• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selamun aleyküm canlarım öncelikle hepimizin mevlid kandili ve cumamız mübarek olsun desteğiniz için hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim Allah hepinizden ebeden razı olsun hepinizi çok seviyorum izne ayrılmıyorum müsayit olduğum zamanlarda gelicem inş dualarınızı eksik etmeyin olurmu :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:

selamun aleyküm canlarım öncelikle hepimizin mevlid kandili ve cumamız mübarek olsun desteğiniz için hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim Allah hepinizden ebeden razı olsun hepinizi çok seviyorum izne ayrılmıyorum müsayit olduğum zamanlarda gelicem inş dualarınızı eksik etmeyin olurmu :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
As cnm ❤ İzne ayrılmamana çooooook sevindim. Bu akşam kandil namazında senin içinde ayrıca dua edeceğim.

Aleykum selam canım, seninde kandilin vr cuman mübarek olsun canım, bizde seni seviyoruz ❤
Geçen cuma 89.7 güncel 89 regl gününe rağmen eksi 700 gr Zipzip- Zipzip- kaptanım
Süpersin canım 😍

Çok sevindim canım gitmemene, mümkün olduğunca gel buraya da biz seni iyi ederiz. Güzel eksi ayrıca tebrik ederim eltim.

Aynen canım artıdan iyidir haftaya daha güzel eksiler bekliyorum

İyiyim canım sen nasılsın, kac kilosun söylede bir baslangıc yapalım bugün 😊
Bak listede sıkıntı olacaksam alma listeye baştan soyleyeim dün Karatay a başladığım için ve doyasıya yediğim için bugün 77 çıktım 😂

Normalde 76.5 çıkıyordum

Ama bugün spor günüm :))

Bak listede sıkıntı olacaksam alma listeye baştan soyleyeim dün Karatay a başladığım için ve doyasıya yediğim için bugün 77 çıktım 😂

Normalde 76.5 çıkıyordum

Ama bugün spor günüm :))
Liste için 2 hafta var canım bu 2 haftada duruma bakarız duruma göre alırız
Diyet öncesi iyi yemissin bundan sonra spor ve diyetle vereceksin,
Karataya mı dönüs yapıyorsun 😊

Back
X