• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırdır bacı sayısal lotoyu tutturmuş gibisin Allah daim etsin :KK60:
Güzel başladım canım güne yazdığım gibi sağlıklıyız çok şükür daha ne olsun 😍
Dert hep var da hayatın merkezi yapmaya gerek yok, öğreniyorum bende artık 💜

Kızlar günaydınnnn ❤️ Oğlum günlerdir çok agresif, sürekli inatlaşma yaşıyoruz. Dün gece 24 gibi bacaklarımla sallaya sallaya, zorla uyutabildim. Gece uyanmalarını saymıyorum bile. Sabah tartıldığımda 57.9 kg ı görünce iyice sinirlerim bozuldu. Kaçamak yapmadım, az yedim ve sonuç bu...

Kızlar günaydınnnn ❤ Oğlum günlerdir çok agresif, sürekli inatlaşma yaşıyoruz. Dün gece 24 gibi bacaklarımla sallaya sallaya, zorla uyutabildim. Gece uyanmalarını saymıyorum bile. Sabah tartıldığımda 57.9 kg ı görünce iyice sinirlerim bozuldu. Kaçamak yapmadım, az yedim ve sonuç bu...
Canım kaç yaştı?

Kızlar günaydınnnn ❤ Oğlum günlerdir çok agresif, sürekli inatlaşma yaşıyoruz. Dün gece 24 gibi bacaklarımla sallaya sallaya, zorla uyutabildim. Gece uyanmalarını saymıyorum bile. Sabah tartıldığımda 57.9 kg ı görünce iyice sinirlerim bozuldu. Kaçamak yapmadım, az yedim ve sonuç bu...
Oğlun zorlu yaşlara geldi canım, uzun bir süre yaşayacaksınız belki de bunu. Ama geçici bir durum neyse ki. Kilo konusuna da hiç takılma bence, yorgunluk yüzünden bile vücut ağır çıkıyor. Biraz dinlenip bir de yürüyüş yapabilirsen asıl kilonu göreceksindir. Bu sabah ben de 1 kilo artı gördüm ama gerçek olmadığını biliyorum, üzme kendini.

Cnm herkesin bahsettiği meşhur 2 yaş sendromu ile bizde tanışıyoruz desene😂 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
Evet canım tanışıyorsunuz, zorlu bir süreç ama atlatacaksınız. Bizimki kafasının arka tarafını duvara vuruyordu sert bir şekilde ya da oturduğu yerde hızlı bir şekilde arkaya atıyordu kendini, kafasını kıracak diye çok korkuyordum. 3 yaşından sonra süt liman oldu, cenneti gördüm resmen. Şimdi maşallahı var. Size de bu dönemler için sakin olabilmenizi temenni ediyorum.

Okul bize iyi gelmişti canım, ancak o zaman rahatlamıştım.
her gün istinasız bi şeye takılıyor okulda yemek yemicem dedi peki dedik beni sen getır götur dedi peki dedim şimdide okulda wc ye gitmicem diyor altıma yapıcam kabul et diye ağliyor öğretmeniyle konuştum oklda yemekte yiyor wc ye de gidiyor dedi hiç sorun yok diyor konuşkan neşeli diyor . sanırım beni sınıyor :110::110:

Back
X