- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.184
- 898
Nice yaşları olsun canımSagol ablası tşk ederiz 2008 doğumlu bana kalsa 12 görümceme kalsa 11 girdi![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nice yaşları olsun canımSagol ablası tşk ederiz 2008 doğumlu bana kalsa 12 görümceme kalsa 11 girdi![]()
![]()
Allah razı olsun şekerimmmNice yaşları olsun canım![]()
Onu da yaptım benKızlar şişkinlik ve ödemi olanlar için bir içecek tarifi yazayım. Takip ettiğim birinin tarifi, 1 kırmızı elmeyi küp şeklinde doğrayıp tencereye koyun. Üzerine 8 bardak su ve 1 çubuk tarçın atın. 12 dakika kaynatın. Gün boyu yavaş yavaş içilecek. Bunun yanı sıra 1-1.5 lt su da tüketmeye çalışacaksınız. Üst üste 4-5 gün yapılabilirmis. Asıl faydası ödem atmak olsa da tatlı krizi engelleme ve zayıflamaya yardımcı olma özelliği de varmış. Belki yarın için işinize yarar.
Şeker deme aklımı çelmeAllah razı olsun şekerimmm![]()
Onuda bilme yahuOnu da yaptım benevet harika ödem atıyor
![]()

Akşam pasta bile yemedim şeker neki canın çeksin kızzŞeker deme aklımı çelme![]()
Kuzum ben duygusal yiyici dediklerindenim, dibe battığım stresli olduğum dönemler tek düşündüğüm beni mutlu eden şey maalesef yemekAkşam pasta bile yemedim şeker neki canın çeksin kızz
Aman biliyorum da noluyor iş uygulama daOnuda bilme yahu![]()
Çok saol cnm daha iyi şükür ama hala iştahsız ☹Cnm oğlun nasıl oldu, inşallah daha iyidir ❤
Bende öyleydim biliyormusun canım sıkıldıkça evde yiyecek bişeyler arıyordum gidip gelip agzıma bişeyler arıyordum sevinsem yiyodum üzülsem yiyodum ne kötü bir durumKuzum ben duygusal yiyici dediklerindenim, dibe battığım stresli olduğum dönemler tek düşündüğüm beni mutlu eden şey maalesef yemek
Şeker bile cazip geldi var sen düşün![]()
O iştahsızlık bize gelse ne olurkiÇok saol cnm daha iyi şükür ama hala iştahsız ☹
Ben yapmadım canım bunu, sen neyini sevmedin, tadı mi kötü yoksa işe mi yaramadı. Ben Dukan birasini iki kez yaptım ama şişkinlik yaptı tam tersiDenedim canım hiç sevmedim geçen yılbenim favori detoksum dukan birası
aynen öyle sevinsem sıkılsam üzülsem insan hep yermiBende öyleydim biliyormusun canım sıkıldıkça evde yiyecek bişeyler arıyordum gidip gelip agzıma bişeyler arıyordum sevinsem yiyodum üzülsem yiyodum ne kötü bir durum
midem küçülürse o krizleri atlatıyorum yeterki 1 hafta dişimi sıkıp kendimi alıştırayım daha öncede böyle kilo verdimO zaman açlık krizine girmen kaçınılmaz canım
çok geçmiş olsun canımCnm günaydınnn ❤ Oğlum üşütmüş biraz, bendede boğaz ağrısı ve kırgınlık var ama şükür çok kötü değiliz ikimizde.
bunu komşum diyetisyene gittiği dönemde yapmıştı çok faydaısnı gördüm demiştiKızlar şişkinlik ve ödemi olanlar için bir içecek tarifi yazayım. Takip ettiğim birinin tarifi, 1 kırmızı elmeyi küp şeklinde doğrayıp tencereye koyun. Üzerine 8 bardak su ve 1 çubuk tarçın atın. 12 dakika kaynatın. Gün boyu yavaş yavaş içilecek. Bunun yanı sıra 1-1.5 lt su da tüketmeye çalışacaksınız. Üst üste 4-5 gün yapılabilirmis. Asıl faydası ödem atmak olsa da tatlı krizi engelleme ve zayıflamaya yardımcı olma özelliği de varmış. Belki yarın için işinize yarar.

hımmm peynir en sevdiğim olabilir bunu tuttum teşekkkürlerPeynirli salata ve yoğurt olabilir