- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Kimmiş o bizden daha kötü olan takım. Haftaya da diğer takımlar çok iyi olmayacak bence.Yok canim 9 takim var sonuncu olmadik.
Gecen hafta tum takimlar dokulmustu biz cok iyiydik haftaya insallah super olacagiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimmiş o bizden daha kötü olan takım. Haftaya da diğer takımlar çok iyi olmayacak bence.Yok canim 9 takim var sonuncu olmadik.
Gecen hafta tum takimlar dokulmustu biz cok iyiydik haftaya insallah super olacagiz
13.takim 0.115 orani vardi canimKimmiş o bizden daha kötü olan takım. Haftaya da diğer takımlar çok iyi olmayacak bence.
İyi olur canım, çok şükür arttik iş yok, spora düzenli devam edersin.. Ben yarın da salona gideceğim aksilik olmazsa. Gitmedigim günler de mutlaka Leslie ya da senin cardio videosunu yapacam canım.Tamam canım bende baska spor yapamadim bugun yarin leslie yada cardio videosunu yapacağım
Ne güzel muhabbet ediyorduk herkes dağıldı bu aralar.Ben varim ::)))
Kimse yazmiyor ki zaten![]()
Kesin onlardır diye tahmin etmiştim zaten.13.takim 0.115 orani vardi canim
Evet canim simdilik is yok hafta ici direksiyon kursuna basliyorum 10 saat ders alacagimİyi olur canım, çok şükür arttik iş yok, spora düzenli devam edersin.. Ben yarın da salona gideceğim aksilik olmazsa. Gitmedigim günler de mutlaka Leslie ya da senin cardio videosunu yapacam canım.
Ne güzel muhabbet ediyorduk herkes dağıldı bu aralar.

En son onlar acikladi zatenKesin onlardır diye tahmin etmiştim zaten.
İyi karar vermişsin canım, yakında kpss çalışmaya da baslamalisin. Bu arada ben de direksiyon dersi almayı düşünüyorum zaman ayarlarsam.Evet canim simdilik is yok hafta ici direksiyon kursuna basliyorum 10 saat ders alacagim
Ama spor icin vaktim olacak
Herkes dagildi bu hafta ama toparlariz insallah yeniden
3 gun once kuzenimde yazdi cagirabiliriz diye ordada araba şart babam gitti bugun ayarladi geldiİyi karar vermişsin canım, yakında kpss çalışmaya da baslamalisin. Bu arada ben de direksiyon dersi almayı düşünüyorum zaman ayarlarsam.
Iyi geceler canimİyi geceler ❤ kaptanım direksiyon dersimi alıcaksın :)
Iyi geceler canim
Evet pazartesi basliyorum insallah surebilirim 11 yil once aldim ehliyeti :)))
11 yil boyunca 1 defa surdum oda cok kisa bos alanda .yani nerdeyse hic bilmiyorum sıfırdan ogrencemBen alabilcekmiyim bakalım 14 saat dersim olucak benimde.
Hiç sürdün mü peki?
Daha iyi olur haftaya eklenmem. Bu hafta daha dikkatli olurum. Daha güzel sonuç elde ederim.Sen gelmeyince ekleyemedim haftaya insallah listeye ekleyecegim canim
Eksi olarak ekleneceksin listeye. 67.5 ile izne ayrılmışsin canim bu hafta ekleyebilsek daha super olacakti ama haftaya eklicezDaha iyi olur haftaya eklenmem. Bu hafta daha dikkatli olurum. Daha güzel sonuç elde ederim.
11 yil boyunca 1 defa surdum oda cok kisa bos alanda .yani nerdeyse hic bilmiyorum sıfırdan ogrencem
Sende alırsın insallah sinav ne zamandi
Hangi işi istediğine zamanla karar verirsin canım ama bence sınava hazirlan, en azından elinde bir puanın olmuş olur.3 gun once kuzenimde yazdi cagirabiliriz diye ordada araba şart babam gitti bugun ayarladi geldi
Araba her zaman lazim cook gec kaldim aslinda
Kpss icinde ne yapsam bilmiyorum.aslinda hangi isi istedigimi de bilmiyorum
Canım hoşgeldin özledim seni.![]()
hiç şaşırmadım