• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah zamanla dediğin gibi olur cnm, içten içe ben bu çocuğa düzgün bakamıyorum diye üzülüyorum. 😔
Olur mu öyle şey canım, çocuk sonuçta daha, hatta bebek. Büyüdükçe değişip her şeyi öğreniyorlar, öyle bir anda olmuyor ki. Sen onun için kariyerine bile ara vermişsin daha ne yapacaksın.

Kızlar bende kilo bildirimi yapayım artık, çok acıktım 😂

Geçen cuma: 56.9 kg
Bu cuma: 56.7 kg
Fark: 0.2 kg
%: 0.35

Çok az eksi geldiğimin farkındayım ama 57.9 kg ı
gördüm hafta içi 🤦🏽‍♀️ Hedefe son 1.7 kg🎉🎉🎉

Eki Görüntüle 2552360
Tebrik ederim canım, artidan eksiye döndün. Çok az kaldı.
hayırlr kandillr ve hayırlı cumalar rabbim hakkınızda hayırlısını versin dualarınız hayırlar ile kabul olsun :KK36:
gecen cuma:97.4 pazartesi:97.1 cuma:96,8 fark:600gr
Tebrik ederim canım güzel başlangıç.

Üzülme canım eksi ile gelmissin haftaya daha güzel olacak ❤
Moralim bozuk olduğu günlerde şekersiz beslenmeyi bozdum, beyaz ekmek yedim. Bugün yeniden başlıyorum. Kaç gündür menü de yazmıyorum. Bugün itibariyle hepsine düzenli başlıyorum. Spor için salona da gideceğim. Wall sit, plank ve köprüye de başlıyorum. Eşlik edecek olanları beklerim.

Moralim bozuk olduğu günlerde şekersiz beslenmeyi bozdum, beyaz ekmek yedim. Bugün yeniden başlıyorum. Kaç gündür menü de yazmıyorum. Bugün itibariyle hepsine düzenli başlıyorum. Spor için salona da gideceğim. Wall sit, plank ve köprüye de başlıyorum. Eşlik edecek olanları beklerim.
Yaaa ne güzel gidiyordu ama olsun yeniden baslarsın canım

Ben eslik edebilirim artık spora baslıyorum 😍

Kızlar cidden bana eşlik edecek biri var mı bu hafta, hatta 21 gün. Hem spor hem şekersiz beslenmede birlikte yol alalım. Taliplerimi bekliyorum, rekabet değil destek odaklı olsun diye düşündüm.

Kızlar cidden bana eşlik edecek biri var mı bu hafta, hatta 21 gün. Hem spor hem şekersiz beslenmede birlikte yol alalım. Taliplerimi bekliyorum, rekabet değil destek odaklı olsun diye düşündüm.
Sekersiz benim için zor olur ama sporda eşlik edebilirim canım

Back
X