Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. Sayfada var canımKızlar menüleri buraya yazmıyor muyuz? Nereye yazıyoruz?
Ne güzel gözün aydınAyrılmadan kavuşturdukahvaltı yaparken duygulandım odaya gittim agladım babam gel kızım kahvaltını yap tamam haftaya pazartesine kadar burdayız dedi gitmediler
![]()
:)) Yok canım ben çok kullanmıyorum öyle. Ama dediğin gibi çok kullanılır öyle. Bende Kalecikliyim.
Birazdan gitsin eltinde kalsınlar neden hep sizde kalıyorlarki valla iyi meshebi geniş insanmış evi yakında oldugu halde kalma nedir yahu herşey eşde bitiyor tepkisini belli etsin anne yeter artık demeyi bilsin bence canımŞimdi tartıldım sabit kilom bu ara burayı ihmal ettim kizlar vakit bulamıyorum fazla biliyosunuz durumları![]()
İlk sayfada link var canım oraya yazıyoruz burda yorumluyoruzKızlar menüleri buraya yazmıyor muyuz? Nereye yazıyoruz?
Olsun canım
Bu saatte tartıldıysan eksisindir canım bu saatte tartı dogru olmaz zatenŞimdi tartıldım sabit kilom bu ara burayı ihmal ettim kizlar vakit bulamıyorum fazla biliyosunuz durumları![]()
Tamam canım teşekkür ederim. Yazdım şimdi.1. Sayfada var canım
Evet canım baya yakın Kırıkkale ile Kalecik. Sen nerelisin?Kayınvalidemden duymuştum Kaleciki. Kırıkkaleye yakın sanırım ☺ Eşim kırıkkaleli benimde. Bayramlarda Ankaraya ve Kırıkkaleye geldiğimiz için iyi kötü öğrendim oralarıda.
Tşk ederim kuzummmNe güzel gözün aydın![]()
Ben bulgaristan göçmeniyim cnm.Tamam canım teşekkür ederim. Yazdım şimdi.
Evet canım baya yakın Kırıkkale ile Kalecik. Sen nerelisin?
Anladım canım ne güzel göçmen olmak. Ben bir ayrı sempati besliyorum göçmenlere:)Ben bulgaristan göçmeniyim cnm.
Midem çok kötüydü canım bulantı kusma vardı. Çok şükür şu an daha iyiyim.Canım çok geçmiş olsun, neyin var
Ayyy bulgar göçmenleri çok güzel oluyor ben çok seviyorum göz çevren benziyor aslında canımBen bulgaristan göçmeniyim cnm.
Toparlamana çok sevindim cnmMidem çok kötüydü canım bulantı kusma vardı. Çok şükür şu an daha iyiyim.
İyi olmana sevdindim elticimMidem çok kötüydü canım bulantı kusma vardı. Çok şükür şu an daha iyiyim.
İyi olmana sevindim canımMidem çok kötüydü canım bulantı kusma vardı. Çok şükür şu an daha iyiyim.
Benim ıspanak ve pırasam duruyor yarın pırasa yapıcam çarşamba ıspanak düşünüyordum temizledim yıkadım difrize attımKızlar annemle konuştuk az önce malum oğlan hasta, eşiminde burnu akıyor (ilaçlar sayesinde çabuk toparladı şükür), laf arasında hala hastalar falan deyince ciddi anlamda salgın dedi. Özellikle ishal çokmuş. Dikkatli olmakta fayda var.
Ayrıca haberlerde ıspanakla ilgili zehirli olma durumundan bahsediliyor, o konuda da önlem olarak belki bir süre tüketilmemesi iyi olabilir.
Hakkaten dikkat etmek lazım ama ıspanak nasıl zehirli olabilir aklım almıyor o zaman ıspanakda olan otlar baska sebzelerde de olabilir ki, ıspanak tarlasında sadece ıspanak mı yetişiyor bunu nerden bileceğizKızlar annemle konuştuk az önce malum oğlan hasta, eşiminde burnu akıyor (ilaçlar sayesinde çabuk toparladı şükür), laf arasında hala hastalar falan deyince ciddi anlamda salgın dedi. Özellikle ishal çokmuş. Dikkatli olmakta fayda var.
Ayrıca haberlerde ıspanakla ilgili zehirli olma durumundan bahsediliyor, o konuda da önlem olarak belki bir süre tüketilmemesi iyi olabilir.