• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar şişkinlik ve ödemi olanlar için bir içecek tarifi yazayım. Takip ettiğim birinin tarifi, 1 kırmızı elmeyi küp şeklinde doğrayıp tencereye koyun. Üzerine 8 bardak su ve 1 çubuk tarçın atın. 12 dakika kaynatın. Gün boyu yavaş yavaş içilecek. Bunun yanı sıra 1-1.5 lt su da tüketmeye çalışacaksınız. Üst üste 4-5 gün yapılabilirmis. Asıl faydası ödem atmak olsa da tatlı krizi engelleme ve zayıflamaya yardımcı olma özelliği de varmış. Belki yarın için işinize yarar.
Onu da yaptım ben 😂 evet harika ödem atıyor 😍

Akşam pasta bile yemedim şeker neki canın çeksin kızz
Kuzum ben duygusal yiyici dediklerindenim, dibe battığım stresli olduğum dönemler tek düşündüğüm beni mutlu eden şey maalesef yemek :(
Şeker bile cazip geldi var sen düşün 😅

Kuzum ben duygusal yiyici dediklerindenim, dibe battığım stresli olduğum dönemler tek düşündüğüm beni mutlu eden şey maalesef yemek :KK43:
Şeker bile cazip geldi var sen düşün 😅
Bende öyleydim biliyormusun canım sıkıldıkça evde yiyecek bişeyler arıyordum gidip gelip agzıma bişeyler arıyordum sevinsem yiyodum üzülsem yiyodum ne kötü bir durum

Bende öyleydim biliyormusun canım sıkıldıkça evde yiyecek bişeyler arıyordum gidip gelip agzıma bişeyler arıyordum sevinsem yiyodum üzülsem yiyodum ne kötü bir durum
aynen öyle sevinsem sıkılsam üzülsem insan hep yermi :KK1:

Kızlar şişkinlik ve ödemi olanlar için bir içecek tarifi yazayım. Takip ettiğim birinin tarifi, 1 kırmızı elmeyi küp şeklinde doğrayıp tencereye koyun. Üzerine 8 bardak su ve 1 çubuk tarçın atın. 12 dakika kaynatın. Gün boyu yavaş yavaş içilecek. Bunun yanı sıra 1-1.5 lt su da tüketmeye çalışacaksınız. Üst üste 4-5 gün yapılabilirmis. Asıl faydası ödem atmak olsa da tatlı krizi engelleme ve zayıflamaya yardımcı olma özelliği de varmış. Belki yarın için işinize yarar.
bunu komşum diyetisyene gittiği dönemde yapmıştı çok faydaısnı gördüm demişti :rapci::rapci:

Back
X