• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Saol cnm Allah razı olsun.. eşimle beraber kaldık.. başım çatlıyor yorulduk.. stres.. Elin ayağım şiş.. inş hemen çıkarız tahlil sonuçlarını bekliyoruz
İnşallah hayırlı sonuçlar alıp çabucak evinize geçersiniz cnm, çok geçmiş olsun ❤️ Kuzuma acil şifalar...

Günaydın hanımlar 😊
Dün ikindiden beri hastanedeyiz.. küçük oğlum ishal kusma vardı. Enfeksiyon kapmış. Serum takılı.. gece hastanede kaldık.. int yenilendi.. şükür yorgunuz ama iyiyim..
Cok gecmis olsun canim

Daha cok kücük uyku düzeni yoktur ki :KK43:

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Tamam canım olur tabiki gel yeniden menü paylas😊

Günaydın canım ❤

Beklediğimiz haberle daha cok mutlu olacaktım,işle ilgili değildi canım
Kpss calısacak hiç halim yok ki canım

Günaydın canım cok gecmis olsun
Gecmis olsun canım, dinlenmene rağmen geçmemiş dikkat et kendine hasta olma.
Migren tetiklemiş kuzum geçmiş olsun telefona bakmakta ağrıyı devam ettiriyor ağrı kesici iç uyu karanlık odada inş geçer
Canım Allah gönlüne göre versin ❤

Paylaş tabi canım güzel olur 😘

Çok geçmiş olsun canım çeken bilir baş ağrısını :KK43:

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Abla benim kuzum hasta değil hamdolsun 😊
Çok teşekkür ederim kizlar biraz daha iyiyim şimdi ama tam geçmedi uyudum ama benim bi başlayınca 3 gün suruyo:KK43:

Tunaydin kizlar😊
Nasilsiniz bakalim
Cocuklar okul tatil diye evde basimi yediler pasta yap diye tamam dedim bi baktim youtube dan mozaik pasta yapimini acmis izliyolar😂
Sen yapmiyosan biz yapariz modundalar kalkip pasta yapicam😒😬😬

Teşekkür ederim canım yok benim geçmez en az 2 gün sürer 1 hafta cekmisligim var migren var malesef
Annemde yıllarca çekti cnm, tahmin ediyorum neler yaşadığını... inan çok üzüldüm... ilerleyen yaşla birlikte azalıyor demişti anneme doktoru.

Hadi Kolay gelsin canım ama yemeyeksin değil mi 😂
Birakmiyolar pesimi kalkmislar cilekli pasta istiyoruz dedim ben nerden bulayim bu mevsimde cilek😂
Ay yok yemicem canim hala artidayim zaten moralim bozuldu bu 3 gun cok dikkat etmeye caliscam

Birakmiyolar pesimi kalkmislar cilekli pasta istiyoruz dedim ben nerden bulayim bu mevsimde cilek😂
Ay yok yemicem canim hala artidayim zaten moralim bozuldu bu 3 gun cok dikkat etmeye caliscam
Di mi ama bu mevsimde cileğin ne işi var dicem ama gecen gün satıyorlardı gördüm 😂
Tamam canım lahana olumsuz etkilemis seni iyi ki lahana diyetine baslamadın

Di mi ama bu mevsimde cileğin ne işi var dicem ama gecen gün satıyorlardı gördüm 😂
Tamam canım lahana olumsuz etkilemis seni iyi ki lahana diyetine baslamadın
Dogru aslinda marketlerde oluyoda asiri hormonlu diye almiyoruz
Aynen ya iyi ki baslamadim cektigim acliktan baska bi ise yaramayacakti 😬😂

Sabah kahvaltım saat 10.00
2 kaşık tulum peyniri
5 tane zeytin
Yarım domates
2 dilim tam tahıllı çavdar ekmeği

Ara ögün saat 14.00
1 tane ceviz

Akşam yemeği saat 17.00
1 kepçe çorba
6 kaşık karnıbahar yemeği
Karışık salata
2 dilim çavdar ekmeği

Ara ögün saat 20.30
1 tane elma
2 tane ceviz
1 parça peynir

2 litre su
3.30 dk yürüyüş = 230
sonngulen sonngulen :KK25:
cok guzel menu canim👍🏻
Kızlar günaydın, 28 ekim menüm;

Sabah 10:30 2 dilim çavdarlı tt ekmek üstüne labne, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay

11:30 ara 1 küçük elma

14:30 ara 3 yk müsli+süt, sonrasında 1/2 paket bisküvi 😭

17:30 1 kase şehriye çorbası, 200 gr kadar fırın biftek, salata, 1/2 kase yoğurt

19:30 1 sade türk kahvesi

23:30 1/2 elma, 1/2 armut, çok az kaju (eşimle korku filmi izlerken yemiş olduk)

2 lt su
4664 adım atıldı.
Hmm biskuvi kacamagi varrr😬
Onun disinda guzel canim😊

Back
X