- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Ben hep uyuyorum yA nolacak halim bilmemBen günlük 5 bin adımı sadece evin içinde atıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hep uyuyorum yA nolacak halim bilmemBen günlük 5 bin adımı sadece evin içinde atıyorum![]()
Ooo en az adımım 3 bin evdeSenin için adım çeteleme bakacam özellikle. 1000 adım olduysa iyi
Hı oldu canım izne ayrılınca ölüyor muyuz, listede değilim artık daha çok karışabilirim, ni ha ha
Sizin dilinize düşmektenseya seni izne ayırmadıkmı biz karıştırma ortalığı
Ne uyuması, uyumak yok uyumak yok çıkar aklından, takıma geldın artık işin gücün sporBen hep uyuyorum yA nolacak halim bilmem
Ya elimde değil neden bu kadar uyuyorum bilmiyorum kiOoo en az adımım 3 bin evde
Hı oldu canım izne ayrılınca ölüyor muyuz, listede değilim artık daha çok karışabilirim, ni ha ha![]()
![]()
Ne uyuması, uyumak yok uyumak yok çıkar aklından, takıma geldın artık işin gücün spor![]()
Ooo en az adımım 3 bin evde![]()
Erken kalk kahvaltını erken yap metebolizmayı erkenden çalıştır ben 2 aydır 7de kalkıyorum 8de kahvaltı yapıyorum günde 3ana 3 ara yapıyorum alıştım erkek kalkmaya eskiden çocukları okula gönderip 11 kadar yatıyordum sabah kahvaltı saat 12 buluyordu bide akşam 5 de bitiriyordum aç uyuyordum şimdi yiyerek zayıflıyorum rakibemBen hep uyuyorum yA nolacak halim bilmem
Kan değerlerine baktır canım, demir eksikliği öyle yapıyorYa elimde değil neden bu kadar uyuyorum bilmiyorum ki
Benim adım sayarım var oricinalÖyle ya tel üstümde olsa ölçerim. Uzanıyorum bol bol başım döndükçe tabi adımsayar paslanıcak :)
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner elbetOoo en az adımım 3 bin evde
Hı oldu canım izne ayrılınca ölüyor muyuz, listede değilim artık daha çok karışabilirim, ni ha ha![]()
![]()
Ne uyuması, uyumak yok uyumak yok çıkar aklından, takıma geldın artık işin gücün spor![]()

Bende 8 i 5 geçe kalkıyorumErken kalk kahvaltını erken yap metebolizmayı erkenden çalıştır ben 2 aydır 7de kalkıyorum 8de kahvaltı yapıyorum günde 3ana 3 ara yapıyorum alıştım erkek kalkmaya eskiden çocukları okula gönderip 11 kadar yatıyordum sabah kahvaltı saat 12 buluyordu bide akşam 5 de bitiriyordum aç uyuyordum şimdi yiyerek zayıflıyorum rakibem![]()
Döner miiiii oyş acıktımKeser döner sap döner gün gelir hesap döner elbet![]()
Ahanda işte bu ben
Demir eksikliğim 3 belki daha da düşüktür gerçi denize gittim amaKan değerlerine baktır canım, demir eksikliği öyle yapıyor
Benim adım sayarım var oricinal![]()
Evdeki hareket sadece kalp sağlığı için iyiymiş başka bi işe yaramıyormuş diyetisyene dedim evde çok aktifim evdeki hareket spor olmuyor dedi 20 dk dan sonra yağ yakmaya başlıyormuşKan değerlerine baktır canım, demir eksikliği öyle yapıyor
Kan değerlerine baktır canım, demir eksikliği öyle yapıyor
D vitamini değil canım demir eksikliği, sağlık ocağına git bir sabah kan ver sen.Demir eksikliğim 3 belki daha da düşüktür gerçi denize gittim ama
Aynen canım gideyim pazartesi en iyisiD vitamini değil canım demir eksikliği, sağlık ocağına git bir sabah kan ver sen.
Hadi ordan halt etmiş o diyetisyenEvdeki hareket sadece kalp sağlığı için iyiymiş başka bi işe yaramıyormuş diyetisyene dedim evde çok aktifim evdeki hareket spor olmuyor dedi 20 dk dan sonra yağ yakmaya başlıyormuş
Görüşürüz canım iyi gecelerBen gideyim, yorgunum hatunlar![]()
Efem gencler birbirini gormus begenmis bize kertmek dü... bi dakka ya kertme olayi kimi istersem ona veriyorum