• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar, plank ve köprü haricinde buna da başladım bilginiz olsun. Eşit gideyim diye 4. Günden başladım direk.

Eklentiler

• A53B08DD-DE65-4690-BFAF-7F73CA9574D1.webp
    A53B08DD-DE65-4690-BFAF-7F73CA9574D1.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 29
21 Ekim menüm
(Kahvaltı işlerim vardı bugün o yüzden geçe kaldı)
12.30 1 yumurtadan peynirli omlet 5 zeytin az cecil peyniri domates salatalik 1dilim ekmek

15.00 sade türk kahvesi maden suyu

18.30 1 kepçe şehriye çorbası 3 köfte 1 tabak bulgur pilavı 1 bardak ayran salata

19.00 sade türk kahvesi
20.00 1 fincan yeşil çay

Su 1.5lt spor 40 dk tabata @Ytmz
Rakibem harika menü sporunda güzel tabata nedir

Afiyet olsun canım menü de spor da güzel olmuş.

Afiyet olsun canım, yürüyüş yapamıyor musun hiç.

Afiyet olsun canım menün güzel ama şu ve spor göremedim.

Afiyet olsun canım bugün hafif geçmiş.

Afiyet olsun canım arkadaşlar yeterli uyarı yapmışlar. Sporların çok güzel.

Rakibem o da ne 😂

Afiyet olsun canım güzel menü ama ben bulgur pilavını biraz fazla buldum, emzirme var mıydı sende hatırlamıyorum. Sporun güzel.
Evde olmayınca öyle oldu malesef bugun bu gözler neler gördü bir bilsen sabah kahvaltıda eltim hamur kızartmış ıslak kek yapmış kabak tatlısı yapmış halama getirmişti hiç biri bana göre değildi bende bunları buldum yedim:KK43:

Afiyet olsun canım menü de spor da güzel olmuş.

Afiyet olsun canım, yürüyüş yapamıyor musun hiç.

Afiyet olsun canım menün güzel ama şu ve spor göremedim.

Afiyet olsun canım bugün hafif geçmiş.

Afiyet olsun canım arkadaşlar yeterli uyarı yapmışlar. Sporların çok güzel.

Rakibem o da ne 😂

Afiyet olsun canım güzel menü ama ben bulgur pilavını biraz fazla buldum, emzirme var mıydı sende hatırlamıyorum. Sporun güzel.
Söylemem bananeyyy 🤣

Bi ara sizin dediğiniz gibi bi diyet uyguladım ve acıkmadan kilo verdiğimi farkettim, dediğiniz doğru ama işte o düzeni oturtamayınca yeni arayışlara giriyo insan, bu kez if diyeti deniyorum, 5 e kadar abartmadan istediğimi yiyorum sonra yatana kadar su ve süt dışında bişey yemiyorum, bunda da güzel kilo veriyorum sanki, ama eğer kilo veremezsem sizin dediğinize uymak isterim, siz ne düşünüyosunuz if diyeti hakkında merak ediyorum
Bende ilk haftalar öyle yaptım ama herşeyi doyana kadar yemedim akşam 5den sabah 11 kadar aç kalıyordum ama diyetisyen bunun yalnış olduğunu söyledi o kadar saat yemek yemezsen metebolizma nasıl çalışacak dedi işte ben orda doğru bildiğim yalnışları öğrenmiş oldum kız o diyeti yapacagıma oruçlarımı tutsaymışım keşke 9gün borcum var :eek:
[/QUOTE]
Peki kilo vermeniz nasıldı o diyeti uygularken, tabi anladığım siz şuanki diyetle daha iyi kilo verebiliyosunuz 😊

Evde olmayınca öyle oldu malesef bugun bu gözler neler gördü bir bilsen sabah kahvaltıda eltim hamur kızartmış ıslak kek yapmış kabak tatlısı yapmış halama getirmişti hiç biri bana göre değildi bende bunları buldum yedim:KK43:
Onları görüp bunları yediysen helal sana canım. Gör işte bütün eltiler benim gibi değil 😂😂 seni yoldan çıkarmaya çalışıyor

😊
yaa biz donuyoruz😭😭😭😭

ben bi ara yapmistim faydasini gormedim gerci:KK70:
5te 5 diye sok diyet vardi bes gunluk ilk gun sadece haslanmis patates yemistim
Yapmadigim diyey kalmamis benimde ya😂
Tek bir yiyecek işi zor ya çeşitlilik istiyor insan. Bu arada size sıcak hava gönderelim öyleyse. Sen de ankaradaydin dimi, karşılığında simit isterim hem de yanık olanlarından.

Bende ilk haftalar öyle yaptım ama herşeyi doyana kadar yemedim akşam 5den sabah 11 kadar aç kalıyordum ama diyetisyen bunun yalnış olduğunu söyledi o kadar saat yemek yemezsen metebolizma nasıl çalışacak dedi işte ben orda doğru bildiğim yalnışları öğrenmiş oldum kız o diyeti yapacagıma oruçlarımı tutsaymışım keşke 9gün borcum var :eek:
Peki kilo vermeniz nasıldı o diyeti uygularken, tabi anladığım siz şuanki diyetle daha iyi kilo verebiliyosunuz 😊
[/QUOTE]
İlk ay 6kilo verdim tabi hepsi kilo değildi ödemde vardı bildiğin aç geziyordum aç uyuyordum karnım zil çalarak :KK48: şimdi hem aç kalmıyorum tatlı krizlerim olmuyor hemde kilo veriyorum canım

Back
X