• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar , ben cumartesi ciddi bi şekilde diyetistene başladım 52 olacam inşallah ... 🤗🤗🤗 inanın hep aklımdasınız ama çok yoğun günlerim geçiyor gelemiyorum bide hep başlıyorum diyorum 2 gün sonra bırakıyorum sizlere karşı mahçup oldum.. o yüzden en iyisi diyetisyenle bi disipline girmem lazım dedim başladım 🤗🤗🤗

@pastel34
birmuhendisanne birmuhendisanne
Gulumse24 Gulumse24
@Alvillaa
@Ytmz
retro_hippo retro_hippo
@snglmlk
Zipzip- Zipzip-
@Canfeb
@nilhan2705
@Yonahime
@Bir Garip Yolcuyumm
@zeyneppk
@Kanguru_
ada81 ada81
@Kutsal_zebra
@Bonus
@Elhan
@Negohatun
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
@merryangel

Hadi kızlar hadiiiiiii, kalkın, takım ruhu nerde, destek nerde, buraya ne için geldik, kendimizi mutlu hissedeceğimiz kiloya inmek için.
Her gün düzenli menü yazmadan, spor yapmadan, sohbete katılıp birbirimizi motive etmeden bunu nasıl başaracağız?
Cumadan cumaya kilo bildirmekle olmaz bu.
Lütfen herkes her gün düzenli menü yazsın, mutlaka kendine uygun spor yapsın, diyetle sporla ilgili güzel paylaşımlar yapalım her gün mutlaka, bunun üzerine sohbet edelim.
Yaza ben 36 beden girmek istiyorum, ya siz???
Bende ocak ayında doğum günümde 52 olmak istiyorum 🤔🤔🤔tamam tamam 54 de olur 😊😊😊

Günaydın kızlar , ben cumartesi ciddi bi şekilde diyetistene başladım 52 olacam inşallah ... 🤗🤗🤗 inanın hep aklımdasınız ama çok yoğun günlerim geçiyor gelemiyorum bide hep başlıyorum diyorum 2 gün sonra bırakıyorum sizlere karşı mahçup oldum.. o yüzden en iyisi diyetisyenle bi disipline girmem lazım dedim başladım 🤗🤗🤗
Günaydın canım ❤
Cok iyi yapmıssın hadi.bakalım 52 olalım birlikte 😍
Bende ocak ayında doğum günümde 52 olmak istiyorum 🤔🤔🤔tamam tamam 54 de olur 😊😊😊
Neden olmasın 54 de olur 52 de 😍

@pastel34
Gulumse24 Gulumse24
@Alvillaa
@Ytmz
retro_hippo retro_hippo
@snglmlk
Zipzip- Zipzip-
@Canfeb
@nilhan2705
@Yonahime
@Bir Garip Yolcuyumm
@zeyneppk
@Kanguru_
ada81 ada81
@Kutsal_zebra
@Bonus
@Elhan
@Negohatun
@merryangel

Hadi kızlar hadiiiiiii, kalkın, takım ruhu nerde, destek nerde, buraya ne için geldik, kendimizi mutlu hissedeceğimiz kiloya inmek için.
Her gün düzenli menü yazmadan, spor yapmadan, sohbete katılıp birbirimizi motive etmeden bunu nasıl başaracağız?
Lütfen herkes her gün düzenli menü yazsın, mutlaka kendine uygun spor yapsın, diyetle sporla ilgili güzel paylaşımlar yapalım her gün mutlaka, bunun üzerine sohbet edelim.
Ver coşkuyuuuuu anammmm :KK71: :KK71: :KK71: kız biz yine arada geliyoruz sen istesende gelemiyorsun banlanmadıgın ay yok azcık otur oturdugun yerde:KK53: mahpusluk ne zaman bitti ne zaman başlıycak bakım :KK70:

Günaydınnn hayırlı sabahlar bugün ilk defa uyudum 3 aydır gündüz uyumamıştım karnım agrıyo sabah 5 de eşimi kaldırdım şükür regl kendini gösterdi ama leke şeklinde bu arada 5 günlük bir gecikmeyle gelen regl artı 700 gr la geldi

Günaydınnn hayırlı sabahlar bugün ilk defa uyudum 3 aydır gündüz uyumamıştım karnım agrıyo sabah 5 de eşimi kaldırdım şükür regl kendini gösterdi ama leke şeklinde bu arada 5 günlük bir gecikmeyle gelen regl artı 700 gr la geldi
Günaydın canım ❤
Regl tam baslarsa cumaya kadar artıdan kurtulursun canım

Cnm reglde artı olması çok normal. Dinlenmişsindir inşallah ❤️

@pastel34
Gulumse24 Gulumse24
@Alvillaa
@Ytmz
retro_hippo retro_hippo
@snglmlk
Zipzip- Zipzip-
@Canfeb
@nilhan2705
@Yonahime
@Bir Garip Yolcuyumm
@zeyneppk
@Kanguru_
ada81 ada81
@Kutsal_zebra
@Bonus
@Elhan
@Negohatun
@merryangel

Tabiki amacımız bu ama amaca ara vermek zorunda kaldım 😊

Cnm reglde artı olması çok normal. Dinlenmişsindir inşallah ❤
Valla Dinlendim ama hiç kalkasım yoktu akşama kadar yata bilirdim sıcacık yatakla vedalaşmak zor oldu biraz kayınvalidene çok geçmiş olsun canım rabbim kimseye dermansız dert vermesin

@pastel34
Gulumse24 Gulumse24
@Alvillaa
@Ytmz
retro_hippo retro_hippo
@snglmlk
Zipzip- Zipzip-
@Canfeb
@nilhan2705
@Yonahime
@Bir Garip Yolcuyumm
@zeyneppk
@Kanguru_
ada81 ada81
@Kutsal_zebra
@Bonus
@Elhan
@Negohatun
@merryangel

40 olsam yeter onca yazdığın şeyin cvp i bu olmamaliydi :olamaz:

Dun çok kacirmama ragmen bugün sadece +300 çıktım ona seviniyorum

Bugün spor günüm inşallah herşey güzel olacak :))

40 olsam yeter onca yazdığın şeyin cvp i bu olmamaliydi :olamaz:

Dun çok kacirmama ragmen bugün sadece +300 çıktım ona seviniyorum

Bugün spor günüm inşallah herşey güzel olacak :))
Kızçem tanışma fırsatımız olmadı aramıza hoş geldin biraz geç oldu ama kusura bakma nasılsın ben gülseren 33 yaşındayım 2 çocuk annesi erzurumda yaşıyorum bu köyünde delisiyim :KK70: :KK70:

Kızçem tanışma fırsatımız olmadı aramıza hoş geldin biraz geç oldu ama kusura bakma nasılsın ben gülseren 33 yaşındayım 2 çocuk annesi erzurumda yaşıyorum bu köyünde delisiyim :KK70: :KK70:
Hepimiz koyun delisiyiz estağfurullah :D

Ben daha oncexe burda ydim ama fazla kalmadım :olamaz:
Hoşbuldum canim

Back
X