• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canım bende baska spor yapamadim bugun yarin leslie yada cardio videosunu yapacağım
İyi olur canım, çok şükür arttik iş yok, spora düzenli devam edersin.. Ben yarın da salona gideceğim aksilik olmazsa. Gitmedigim günler de mutlaka Leslie ya da senin cardio videosunu yapacam canım.
Ben varim ::)))
Kimse yazmiyor ki zaten :KK43::KK43:
Ne güzel muhabbet ediyorduk herkes dağıldı bu aralar.

İyi olur canım, çok şükür arttik iş yok, spora düzenli devam edersin.. Ben yarın da salona gideceğim aksilik olmazsa. Gitmedigim günler de mutlaka Leslie ya da senin cardio videosunu yapacam canım.

Ne güzel muhabbet ediyorduk herkes dağıldı bu aralar.
Evet canim simdilik is yok hafta ici direksiyon kursuna basliyorum 10 saat ders alacagim
Ama spor icin vaktim olacak :spor:

Herkes dagildi bu hafta ama toparlariz insallah yeniden

Evet canim simdilik is yok hafta ici direksiyon kursuna basliyorum 10 saat ders alacagim
Ama spor icin vaktim olacak :spor:

Herkes dagildi bu hafta ama toparlariz insallah yeniden
İyi karar vermişsin canım, yakında kpss çalışmaya da baslamalisin. Bu arada ben de direksiyon dersi almayı düşünüyorum zaman ayarlarsam.

İyi karar vermişsin canım, yakında kpss çalışmaya da baslamalisin. Bu arada ben de direksiyon dersi almayı düşünüyorum zaman ayarlarsam.
3 gun once kuzenimde yazdi cagirabiliriz diye ordada araba şart babam gitti bugun ayarladi geldi
Araba her zaman lazim cook gec kaldim aslinda

Kpss icinde ne yapsam bilmiyorum.aslinda hangi isi istedigimi de bilmiyorum

11 yil boyunca 1 defa surdum oda cok kisa bos alanda .yani nerdeyse hic bilmiyorum sıfırdan ogrencem
Sende alırsın insallah sinav ne zamandi

Pazar günü. Geçersem hafta içi başlaması lazım derslerin aynı anda yaparız belki :)
Yav sağ ayna zor ben sol aynaya anca bakıyorum bide sağ var

3 gun once kuzenimde yazdi cagirabiliriz diye ordada araba şart babam gitti bugun ayarladi geldi
Araba her zaman lazim cook gec kaldim aslinda

Kpss icinde ne yapsam bilmiyorum.aslinda hangi isi istedigimi de bilmiyorum
Hangi işi istediğine zamanla karar verirsin canım ama bence sınava hazirlan, en azından elinde bir puanın olmuş olur.

Back
X