• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haklısın cnm, annemin bana en kızdığı konudur namaz konusu. Kayınvalidemde siz çocuğunuza nasıl örnek olacaksınız diye uyarıyor sağolsun. Akşam inşallah düzenli kılmaya başlarım diye de dua ettim. Dediğin gibi boynumuzun borcu...
Namaza örnek çok güzel bir hikaye vardı arkadaşınızı kaç kez davet edersiniz bi bahaneyle gelmez ona darılırsınız ama Rabbim bizi 5 vakit huzuruna davet ediyor ve hiç darılmadan gelmemizi bekliyor ben youtubede bi video izlemiştim namazsız hasan diye çok etkilenmiştim birde bi kitap okumuştum kendini arayan kadın diye ikiside beni kendime getirdi

İzne ayrılınca dönmek için 2 kural var
1) izne ayrıldıgın kiloda olmak
2)3 ay süre gecmesi ve kilonun yüzde 5 fazla olması gerekiyor
Abbowwww ne tehlikeli bir kural ikincisi iyiki dün izne falan ayrılmamışımm reglim geçti olmadım iştahım sıfır sofraya aç oturup aç kalkıyorum bu hafta çok vericem galiba

Abbowwww ne tehlikeli bir kural ikincisi iyiki dün izne falan ayrılmamışımm reglim geçti olmadım iştahım sıfır sofraya aç oturup aç kalkıyorum bu hafta çok vericem galiba
Kilo korumak izinde cok zor oluyor eskiden 6 ay dönüş olmuyordu onu 3 aya düşürdüler
İyi ki ayrılmadın canım ama ac kalma ac kalmak sana iyi gelmiyor da

Kilo korumak izinde cok zor oluyor eskiden 6 ay dönüş olmuyordu onu 3 aya düşürdüler
İyi ki ayrılmadın canım ama ac kalma ac kalmak sana iyi gelmiyor da
Bünyeyi şaşırtır belki dün öğleden sonra -100 gr daha gitmişti 88.9 gördüm :super: aç kalmak degil açlık aklıma gelmiyo

8 hafta boyunca nota almadıgımız için takım analizi yapıldı herkes incelesin kac kilo verdiğine baksın 😊

8 hafta boyunca nota almadıgımız için takım analizi yapıldı herkes incelesin kac kilo verdiğine baksın 😊
2. Olmuşum 😊 Alvillaa Alvillaa cnm 1. liğini tebrik ediyorum. ❤️

Back
X