Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartılmamak iyi gelebilir belki hadi bakalım Pazartesi güzel bir baslangicla devam edersinBen tartılmadım, önümüzde ki cumaya kadar da tartılmak istemiyorum.
Yoğunluğum epey azaldı çok şükür, pazartesi inşaallah kaldığım yerden devam![]()
Gecmis olsun canımMigrenim tuttu bugün uzandım öyle
Çok geçmiş olsun cnmMigrenim tuttu bugün uzandım öyle
Çok dengesiz yedim ya artı kaçınılmaz, görmekten korkuyorumTartılmamak iyi gelebilir belki hadi bakalım Pazartesi güzel bir baslangicla devam edersin❤
Gecmis olsun canım
Çok sağolunÇok geçmiş olsun cnm ❤
Tamam canımÇok dengesiz yedim ya artı kaçınılmaz, görmekten korkuyorum
Pazartesi belki tartılırım canım bakalım.
Olur mu öyle şey canım, çocuk sonuçta daha, hatta bebek. Büyüdükçe değişip her şeyi öğreniyorlar, öyle bir anda olmuyor ki. Sen onun için kariyerine bile ara vermişsin daha ne yapacaksın.İnşallah zamanla dediğin gibi olur cnm, içten içe ben bu çocuğa düzgün bakamıyorum diye üzülüyorum.![]()
Peygamber efendimizin doğum günü kutlu olsun. Onun feyzi bereketi hayatımıza yansisin. Hayırlı kandiller![]()
Kandilimiz mubarek olsun inşallah.Amin inşallah cnm ❤ Hepimizin kandili mübarek olsun, bu gecenin hürmetine herkesin sıkıntıları feraha çıksın inşallah...
Tamam canım o zaman listeye ekliyorum ama az daha katılım bekliyorumtabi canım liteye girmek istiyorum o zaman daha hırslanıcağımdan eminim
Tebrik ederim canım, artidan eksiye döndün. Çok az kaldı.Kızlar bende kilo bildirimi yapayım artık, çok acıktım
Geçen cuma: 56.9 kg
Bu cuma: 56.7 kg
Fark: 0.2 kg
%: 0.35
Çok az eksi geldiğimin farkındayım ama 57.9 kg ı
gördüm hafta içiHedefe son 1.7 kg
Eki Görüntüle 2552360
Tebrik ederim canım güzel başlangıç.hayırlr kandillr ve hayırlı cumalar rabbim hakkınızda hayırlısını versin dualarınız hayırlar ile kabul olsun
gecen cuma:97.4 pazartesi:97.1 cuma:96,8 fark:600gr
Üzülme canım eksi ile gelmissin haftaya daha güzel olacak ❤Geçen cuma 63.2
Bugün 63
Fark -200
Oran % 0.32
Üzgünüm pek iyi değil sonuç.
Moralim bozuk olduğu günlerde şekersiz beslenmeyi bozdum, beyaz ekmek yedim. Bugün yeniden başlıyorum. Kaç gündür menü de yazmıyorum. Bugün itibariyle hepsine düzenli başlıyorum. Spor için salona da gideceğim. Wall sit, plank ve köprüye de başlıyorum. Eşlik edecek olanları beklerim.Üzülme canım eksi ile gelmissin haftaya daha güzel olacak ❤
Yaaa ne güzel gidiyordu ama olsun yeniden baslarsın canımMoralim bozuk olduğu günlerde şekersiz beslenmeyi bozdum, beyaz ekmek yedim. Bugün yeniden başlıyorum. Kaç gündür menü de yazmıyorum. Bugün itibariyle hepsine düzenli başlıyorum. Spor için salona da gideceğim. Wall sit, plank ve köprüye de başlıyorum. Eşlik edecek olanları beklerim.
Evet canım çok az kalmıştı ama bozdum. Aslında şeker yemedim yine de ama beyaz ekmek de yasaktı. Sadece sporda mi eşlik edeceksin.Yaaa ne güzel gidiyordu ama olsun yeniden baslarsın canım
Ben eslik edebilirim artık spora baslıyorum![]()
Sekersiz benim için zor olur ama sporda eşlik edebilirim canımKızlar cidden bana eşlik edecek biri var mı bu hafta, hatta 21 gün. Hem spor hem şekersiz beslenmede birlikte yol alalım. Taliplerimi bekliyorum, rekabet değil destek odaklı olsun diye düşündüm.