- 8 Nisan 2017
- 57.739
- 312.686
- 698
Elti olmak kadar zoru yok emin olHic gorumce olamiycam ama balsi ve elti olucam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elti olmak kadar zoru yok emin olHic gorumce olamiycam ama balsi ve elti olucam![]()
Benim elti adayimda enteresan zaten dusun piknik organize ettim cagirdim kayin peder istemiyordu ayni isyerindeyiz gorunce gormemezlikten falan geliyor valla herkesin keyfi bilir canim Allah mutlu mesut etsinElti olmak kadar zoru yok emin ol![]()
İşte bak elti mood on havalara girmiş bile elti kısmının ağzına bal akitsan eline altın sıkıştıran gene yaranamazsin sal ipini gitsinBenim elti adayimda enteresan zaten dusun piknik organize ettim cagirdim kayin peder istemiyordu ayni isyerindeyiz gorunce gormemezlikten falan geliyor valla herkesin keyfi bilir canim Allah mutlu mesut etsin
Keyfi bilir valla canim aramizda 10 yas var onla ugrasacak yasimi coktan gectim insan olursa severiz yoksada tak sepeti koluna herkes kendi yolunaİşte bak elti mood on havalara girmiş bile elti kısmının ağzına bal akitsan eline altın sıkıştıran gene yaranamazsin sal ipini gitsin![]()
Ayy gercektenmi nasil.bir model alsam acaba ya bana bir fikir verin baribasbelasiyim cnm elbise çok güzel ama kesinlikle seni daha kilolu gösterecek bir model. Bende buna benzer kısa kollu bir elbise giymiştim ve resimlerde çok daha iri gözükmüşüm
1.61 boya 61 kilo civarıydım giydiğimde.
Cnm hangi model daha iyi olur açıkçası çok fikrim yok ama göğüs kısmı bu elbise gibi olanlardan uzak durmanı tavsiye ederim. Açılmasın diye iğneyle tutturunca daha felaket oluyor o kısım.Ayy gercektenmi nasil.bir model alsam acaba ya bana bir fikir verin bari![]()
Yazdım canim@pastel34
@Ytmz
Canfeb
retro_hippo
Bonus
@Kutsal_zebra
@merryangel
Minik Duduklu Tencere
@Alvillaa
@Gulumse25
@nilhan2705
Menüler neden yazılmıyor kızlar
Sabah kahvaltısı ndaki iki dilim ne kızartmasıBugünkü menum
Kahvaltı
2 çatal peynir
Roka domates
3 zeytin
1 dilim ekmek
2 dilim Kızartma
Ara
Mandalina
Yoğurt kaymagi
Aksam
Kabak dolması 2 adet
Yoğurt
Ara
Kuru üzüm
Ceviz
Su 1 lt malesef çok çay kahve içiyorum şu aklıma gelmiyor
Spor yapamadım
PatatescikSabah kahvaltısı ndaki iki dilim ne kızartması![]()
Bende hakim olamiyorim bu ara nefsimeZipzip- kaptanım ben 9.gün akşam üstü diyetimi bozmuş bulunuyorum.
Bozdum diye bırakmıycam tabi ama becerememe duygusu moralimi çok bozuyor.
Bende oyüzden yedim zatenCik koyunca çok masum olduayyy yerim ben onu
![]()
Afiyet olsun yağ olmasın defolsun gitsinBende oyüzden yedim zaten![]()
Amin amin ecmainAfiyet olsun yağ olmasın defolsun gitsin![]()
Kaptanım bugün bizim nişan vardı.. şimdi oturdum desem..@pastel34
@Ytmz
Canfeb
retro_hippo
Bonus
@Kutsal_zebra
@merryangel
Minik Duduklu Tencere
@Alvillaa
@Gulumse25
@nilhan2705
Menüler neden yazılmıyor kızlar
Canım elbiseyi bence internetten alma. Bir iki mağazaya girip farklı modeller dene. Üzerine oturen mi yoksa dökümlüler mi daha iyi duracak bi bakarsin. Bizim durumumuzda şu an internetten almak riskli bence.Ayy gercektenmi nasil.bir model alsam acaba ya bana bir fikir verin bari![]()
Günaydın cnmGünaydın kızlar.