- 8 Mart 2019
- 7.722
- 38.555
- 548
- 40
O olayda çok enteresan aslındaİzne ayrılınca kilomu almamız lazım tekrar girmek için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O olayda çok enteresan aslındaİzne ayrılınca kilomu almamız lazım tekrar girmek için
Namaza örnek çok güzel bir hikaye vardı arkadaşınızı kaç kez davet edersiniz bi bahaneyle gelmez ona darılırsınız ama Rabbim bizi 5 vakit huzuruna davet ediyor ve hiç darılmadan gelmemizi bekliyor ben youtubede bi video izlemiştim namazsız hasan diye çok etkilenmiştim birde bi kitap okumuştum kendini arayan kadın diye ikiside beni kendime getirdiHaklısın cnm, annemin bana en kızdığı konudur namaz konusu. Kayınvalidemde siz çocuğunuza nasıl örnek olacaksınız diye uyarıyor sağolsun. Akşam inşallah düzenli kılmaya başlarım diye de dua ettim. Dediğin gibi boynumuzun borcu...
İzne ayrılınca dönmek için 2 kural varİzne ayrılınca kilomu almamız lazım tekrar girmek için
Hemen dönemiyorsun işte 3 ay doldurman gerekiyor :)O olayda çok enteresan aslındagerçi ben izne çıkıp 2-3 kez dışarıda kahvaltı edersem +5 kilo olarak dönerim
![]()
Abbowwww ne tehlikeli bir kural ikincisi iyiki dün izne falan ayrılmamışımm reglim geçti olmadım iştahım sıfır sofraya aç oturup aç kalkıyorum bu hafta çok vericem galibaİzne ayrılınca dönmek için 2 kural var
1) izne ayrıldıgın kiloda olmak
2)3 ay süre gecmesi ve kilonun yüzde 5 fazla olması gerekiyor
Kilo korumak izinde cok zor oluyor eskiden 6 ay dönüş olmuyordu onu 3 aya düşürdülerAbbowwww ne tehlikeli bir kural ikincisi iyiki dün izne falan ayrılmamışımm reglim geçti olmadım iştahım sıfır sofraya aç oturup aç kalkıyorum bu hafta çok vericem galiba
Cnm eski ben olsam 3 ayda 70+ olurdumHemen dönemiyorsun işte 3 ay doldurman gerekiyor :)
Bünyeyi şaşırtır belki dün öğleden sonra -100 gr daha gitmişti 88.9 gördümKilo korumak izinde cok zor oluyor eskiden 6 ay dönüş olmuyordu onu 3 aya düşürdüler
İyi ki ayrılmadın canım ama ac kalma ac kalmak sana iyi gelmiyor da
aç kalmak degil açlık aklıma gelmiyoAnladım canım ama cok ac kalma yinede enerjiye ihtiyacın varBünyeyi şaşırtır belki dün öğleden sonra -100 gr daha gitmişti 88.9 gördümaç kalmak degil açlık aklıma gelmiyo
Ben yazdım valla kaptanım. Kaç gündür tembellikten yazmiyordum ama artık sıkıyönetim ilan ettim kendime.Kızlar dünkü menüler nerde benimle birlikte 3 menü yazıldı takımda kac kişi var![]()
Allah dualarimizi kabul etsin inşallah canım.Ben akşam kandil diye giremedim cnm, bayadır namaz kılmamıştım. Mevlid kandili hürmetine azcık dua edeyim dedim![]()
Yok o kadar düşemem zaten. Keşke düşsem :)70.9 un altına düşme bu cuma yoksa 67.5 u beklemek zorunda kalırız :))
Allah Kabul etsin.Ben akşam kandil diye giremedim cnm, bayadır namaz kılmamıştım. Mevlid kandili hürmetine azcık dua edeyim dedim![]()
Tamam canım sonraki hafta görürsün insallah o rakamıYok o kadar düşemem zaten. Keşke düşsem :)
2. OlmuşumCuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
Her yıl Ocak, Mayıs ve Eylül aylarında olmak üzere takımların analizleri yapılır. Analiz dönemini kapsayan etaplarda üyelerin kilo kaybı, izin ve mezuniyet durumuna yönelik bilgiler verilir. Analizlerle ilgili her detay, raporlarda belirtilir. Takımların, analiz dönemi etap ortalamarının...www.kadinlarkulubu.com
8 hafta boyunca nota almadıgımız için takım analizi yapıldı herkes incelesin kac kilo verdiğine baksın![]()
Tebrik ederim canım
5kilo vermişim toplamda 11 kilo gitti 2 ay 19 günde
Gayet güzel canım ayda 4 kilo eder5kilo vermişim toplamda 11 kilo gitti 2 ay 19 günde
İzne ayrılınca dönmek için 2 kural var
1) izne ayrıldıgın kiloda olmak
2)3 ay süre gecmesi ve kilonun yüzde 5 fazla olması gerekiyor