- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Egzama falan mı acaba, o çok zorlu oluyormuş.Hiç bir şey fayda etmiyor canım, minicik yara öyle de can yakıyor ki, bir kaç gün sürüyor, kanıyor çok zorlarsam orayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Egzama falan mı acaba, o çok zorlu oluyormuş.Hiç bir şey fayda etmiyor canım, minicik yara öyle de can yakıyor ki, bir kaç gün sürüyor, kanıyor çok zorlarsam orayı
Keşke ucundan da olsa 62 yi görsem canım. Senin de eksin çok güzel bugünGüzel eksi canım yinede cumaya daha güzel rakamları göreceksin
Olabilir canım
Bilmiyorum canım, başka yerde yok öyle bir sıkıntı, bir egzema türü olabilir belkiEgzama falan mı acaba, o çok zorlu oluyormuş.
Aynen canım ama hem sıcak hem soğuk yenebiliyorSizdeki bayağı sıcak bir corbaymis canım, biz de yarmayla yaparız ama çok basit bizimki.
Tesekkur ederim canım aksam yemegine dikkat ediyorum genelde az ve hafif bazen yemiyorum onun etkisi oluyorKeşke ucundan da olsa 62 yi görsem canım. Senin de eksin çok güzel bugün
Bizimde öyle buğday fasulye nohut pişer ayrana karıstırırızPişirerek yapıyoruz canım, bazı yerlerde direk ayranın içine katıyorlar buğdayı, onu dedim
Yoksa biz kardeşmiyiz benimde çatlıyor egzama olduğu içinSağ baş parmak ucumda yara var, derim çatlıyor böyle soğuklarda, mesajı zor yazıyorum![]()
Erzırumun ayran çorbası böyle oluyorBizde pişiyor canım, yoğurt un yumurta, çorbayı pişirdikten sonra üstüne soğan kavurup Nane de katıp döküyoruz, soğan soharıç deriz üstüne döktüğümüze de. Hatta asıl peskütan denen bir tür yoğurtla yapılır bunun aslı Sivas da. Buğday da kırık tercih edilir, ona da yarma deriz.
İlk eşim Nigdeliydi. Altı yıl Bor' da oturdum. Bak bir ortak yön daha buldum.Dolmanin içinde nohutu hiç bı yerde görmedim ben, çok şaşırdım. Aslen nigdeliyim. Anne baba evlenip Mersin'e yerleşmişler. Tüm çocuklar orda doğup büyüdüm. Anteple çok yakın yemeklerimiz.
Herkesle ortak bir yön buluyorsun ne güzel ablaİlk eşim Nigdeliydi. Altı yıl Bor' da oturdum. Bak bir ortak yön daha buldum.
Aynen şimdiki eşimden dolayı da seninle hemşoyum di mi?Herkesle ortak bir yön buluyorsun ne güzel abla![]()
Evet abla hatta cok yakınızAynen şimdiki eşimden dolayı da seninle hemşoyum di mi?
Çok geçmiş olsun canim sari merhem iyi geliyo teramisinSağ baş parmak ucumda yara var, derim çatlıyor böyle soğuklarda, mesajı zor yazıyorum![]()
Sağol canım, kullandım ondan daÇok geçmiş olsun canim sari merhem iyi geliyo teramisin
Takımda eltiler var sen de benim görümcem ol...Songül de eski görümcem olsun.Evet abla hatta cok yakınız![]()
AblaTakımda eltiler var sen de benim görümcem ol...Songül de eski görümcem olsun.![]()
Benlede akraba olduguna göre bizde akraba sayılırız seninle
Hadi bakalımRakibem seni bugün icin tebrik ediyorum ama cuma günü sen beni tebrik ediceksin çünkü ben kazanicam![]()