• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menü ve spor oldukça iyi olmuş cnm ama keşke sabah kahvaltısına peynirde ekleseydin gerçi yoğurt tüketmişsin gün içinde. Afiyet oldun cnm ❤

Menü çok güzel hatta ben bu menü ile aç kalırım cnm 😂 sen bu hafta güzel kilo vereceksin diye düşünüyorum. Afiyet olsun ❤
Bende öyle düşünüyordum ama dün regl oldum :( Onun şişkinliği olacaktır muhtemelen :(

56.9 dum geçen cuma, bugün 57.1 😭 ya o kadar şeyle nasıl 1 kilo alınıyor hala çözemedim. Yeşil çay içmeyi deneyeceğim bende. İnşallah 55 i görürüm artık :KK23:
Yeşil çay iç bence de canım. Ben önceden sallama paket olan yeşil çaylardan içiyordumi sonra bir de kendim demleme yapayım diye aldım. Demleme olan çok daha faydalı bence ve tadı çok daha lezzetli.

Kızlar yarın cuma bildirim den sonra izne ayrılıcam dualarınızda beni unutmayın ailevi sorunlarım var hallede bilirsem aranıza dönücem uzun süre giremeye bilirim hakkınızı helal edin hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
Umarım herşey yoluna girer bir an önce.

Kızlar hocam beni en son 77 kilo falanken görmüştü sanırım. Bugün inanamadi resmen. Çok samimi birisidir, harika olmuşsun 10 yaş genclesmissin dedi. Nasıl mutlu etti beni yaa.
Kilo yaş olarak daha büyük gösteriyor insanı kesinlikle. Umarım hepimiz gençleşiriz:)
Bende uğrayamadım dışarda hastane işlerim vardı. Pek iyi değilim allah şifa versin herkese bir günüm diğerini tutamıyor.

Tatlı bişeyler için can çekişiyorum bugün desem abartmış olmam. Direniyorum 7 gün oldu böyle istememiştim.
Geçmiş olsun.

Hoşgeldin canım, nedir durum.
Hosbuldum canım,
Sükür teslim ettik sıkıntı cıkmadan bundan sonra rahatız insallah bende yoluma bakacagım
Pazartesi direksiyon dersine baslıyorum 😊
Herkese selammmmmm..
4 aylık anniş sahalara geri döndü :)
Yarın kilo bildirimi ile başlıyorum :)
Zipzip- Zipzip- kptancım nasılsın?
Hosgeldinnnn canım ❤ iyiyim canım sen nasılsın bebeğinn nasıl oldu büyüyor mu ❤

Hosbuldum canım,
Sükür teslim ettik sıkıntı cıkmadan bundan sonra rahatız insallah bende yoluma bakacagım
Pazartesi direksiyon dersine baslıyorum 😊

Hosgeldinnnn canım ❤ iyiyim canım sen nasılsın bebeğinn nasıl oldu büyüyor mu ❤
Yarın tam 4 aylık canım büyüyor çok şükür.. emzirmeye devam ediyorum kilom 85 küsür geliyor genelde.. bakalım yarın sabah nasıl gelecek.. son dönem çok yemeye başladım sınırı aştığımı farkettim hemen müdahale etmem lazım.. ilk hedefim 80 kilo olmak :)

Yeşil çay iç bence de canım. Ben önceden sallama paket olan yeşil çaylardan içiyordumi sonra bir de kendim demleme yapayım diye aldım. Demleme olan çok daha faydalı bence ve tadı çok daha lezzetli.
Bende bulabilirsem demleme alayım o zaman cnm. Ben sallama olanlardan içtim bugün. İnşallah yarın tartıda eksi görürüm artık 🤦🏽‍♀️

Kızlar yarın cuma bildirim den sonra izne ayrılıcam dualarınızda beni unutmayın ailevi sorunlarım var hallede bilirsem aranıza dönücem uzun süre giremeye bilirim hakkınızı helal edin hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
Aaaa 😱 ben şok dua edicem sana....

Yarın tam 4 aylık canım büyüyor çok şükür.. emzirmeye devam ediyorum kilom 85 küsür geliyor genelde.. bakalım yarın sabah nasıl gelecek.. son dönem çok yemeye başladım sınırı aştığımı farkettim hemen müdahale etmem lazım.. ilk hedefim 80 kilo olmak :)
Zaman ne cabuk geciyor 4 ay oldu demek ki masallah,
Taısnma,yerlesme işleride bitmiştir diye düşünüyorum o zaman yarın sabah kilo bildiriminle bekliyorım 😊

Back
X