• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tabi ki inanıyorum. Zaman nedir ki çok çabuk geçiyor zaten. Kendini oyalayacak bir şeyler bul bu zamanlarda. Beyaz ekmek yememen zaten şeker isteğini azaltacak. Onu düşmanın gibi gör . Kilis karası diye bir üzüm çeşidi var . Onu yediğim zaman hiç tatlı ihtiyacı hissetmiyorum. Bazen leblebiyle karıştırıyorum aciktirmiyor da...
O üzümü biliyorum ama buralarda pek bulunmuyor. Bir ara a101 getiriyordu ama rağbet görmedi sanırım. Beyaz ekmeği almiyordum eve ne güzel ama kayınvalidem geldi mecburen o gidene kadar alacağız. Yememeye çalışacağım.

İyi akşamlar arkadaşlar 😊 5 gibi eve geldik.. çok şükür şimdi daha iyi..

Ama düzen kalmadı bende. Kaçgündür uykusuzum. Uykusuzluk bende aşırı ödem vr şişkinlik yapıyor başına gelen var mı?. elim ayağım hep şiş.. her hafta bişi oluyor kurduğum düzen bozuluyor.. ağlıcam artık 😢
Üzme lütfen kendini, önemli olan sağlık.

İyi akşamlar arkadaşlar 😊 5 gibi eve geldik.. çok şükür şimdi daha iyi..

Ama düzen kalmadı bende. Kaçgündür uykusuzum. Uykusuzluk bende aşırı ödem vr şişkinlik yapıyor başına gelen var mı?. elim ayağım hep şiş.. her hafta bişi oluyor kurduğum düzen bozuluyor.. ağlıcam artık 😢
İyi akşamlar hippocum. Dayan kuzum bu sıkıntılı günleri atlatacaksin stresten üzüntüden oluyor sanırım bunlar. Çocuğun iyileşsin sen de duzelirsin eminim. Ağlama umudunu yitirme canım. Geçecek hepsi. Can sağlığı olsun yeter ki...

Üzme lütfen kendini, önemli olan sağlık.
İyi akşamlar hippocum. Dayan kuzum bu sıkıntılı günleri atlatacaksin stresten üzüntüden oluyor sanırım bunlar. Çocuğun iyileşsin sen de duzelirsin eminim. Ağlama umudunu yitirme canım. Geçecek hepsi. Can sağlığı olsun yeter ki...
Saolun kızlar.. ama inanın sinirim bozuluyor.. pilatese başladım 2 gün.. 3.gün bu hastalık çıktı.. dedim listeden çıksam mı takımı kötü etkilemek istemem sonra dedim bu benim motivasyonu daha çok bozucak.. öle işte.. bakim yarın tartılırım ama bugün aşırı şiştim yani hissettim..

Boy:1.67
Kilo:88
Hedef kilo:60
Medeni durumu:evli
Meslek:öğretmen
Çocuk sayısı:0
Daha önce herhangi bi takıma üye olmadım.
kilo alma sebebim cok uyumak, tuzlu yemek fazla su tüketmemek
Sağlık sorunum:fibromiyalji
Kilo vermeyi isteme sebebim ise rahat hissetmeme her kıyafetin içine girememe... kötü gözükme memnuniyetsizlik. En önemlisi eşim sevmiyo ve bende sevmiyorum evet cok dikkat çeken abartı bi kilom yok ama memnun değilim ve bunu ciddi takmıs durumdayım 🙁🙁

Dur kız bu yaşında kaç kez çekmiş olabilirsin. İyi öğren bu sefer daha hamilelik falan var önünde.
:DYazdim ya sayisini unuttjm diye:D hep bi 60-70 arasi mekik dokudum 14-15 yasimdan beri
Bu seferde versem yine alcam gibi geliyor :/
Insallah bi daha saglikli bi sekilde 65 kg nin ustune hic cikmam
Bende kg vermek için size katılmak istiyorum belki bu sefer dikiş tutturabilirim 😂
hosgeldin aramiza😊
Ertesi gün 62 le koşa koşa geri gelirsin :KK70: :KK70:
Heehhhh iste bende tam olarak ayni seyi soyledim:D:D

:KK70:Yazdim ya sayisini unuttjm diye:KK70: hep bi 60-70 arasi mekik dokudum 14-15 yasimdan beri
Bu seferde versem yine alcam gibi geliyor :/
Insallah bi daha saglikli bi sekilde 65 kg nin ustune hic cikmamhosgeldin aramiza😊

Heehhhh iste bende tam olarak ayni seyi soyledim:KK70::KK70:
Hb canım teşekkür ederim 😊

Boy:1.67
Kilo:88
Hedef kilo:60
Medeni durumu:evli
Meslek:öğretmen
Çocuk sayısı:0
Daha önce herhangi bi takıma üye olmadım.
kilo alma sebebim cok uyumak, tuzlu yemek fazla su tüketmemek
Sağlık sorunum:fibromiyalji
Kilo vermeyi isteme sebebim ise rahat hissetmeme her kıyafetin içine girememe... kötü gözükme memnuniyetsizlik. En önemlisi eşim sevmiyo ve bende sevmiyorum evet cok dikkat çeken abartı bi kilom yok ama memnun değilim ve bunu ciddi takmıs durumdayım 🙁🙁
Hosgeldin canim😊
Bende 23 yasindayim bekarim 75 kg ile diyete basladim su an 65 civariyim:)
Burda takil bak nasil zayiflicaksin😊

Hosgeldin canim😊
Bende 23 yasindayim bekarim 75 kg ile diyete basladim su an 65 civariyim:)
Burda takil bak nasil zayiflicaksin😊
Ayyy vallahi artık böyle gına geldi kg dan vereyim de kurtulayım artık kardeşim 110 kg idi 63 oldu suan sıra bende artık bende vermeliyim 🙄🙄

ama ben diyet yemekleri detox suları içemiyorum onu nasıl halledebilirim bilmiyorum

Ayyy vallahi artık böyle gına geldi kg dan vereyim de kurtulayım artık kardeşim 110 kg idi 63 oldu suan sıra bende artık bende vermeliyim 🙄🙄

ama ben diyet yemekleri detox suları içemiyorum onu nasıl halledebilirim bilmiyorum
Detoks suyu niye icesin ki oyle bi zorunluluk yok:)
Ben hic yapio icmedim simdiye kadar
Bak ne guzel kardesin vermis daha bi motive olursun onu gordukce:)
Bu arada menulerjmizi 1. Sayfadaki linki olan sayfada yaziyoruz ve her arkadasimizin menusunu yorumluyoruz:)
Yarindan sende menu yazarsin:)

Back
X