeni arayışlara giriyo insan, bu kez if diyeti deniyorum, 5 e kadar abartmadan istediğimi yiyorum sonra yatana kadar su ve süt dışında bişey yemiyorum, bunda da güzel kilo veriyorum sanki, ama eğer kilo veremezsem sizin dediğinize uymak isterim, siz ne düşünüyosunuz if diyeti hakkında merak ediyorum
[/QUOTE]
Bende ilk haftalar öyle yaptım ama herşeyi doyana kadar yemedim akşam 5den sabah 11 kadar aç kalıyordum ama diyetisyen bunun yalnış olduğunu söyledi o kadar saat yemek yemezsen metebolizma nasıl çalışacak dedi işte ben orda doğru bildiğim yalnışları öğrenmiş oldum kız o diyeti yapacagıma oruçlarımı tutsaymışım keşke 9gün borcum var :eek:

Ben de öyleyim canım hiç beklemiyordum böyle bir sonucu. Allah geride kalanlara sabır versin.
Aminn iyiye gidiyordu demesi bize umut olmuştu aniden duyunca çok kötü oldum hani umutsuz olduklarını söyleseydi bu kadar etkilenmezdim allahım herşeyin daha iyisini bilir vakit saat dolunca hepimiz gideceğiz Rabbim o günümüzün yardımcısı olsun

Aminn iyiye gidiyordu demesi bize umut olmuştu aniden duyunca çok kötü oldum hani umutsuz olduklarını söyleseydi bu kadar etkilenmezdim allahım herşeyin daha iyisini bilir vakit saat dolunca hepimiz gideceğiz Rabbim o günümüzün yardımcısı olsun
Allah herşeyin hayırlısını verendir inanıyorum buna, mekanı cennet olsun.

20 Ekim menü
10.00 1 dilim peynir 1 tabak menemen 3 zeytin 1 ceviz şekersiz çay
12.00 sade türk kahvesi yarim muz

15.00 1 çay 1 galeta .

19.00 1 lahmacun 1 bardak ayran
Şu 2 lt Spor 1 saat tempolu yürüyüş 30 tane ziplama
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel olmuş.
Menum kizlar
Sabah
2 kk peynir
1 kase salata

ara
2 kare bitter
1 fincan kahve

aksam 17
1 kase kısır
1 kucuk kase ev yapimi turşu
Su 2 lt
Afiyet olsun canım, yürüyüş yapamıyor musun hiç.
Kahvaltı 09:20

2 rafadan yumurta 3 zeytin

1 kk peynir 1 domates

1 tepeleme tatlı kaşığı labneli biberli kahvaltılık kendim yaptım

1 incir 2ceviz

Öğle 12:15

Bir tabak tarhana çorbası

İki kaşık yulaf ezmesi

Akşam 17:15

1 kase tarhana çorbası

İzmir köfte- 6 küçük köfte iki dilim patates

1 kase ev yoğurdu
Afiyet olsun canım menün güzel ama şu ve spor göremedim.
Sabah saat 7
2 tane gün kurusu

Sabah kahvaltım saat 10.30
1 tane haşlanmış yumurta
5tane siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
2 dilim tam buğday ekmegi
5 bardak şekersiz çay

Öglen yemeği saat evde degildim 15.00
2 dilim beyaz ekmek
1 dilim peynir

Ara ögün saat 16.30
1 tane elma

Akşam yemeği saat 20.00
2 kepçe çorba

2 litre su
Spor yok ama akşama kadar oturmadım
@Negohatun
Afiyet olsun canım bugün hafif geçmiş.
Bugünkü menüm
kahvaltı yapmadım

Öğle yemeği 13:30 da
3 kaşık bezelye yemeği
5 kaşık karnıbahar yemeği
1 bardak ayran
Salata

Ara öğün 16:30
Çay, 4 tane kabak tatlısı

Tatlı yediğim için akşam yemeği yemedim
Sadece 1 avuç çekirdek

Spor
5 mil lesli
200 ip atlama
3000 adım
20 köprü hareketi

1.5 litre su
Afiyet olsun canım arkadaşlar yeterli uyarı yapmışlar. Sporların çok güzel.
Bugün pattiş detoksu yaptım 😁
Rakibem o da ne 😂
21 Ekim menüm
(Kahvaltı işlerim vardı bugün o yüzden geçe kaldı)
12.30 1 yumurtadan peynirli omlet 5 zeytin az cecil peyniri domates salatalik 1dilim ekmek

15.00 sade türk kahvesi maden suyu

18.30 1 kepçe şehriye çorbası 3 köfte 1 tabak bulgur pilavı 1 bardak ayran salata

19.00 sade türk kahvesi
20.00 1 fincan yeşil çay

Su 1.5lt spor 40 dk tabata @Ytmz
Afiyet olsun canım güzel menü ama ben bulgur pilavını biraz fazla buldum, emzirme var mıydı sende hatırlamıyorum. Sporun güzel.

Back
X