• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım bende bu hafta pek giremiycem menü bildirimide yapamıyorum zaten doğru düzgün diyette yapamıyorum spor zaten yok sen biliyosun durumu
Işler iyice sarpa sardı cünkü sanırım sonunda ben giricem depresyona :KK43: Zipzip- Zipzip-
Bu hafta idare ederiz canım menüleri haftaya yazmaya baslarsın canım da sende üzme kendini görmezden gel,eşinle konustun mu

menün güzel canım abartmayacaksak kaçamak olur turşuyu fazla yeme canım afiyet olsun
harika menü canım bugün bende çiğ köfte yedim🤭
afiyet olsun canım menün ideal müsli süt nasıl oluyor tadı hiç denemedim yatıştırıyor mu açlığı

Afiyet olsun canım acıktırmadı mı sonradan 1 köfte seni
Eve çok geç geldim canım 10 gibi pek acıkacak zaman olmadı

Kaptanım bende bu hafta pek giremiycem menü bildirimide yapamıyorum zaten doğru düzgün diyette yapamıyorum spor zaten yok sen biliyosun durumu
Işler iyice sarpa sardı cünkü sanırım sonunda ben giricem depresyona :KK43: Zipzip- Zipzip-
Valla depresyona girmem çok güzel depresyona sokarım bence seninde tepkini gösterme zamanı geldide geçiyor bile eşininde anasınında bavulunu eline ver ikisinide gönder gitsin beraber otursun ben şiştim burda valla anaç erkeklerden nefret ediyorum

İyiyimm abla sen nasılsın ❤
Gençlere bakıp duruyorum da olur olmaz şeyleri kafaya takip üzülüyorlar. Çaresiz kalıyorum bir şey yapamıyorum. İşte tam da buradayım şu anda. Bizi öldürmeyen dertler güçlendirir. Takılıp kalmasalar amaaaaan boş ver deseler ne güzel olurdu. o_O

Gençlere bakıp duruyorum da olur olmaz şeyleri kafaya takip üzülüyorlar. Çaresiz kalıyorum bir şey yapamıyorum. İşte tam da buradayım şu anda. Bizi öldürmeyen dertler güçlendirir. Takılıp kalmasalar amaaaaan boş ver deseler ne güzel olurdu. o_O
Aynen abla bizde birsey yapamıyoruz :(

Ben ne yedim onu yazayım öyle sofrayı topliyim :)

11:30
3 yumurta sahanda
1 kk peynir, 1 tost dilimi kaşar
1 y.k ev yapımı acılı sos( biber salçası yağ ceviz baharat)
5-6 tane badem

18:45
1 dopdolu tabak kurufasulye
3 kaşık bulgur
Soğan
Ayran

2 litre su şimdiye kadar.

Youlost16 Youlost16
Offff ben bugun yazmasam 😭😭😭

Annem basımı yakmazsa kendimi kurtarabilirim diye düşünüyorum 😂😂
Anneler evlatları yuvasını kursun diye çok istekli oluyorlar cnm. ❤️ Tavsiyem, eş seçerken aile sözü dinleyin, sonunda anne babalar mutlaka haklı çıkıyorlar. ( buda kamu spotu olsun 🤣)

Anneler evlatları yuvasını kursun diye çok istekli oluyorlar cnm. ❤ Tavsiyem, eş seçerken aile sözü dinleyin, sonunda anne babalar mutlaka haklı çıkıyorlar. ( buda kamu spotu olsun 🤣)
Aynen öyle canım iki sözünden biri evlenmekle ilgili oluyor :))
Haklısın canım ne zaman nasip olursa artık 😊

Menum
Kahvaltı
1 dilim konserve kapıya biber
2 dilim patates kızartması
1 kaşık acuka
2 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Ara
Yeşil Elma
3 ceviz
Akşam
Kayseri yaglamasi
Yoğurt
Spor yapamadım
Su 2 lt
Kayseri yağlaması diyette biraz ağır olmuş bence canım.
Bugünü kaçamaksız ve 11500 adımla tamamladım. İnşallah tartıdaki +1 kg eksilmeye başlar. Bir kahvaltı, biraz bebe bisküvisi nasıl bu kadar artı yapar anlamıyorum 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
Bugün kü menüne baktım gayet iyiydi. Bence bir kaç bisküviden birşey olmaz.
Annem basımı yakmazsa kendimi kurtarabilirim diye düşünüyorum 😂
Bence evlilik de o kadar kötü değil canım :) Ne kadar çocuklar yorsa da bazen hayattan da bezdirse😂 . Yine de birisinin sana anne demesindeki mutluluk başka birşey.

Ayyyy davetliydim bugünde .. neler yemedim ki cok yedim vallahi cok ama 1 saat 10 dk spor yaptım insallah eksi görmeye devam ederim😞😞😞😞
Sen yaz yinede menünü canım, davettede en uygun yiyeceklerden yemege calısırsın bundan sonra
Sporun güzel canım eksi görmeye devam edersin 😊

Back
X