• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tam emin olmamakla beraber kilo bildirimi yapıyorum çünkü kıyafetlerimle eczanede tartıldım 86 kiloyum -2 yi gördüm şükür 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Gayet güzel bir eksi canım tebrik ederim. Tartın gelene kadar aynı kıyafetlerle aynı eczanede tartilmaya devam edersen eksilen kilonu net görürsün canım.

Günaydın canım ❤
Günaydın arkadaşlar 😊
Günaydın canım ❤
Herkese günaydın kızlar ❤ Yepyeni bir hafta, hepimize güzellikler getirsin inşallah...
Günaydın canım ❤
Tam emin olmamakla beraber kilo bildirimi yapıyorum çünkü kıyafetlerimle eczanede tartıldım 86 kiloyum -2 yi gördüm şükür 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Güzel eksi canım tebrik ederim 😍
Günaydın sebnemcim 😍
Cuma 63,1
Pazartesi 63,8
Neden böyle ki bir sıpangle yedim diyemi anlamadım. Dışarı çıkacağım birazdan. Dönüşte bir daha tartılıcam.
Belki tartıdan kaynaklı bir artıdır
Babam hayatta uzun kalmaz gittigi yerde tahatsızlık verdiğini düşünür çok anlayışlıdır bu konuda 1 ayda kalsam gidiecem 1 günde kalsam gidicem der Tuğçe yine sabah ağlayarak okula gitti başı ağrıyordu ikimizinde öğleden sonrada sınavı vardı mecbur gönderdim en uzun kaldıkları eşim askerdeyken oldu 23 gün evinden başka yerde rahat edemiyor malesef
Aynı benim babam cok benziyor özellikleri
Günaydınnn hayırlı sabahlar çocukları okula gönderdim geri yattım şimdi uyandım
Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤
Pazartesi bildirimim Zipzip- Zipzip-
60.2
Mezun olduğum kiloya zor da olsa ulaşabildim.
Süpersin abla insallah yeniden mezun olacaksın 😊
pazartesi bildirimi :97.1 günaydın :KK36:
Günaydın canım cuma kac kiloydun bakamadım
Günaydın herkese
Sabah sporu yapıldı... kahvaltı yapıldı yeşil çay içiyorum bugün okula erken gidecem.. sınıf annesi olunca sınıfın perdeler yaptırdık onları alıp götürecem 🤗
Günaydın canım ❤

Back
X