- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Ne sen sor ne ben söylim yaptıklarımı revani kek poğaçaHerkes nerde yaa
6.takim kizlari nerdesiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne sen sor ne ben söylim yaptıklarımı revani kek poğaçaHerkes nerde yaa
Arada bi dinlemek kotu sayilmazmisYat kalk bana dua et büyük sözü dinle işte![]()
Bende pasta yaptim az once nedir bu cektigimizNe sen sor ne ben söylim yaptıklarımı revani kek poğaça![]()
Mecbur kuzum kendimizle beraber herkese diyet yaptıramayız evde çocuklar var misafir var birde akşam misafirliğe gidicez revani yaptım eli boş gitmek istemedimBende pasta yaptim az once nedir bu cektigimiz![]()
Duygusal açlık çekiyorum bugünlerdecok guzel menu canim
Hmm biskuvi kacamagi varrr
Onun disinda guzel canim![]()
Az kaldı cnm, sonra ara ara istediğini yersinBende pasta yaptim az once nedir bu cektigimiz![]()
Kendini çok zorlama cnm, birazcık yemekten bişey olmazBirakmiyolar pesimi kalkmislar cilekli pasta istiyoruz dedim ben nerden bulayim bu mevsimde cilek
Ay yok yemicem canim hala artidayim zaten moralim bozuldu bu 3 gun cok dikkat etmeye caliscam
Calısıyorum canım bugün yogun cok aktif olamamHerkes nerde yaa
Gercekten azalıyor mu canım peki. Benim de var, her regl donemi mutlaka ağrıyor. Hem karın ağrısı hem baş ağrısından yıldım artık.Annemde yıllarca çekti cnm, tahmin ediyorum neler yaşadığını... inan çok üzüldüm... ilerleyen yaşla birlikte azalıyor demişti anneme doktoru.
Kolay gelsin cnm, hayırlı bereketli kazançlar olsunCalısıyorum canım bugün yogun cok aktif olamam
Sağol canım ❤Kolay gelsin cnm, hayırlı bereketli kazançlar olsun ❤
Cnm annemde menapozdan sonra oldukça azaldı. Önceden günlerce ağrısı olurdu, istifra ederdi sürekli.Gercekten azalıyor mu canım peki. Benim de var, her regl donemi mutlaka ağrıyor. Hem karın ağrısı hem baş ağrısından yıldım artık.
e yani bi biz variz diyetli öbürleri hep diyetsizMecbur kuzum kendimizle beraber herkese diyet yaptıramayız evde çocuklar var misafir var birde akşam misafirliğe gidicez revani yaptım eli boş gitmek istemedim
Benimde 60 olunca magnum yemekti bi yaz gecti inadimdan alip yemedimAz kaldı cnm, sonra ara ara istediğini yersin ☺ Benimde hayalim 55 kilo olunca hamburger yemek![]()
bak ya beni yoldan cikariyoKendini çok zorlama cnm, birazcık yemekten bişey olmaz![]()
Kolay gelsin canimCalısıyorum canım bugün yogun cok aktif olamam
Sağol canım ❤Kolay gelsin canim![]()
Selam hosgeldinnnn canımselamın helloooooooooo :)
iyiyim kuzum sen nasılsınSağol canım ❤
Selam hosgeldinnnn canım
Nasılsın ❤
Ben de bı dönem regl olduğumda karın ve baş ağrısı birleşince istifra ediyordum. Menopoza kadar beklemek de çok zor. Annen de çok zorlanmış belli ki.Cnm annemde menapozdan sonra oldukça azaldı. Önceden günlerce ağrısı olurdu, istifra ederdi sürekli.