• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

her gün istinasız bi şeye takılıyor okulda yemek yemicem dedi peki dedik beni sen getır götur dedi peki dedim şimdide okulda wc ye gitmicem diyor altıma yapıcam kabul et diye ağliyor öğretmeniyle konuştum oklda yemekte yiyor wc ye de gidiyor dedi hiç sorun yok diyor konuşkan neşeli diyor . sanırım beni sınıyor :110::110:
Kaç yaşında şu an. Bence ne olursa olsun, ondan vazgeçip vazgeçmeyeğini deniyor. Sevgini ölçmeye çalışıyor.

Evet canım tanışıyorsunuz, zorlu bir süreç ama atlatacaksınız. Bizimki kafasının arka tarafını duvara vuruyordu sert bir şekilde ya da oturduğu yerde hızlı bir şekilde arkaya atıyordu kendini, kafasını kıracak diye çok korkuyordum. 3 yaşından sonra süt liman oldu, cenneti gördüm resmen. Şimdi maşallahı var. Size de bu dönemler için sakin olabilmenizi temenni ediyorum.
Kuzum ya ❤️ Diş doktorumunda geçenlerde 2 yaş çok zor ama 3 yaşından sonra güzelleşiyor demişti. Sende aynı şeyleri söylüyorsun cnm. Ben bazen dayanamıyorum artık bağırıyorum ve sonra çok üzülüyorum cnm. Eşim çok az gördüğü için nispeten daha sakin. 1 yıl daha sabır diyorum o zaman 😊

Kaç yaşında şu an. Bence ne olursa olsun, ondan vazgeçip vazgeçmeyeğini deniyor. Sevgini ölçmeye çalışıyor.
5 yaşında canım . okulu çok seviyor biliyorum . dün durmadan ama hiç durmadan aane beni meyve saatinde al tamam oğlum bidaha bidaha defalarca açıklıyorum zaten o saate almam gerek öğle arası olunca seni alıyorum aanecim tam meyve saatinizde sonra bidaha yüzüme o kadar dikkitli bakıyorki bi tepki vermemi bekliyor sabah sabah imtihan aayyyy

valla o sendromlar hiç bitmiyor 2 yaş biitti derken 4 yaş da varmış diyosun hhhooppp sonra okullu gönder okul krizi bi sağdan bi soldan anneye :-)
Annem çocuk büyütmek iğne ile kuyu kazmak gibidir der. Şimdi yavaş yavaş anlıyorum cnm 🤦🏽‍♀️ Ölene kadar annelere rahat yok demek ki ☺️

Kuzum ya ❤ Diş doktorumunda geçenlerde 2 yaş çok zor ama 3 yaşından sonra güzelleşiyor demişti. Sende aynı şeyleri söylüyorsun cnm. Ben bazen dayanamıyorum artık bağırıyorum ve sonra çok üzülüyorum cnm. Eşim çok az gördüğü için nispeten daha sakin. 1 yıl daha sabır diyorum o zaman 😊
Yalan yok ben de bağırıyordum canım. Benim oğlum konuşamıyordu o da onu çok agresif yapıyordu. 3 yaşına kadar nerdeyse hiçbir şey söyleyemedi. Bağırmasak iyi ama insanız sonucta, sarılıp seviyoruz sonrasında. inşallah çok ağır olmaz sizin için ama gerçekten sonrası çok güzel.

5 yaşında canım . okulu çok seviyor biliyorum . dün durmadan ama hiç durmadan aane beni meyve saatinde al tamam oğlum bidaha bidaha defalarca açıklıyorum zaten o saate almam gerek öğle arası olunca seni alıyorum aanecim tam meyve saatinizde sonra bidaha yüzüme o kadar dikkitli bakıyorki bi tepki vermemi bekliyor sabah sabah imtihan aayyyy
Canım ya çok tatlı, insan çok zorlanıyor böyle zamanlarda, ben o durumda derin bir nefes alıp başa sarıyorum konuşmayı.

Kızlar günaydınnnn ❤ Oğlum günlerdir çok agresif, sürekli inatlaşma yaşıyoruz. Dün gece 24 gibi bacaklarımla sallaya sallaya, zorla uyutabildim. Gece uyanmalarını saymıyorum bile. Sabah tartıldığımda 57.9 kg ı görünce iyice sinirlerim bozuldu. Kaçamak yapmadım, az yedim ve sonuç bu...
Uykusuzluk ve gerginlik bendede ödem yapıyo canım valla kadın olmak ne zormuş sabah 6.30 da kalktım gece 12.30 da yattım diyorum birde çocuk olsaydı ben ne yapardım ciddi ciddi kararsızım hala çocuk konusunda

Evet canım tanışıyorsunuz, zorlu bir süreç ama atlatacaksınız. Bizimki kafasının arka tarafını duvara vuruyordu sert bir şekilde ya da oturduğu yerde hızlı bir şekilde arkaya atıyordu kendini, kafasını kıracak diye çok korkuyordum. 3 yaşından sonra süt liman oldu, cenneti gördüm resmen. Şimdi maşallahı var. Size de bu dönemler için sakin olabilmenizi temenni ediyorum.
Beni çocuktan soguttunuz :KK70: :KK70:

Arkadaşlar ben bikaç gün aranızda olmayabilirim merak etmeyin. Biraz canım sıkıldı bazı şeylere, burayla ilgisi yok. Cuma bildirim yaparım. Öpüyorum hepinizi.
Her ne ise Rabb’im sıkıntini gidersin canim

Bende ayni seyi soylemek icin geldim siteye arkdaslar Cuma bildirimi yapicam ama o zamana kadar pek gelemem gelsem bile buraya yazacak zamanim ve gücum olmayacak

Her ne ise Rabb’im sıkıntini gidersin canim

Bende ayni seyi soylemek icin geldim siteye arkdaslar Cuma bildirimi yapicam ama o zamana kadar pek gelemem gelsem bile buraya yazacak zamanim ve gücum olmayacak
Ayy ne oldu canım ya :( hayrolsun.
Allah sana da ferahlık versin

Back
X