- 8 Mart 2019
- 7.746
- 38.726
- 548
- 40
Cnm oğlun nasıl oldu, inşallah daha iyidirİyi akşamlar hanımlar kimler var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm oğlun nasıl oldu, inşallah daha iyidirİyi akşamlar hanımlar kimler var![]()
Amin teyzesi çok sağolDoğum günü kutlu olsun canim hayırlı uzun güzel ömrü olsun insallah ❤
Geçmiş olsun kuzum ikinizede şifa diliyorumCnm günaydınnn ❤ Oğlum üşütmüş biraz, bendede boğaz ağrısı ve kırgınlık var ama şükür çok kötü değiliz ikimizde.
Günaydın cnmGünaydınnnnn hayırlı sabahlarkahvaltımı bile yaptım nirdesinizzzz
![]()
Günaydın cnmGünaydın güzellikler![]()
Günaydın canımGünaydın cnm![]()
Denedim canım hiç sevmedim geçen yılKızlar şişkinlik ve ödemi olanlar için bir içecek tarifi yazayım. Takip ettiğim birinin tarifi, 1 kırmızı elmeyi küp şeklinde doğrayıp tencereye koyun. Üzerine 8 bardak su ve 1 çubuk tarçın atın. 12 dakika kaynatın. Gün boyu yavaş yavaş içilecek. Bunun yanı sıra 1-1.5 lt su da tüketmeye çalışacaksınız. Üst üste 4-5 gün yapılabilirmis. Asıl faydası ödem atmak olsa da tatlı krizi engelleme ve zayıflamaya yardımcı olma özelliği de varmış. Belki yarın için işinize yarar.
Sitenin saati 1 saat geri yeni fark ettimGünaydın cnm ❤ Maşallah erkencisin yine ☺
Günaydın cnmGünaydın![]()
Peynirli salata ve yoğurt olabilirKızlar ben kahvaltımı 10.30 da yapıyorum saat 15.00 a kadar bişey yemiyorum... 15.00 dan sonra olan oluyor ne bulsam yiyorum... saat 17.15 te aksam yemeği yiyorum... 15.00 da ne yesem beni iki saat tutsa bişeylere saldırmasam... yoğurt ve kefir ama bunlar bazen cazip gelmiyor![]()
Ben arada hiç tartışmıyorum, tamamen süpriz oluyorKızlar yine son düzlüğe geldiktartıda durumlar nasıl ☺