- 11 Nisan 2007
- 88.475
- 521.121
- 1.223
Bonus 104.2 ile izne ayrılmıssın listeye girmek için 109,5 olman gerekiyo bence kilo alma 104.2 ye yakın zamanda düşersin
![]()
Süre ne kadar olmuş peki hani 6 ay olduysa bi kurala göre giriyoduk ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bonus 104.2 ile izne ayrılmıssın listeye girmek için 109,5 olman gerekiyo bence kilo alma 104.2 ye yakın zamanda düşersin
![]()
Cnm haberleri çok izleyemedim sadece kısa kısa denk geldim. Bugün whatsapptan arkadaş grubumuzda da yazdılar, yemeyin diye.Hakkaten dikkat etmek lazım ama ıspanak nasıl zehirli olabilir aklım almıyor o zaman ıspanakda olan otlar baska sebzelerde de olabilir ki, ıspanak tarlasında sadece ıspanak mı yetişiyor bunu nerden bileceğiz
Cnm açıköğretime başlamıştın sanırım. Sana tavsiyem çıkmış sorulara bakman ve özet kitaplardan çalışmanKızlar otobüste ders dinledim bugün geri sayfaları okuyamadım sabah kilom 60.15 aslında 60 lı rakamlar hedeflemiştim ama 59.90 olunca illa da 50 lere dönmek istiyor insan vizelere kadar az giricem herhalde bolbol ders çalışmalıyım....
Süre olarak 3 ay ama kilo tutmuyor canım 104,2 olmadan giremiyorsun yüzde 5 fazla olman gerekiyor listeye girebilmek için ama 107 ye düşmüşken kilo alma sakınSüre ne kadar olmuş peki hani 6 ay olduysa bi kurala göre giriyoduk ya
Tarım ilacıda olabilir,sulama kaynaklıda olabilir canım orda cok fazla sanayi bölgesi var suya sanayi atıkları bulasmıs olabilirCnm haberleri çok izleyemedim sadece kısa kısa denk geldim. Bugün whatsapptan arkadaş grubumuzda da yazdılar, yemeyin diye.
Benim ilk aklıma gelen tarım ilacı kaynaklı zehirlenme oldu. Fazla ilaç kullanılmış olabilir belki.
Birde nardan 4 yaşında bir çocuğun öldüğü haberi vardıoda belki yine ilaç kaynaklıdır.
Cok yakınsın 5 li rakamlara canım, sınav sonrası bol bol gelirsin simdi ders calısKızlar otobüste ders dinledim bugün geri sayfaları okuyamadım sabah kilom 60.15 aslında 60 lı rakamlar hedeflemiştim ama 59.90 olunca illa da 50 lere dönmek istiyor insan vizelere kadar az giricem herhalde bolbol ders çalışmalıyım....
Ben hiç kullanmadım canım oylesini ama almak isterdim. Şu diyetisyenlerin kullandığı mi.Canlar ben şimdi tartı alacağım vücut analizli mi daha iyi yoksa sadece kg ölçen mi karar veremedim
Geçmiş olsun canım. Bu arada Tuğçe sevinmiş mi dedeyi falan görünce.Benimde saat 3 den beri başımın sol arka tarafı ağrıyordu 3.30 dan beri yatıyordum kalktım geçmemiş annem tansiyonuma baktı 9.6 düşmüş şimdi daha iyiyim hiç açıkmadım gidim yemek yiyim geliyorum![]()
Şimdi haberlerde izledim canım ıspanağa benzer bi ot varmış oda ıspanaga karışmış dikkat etmeden ayıklanmış demekki o zehirlemiş ıspanakla alakası yokCnm haberleri çok izleyemedim sadece kısa kısa denk geldim. Bugün whatsapptan arkadaş grubumuzda da yazdılar, yemeyin diye.
Benim ilk aklıma gelen tarım ilacı kaynaklı zehirlenme oldu. Fazla ilaç kullanılmış olabilir belki.
Birde nardan 4 yaşında bir çocuğun öldüğü haberi vardıoda belki yine ilaç kaynaklıdır.
Annem gidemedi ayakları agrıyor diye babam camiden çıkıp gitti arkadaşlarıyla gelirken babam Tuğçe diye seslenmiş koşarak gelmiş babama sarılmış şimdide diyoki anne bugün 21.30 da yatsam olurmu dedem gille oturayım biraz duyanda bugün yeni geldiler zannedecek durup durup gidip boynuna sarılıp öpüyo annanneyle dedeyiGeçmiş olsun canım. Bu arada Tuğçe sevinmiş mi dedeyi falan görünce.
Canım , seni görmek ne güzel nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelikada81 burda mısın halne gelcem 4 ay sonra inşallah kaybolma tamam mı :)
Sınıf annesi olmak da etliledi galiba Kolay gelsin canımNasıl yoğun geçiyor günlerimm daha yeni kızımı yatırdım pertim... eskiden ada ev kuşuydu şuan çalışan bayan gibi dışardayım![]()
Evet çok sosyalleştim canım geçen yıl yakınırdım ev üstüme üstüme geliyor diye bu yılda salata yapmaya bile vaktim yokSınıf annesi olmak da etliledi galiba Kolay gelsin canım![]()
Diyet pek iyi gitmiyor niye böyle oldum bilemiyorum bu durum beni çol geriyor ne yapacam bilmiyorum hergün güzel başlıyorum sonra fiyaskooo ... bıçak gibi kesmiyorum yedikçe yiyorum .. çok çaresiz hissediyorum kendimişehirdeki 3. Diyetisyenden randevu aldım cumartesi gidecem bu diyetisyen her hafta kontrol yapıyor bu bana daha iyi gelecek diye düşünüyorum...
Eskiden 10 da kahvaltı yapıyordum 15.00 gibi yoğurt badem tarzı şeyler yerdim sonra 17.30 gibi akşam yemeği yer günü kapatırdım 2.5 saatte spor yapardım...
Şuan 10.30 gibi kahvaltı yapıyorum saat 14.00 da deli gibi acıkıyorum öyle böylr değil...![]()
Hareketli yasam tarzı yemeni etkilemis olabilir daha cok acıkman normal ama abarttıgın için kilo alıyor olabilirsinEvet çok sosyalleştim canım geçen yıl yakınırdım ev üstüme üstüme geliyor diye bı yılda salata yapmaya bile vaktim yok![]()
Biraz rahatsizim canimYonahime nasılsın canım bugün cok sesin cıkmıyor
Cook gecmis olsun canım insallah bir an önce iyileşirsinBiraz rahatsizim canim
Dua edin