- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.802
- 898
- 36
Evet canım spor yapmam lazım artık,sekersizi de denerim ama zor olabilirEvet canım çok az kalmıştı ama bozdum. Aslında şeker yemedim yine de ama beyaz ekmek de yasaktı. Sadece sporda mi eşlik edeceksin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım spor yapmam lazım artık,sekersizi de denerim ama zor olabilirEvet canım çok az kalmıştı ama bozdum. Aslında şeker yemedim yine de ama beyaz ekmek de yasaktı. Sadece sporda mi eşlik edeceksin.
Tamam canım bu akşam başlayalım. Listen yoksa paylasabilirim köprü ve wall sit için.Sekersiz benim için zor olur ama sporda eşlik edebilirim canım
Tamam canım aksam baslayalım, favorilerime eklemistşm canım daha önce paylasyıgınıTamam canım bu akşam başlayalım. Listen yoksa paylasabilirim köprü ve wall sit için.
As cnm ❤ İzne ayrılmamana çooooook sevindim. Bu akşam kandil namazında senin içinde ayrıca dua edeceğim.selamun aleyküm canlarım öncelikle hepimizin mevlid kandili ve cumamız mübarek olsun desteğiniz için hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim Allah hepinizden ebeden razı olsun hepinizi çok seviyorum izne ayrılmıyorum müsayit olduğum zamanlarda gelicem inş dualarınızı eksik etmeyin olurmu![]()
![]()
![]()
![]()
Aleykum selam canım, seninde kandilin vr cuman mübarek olsun canım, bizde seni seviyoruz ❤selamun aleyküm canlarım öncelikle hepimizin mevlid kandili ve cumamız mübarek olsun desteğiniz için hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim Allah hepinizden ebeden razı olsun hepinizi çok seviyorum izne ayrılmıyorum müsayit olduğum zamanlarda gelicem inş dualarınızı eksik etmeyin olurmu![]()
![]()
![]()
![]()
Süpersin canımGeçen cuma 89.7 güncel 89 regl gününe rağmen eksi 700 grZipzip- kaptanım
Selam kızlar![]()
Selam canım ❤Geçen hafta 68.9
Güncel 68.8
Fark 100gram![]()
Çok sagol kuzum şimdiden Aminnn diyorumAs cnm ❤ İzne ayrılmamana çooooook sevindim. Bu akşam kandil namazında senin içinde ayrıca dua edeceğim.
Çok sevindim canım gitmemene, mümkün olduğunca gel buraya da biz seni iyi ederiz. Güzel eksi ayrıca tebrik ederim eltim.selamun aleyküm canlarım öncelikle hepimizin mevlid kandili ve cumamız mübarek olsun desteğiniz için hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim Allah hepinizden ebeden razı olsun hepinizi çok seviyorum izne ayrılmıyorum müsayit olduğum zamanlarda gelicem inş dualarınızı eksik etmeyin olurmu![]()
![]()
![]()
![]()
Sagol canım eltim hepiniz bana çok iyi geliyorsunuzÇok sevindim canım gitmemene, mümkün olduğunca gel buraya da biz seni iyi ederiz. Güzel eksi ayrıca tebrik ederim eltim.
selamGeçen hafta 68.9
Güncel 68.8
Fark 100gram![]()
Selam kaptan davete icabet edeyim dedimSelam canım ❤
Uzak kalmak yaramamıs sana bu hafta, birde yöresel yemek yaptın onu yedin haftaya daha güzel eksiler bekliyorum
Hosgeldinnnn canımSelam kaptan davete icabet edeyim dedim![]()
Nasılsın kaptan nasıl gidiyor :))Hosgeldinnnn canım![]()
Aynen canım artıdan iyidir haftaya daha güzel eksiler bekliyorumGeçen hafta:65.2
Bu hafta:65.1
Fark:-100 gr çok az biliyorum ama haftaya daha iyi olacak inşallah artı gelmekten iyiydirZipzip-
İyiyim canım sen nasılsın, kac kilosun söylede bir baslangıc yapalım bugünNasılsın kaptan nasıl gidiyor :))
Bak listede sıkıntı olacaksam alma listeye baştan soyleyeim dün Karatay a başladığım için ve doyasıya yediğim için bugün 77 çıktımAynen canım artıdan iyidir haftaya daha güzel eksiler bekliyorum
İyiyim canım sen nasılsın, kac kilosun söylede bir baslangıc yapalım bugün![]()
Liste için 2 hafta var canım bu 2 haftada duruma bakarız duruma göre alırızBak listede sıkıntı olacaksam alma listeye baştan soyleyeim dün Karatay a başladığım için ve doyasıya yediğim için bugün 77 çıktım
Normalde 76.5 çıkıyordum
Ama bugün spor günüm :))