- 8 Eylül 2016
- 103.558
- 438.796
- 898
- 36
Cok fazla artı değilsin cumaya kadar eksiye gecersin canımpazartesi tartıldım 97 kg geldim cuma 96,8 dim ama bu hafta regl olacağım bide bir dilim pasta tabi![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok fazla artı değilsin cumaya kadar eksiye gecersin canımpazartesi tartıldım 97 kg geldim cuma 96,8 dim ama bu hafta regl olacağım bide bir dilim pasta tabi![]()
![]()
Bende ocak ayında doğum günümde 52 olmak istiyorum@pastel34
birmuhendisanne
Gulumse24
@Alvillaa
@Ytmz
retro_hippo
@snglmlk
Zipzip-
@Canfeb
@nilhan2705
@Yonahime
@Bir Garip Yolcuyumm
@zeyneppk
@Kanguru_
ada81
@Kutsal_zebra
@Bonus
@Elhan
@Negohatun
Minik Duduklu Tencere
@merryangel
Hadi kızlar hadiiiiiii, kalkın, takım ruhu nerde, destek nerde, buraya ne için geldik, kendimizi mutlu hissedeceğimiz kiloya inmek için.
Her gün düzenli menü yazmadan, spor yapmadan, sohbete katılıp birbirimizi motive etmeden bunu nasıl başaracağız?
Cumadan cumaya kilo bildirmekle olmaz bu.
Lütfen herkes her gün düzenli menü yazsın, mutlaka kendine uygun spor yapsın, diyetle sporla ilgili güzel paylaşımlar yapalım her gün mutlaka, bunun üzerine sohbet edelim.
Yaza ben 36 beden girmek istiyorum, ya siz???
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar , ben cumartesi ciddi bi şekilde diyetistene başladım 52 olacam inşallah ...inanın hep aklımdasınız ama çok yoğun günlerim geçiyor gelemiyorum bide hep başlıyorum diyorum 2 gün sonra bırakıyorum sizlere karşı mahçup oldum.. o yüzden en iyisi diyetisyenle bi disipline girmem lazım dedim başladım
![]()
Neden olmasın 54 de olur 52 deBende ocak ayında doğum günümde 52 olmak istiyorumtamam tamam 54 de olur
![]()
Ver coşkuyuuuuu anammmm@pastel34
birmuhendisanne
Gulumse24
@Alvillaa
@Ytmz
retro_hippo
@snglmlk
Zipzip-
@Canfeb
@nilhan2705
@Yonahime
@Bir Garip Yolcuyumm
@zeyneppk
@Kanguru_
ada81
@Kutsal_zebra
@Bonus
@Elhan
@Negohatun
Minik Duduklu Tencere
@merryangel
Hadi kızlar hadiiiiiii, kalkın, takım ruhu nerde, destek nerde, buraya ne için geldik, kendimizi mutlu hissedeceğimiz kiloya inmek için.
Her gün düzenli menü yazmadan, spor yapmadan, sohbete katılıp birbirimizi motive etmeden bunu nasıl başaracağız?
Lütfen herkes her gün düzenli menü yazsın, mutlaka kendine uygun spor yapsın, diyetle sporla ilgili güzel paylaşımlar yapalım her gün mutlaka, bunun üzerine sohbet edelim.
Günaydın canım ❤Günaydınnn hayırlı sabahlar bugün ilk defa uyudum 3 aydır gündüz uyumamıştım karnım agrıyo sabah 5 de eşimi kaldırdım şükür regl kendini gösterdi ama leke şeklinde bu arada 5 günlük bir gecikmeyle gelen regl artı 700 gr la geldi
Cnm reglde artı olması çok normal. Dinlenmişsindir inşallahGünaydınnn hayırlı sabahlar bugün ilk defa uyudum 3 aydır gündüz uyumamıştım karnım agrıyo sabah 5 de eşimi kaldırdım şükür regl kendini gösterdi ama leke şeklinde bu arada 5 günlük bir gecikmeyle gelen regl artı 700 gr la geldi
Tabiki amacımız bu ama amaca ara vermek zorunda kaldım@pastel34
birmuhendisanne
Gulumse24
@Alvillaa
@Ytmz
retro_hippo
@snglmlk
Zipzip-
@Canfeb
@nilhan2705
@Yonahime
@Bir Garip Yolcuyumm
@zeyneppk
@Kanguru_
ada81
@Kutsal_zebra
@Bonus
@Elhan
@Negohatun
Minik Duduklu Tencere
@merryangel
Bitti di mi ara hadi yeniden baslıyoruzTabiki amacımız bu ama amaca ara vermek zorunda kaldım![]()
Az kaldı bikaç güne dönücemBitti di mi ara hadi yeniden baslıyoruz![]()
Tamam canımAz kaldı bikaç güne dönücem![]()
Hoplayıp zıplıyorum açılsın diyeGünaydın canım ❤
Regl tam baslarsa cumaya kadar artıdan kurtulursun canım
gider gider ellerim çok şişmiş bilezik ellerimi yırttı takana kadar bu kadar ödem olurmukiValla Dinlendim ama hiç kalkasım yoktu akşama kadar yata bilirdim sıcacık yatakla vedalaşmak zor oldu biraz kayınvalidene çok geçmiş olsun canım rabbim kimseye dermansız dert vermesinCnm reglde artı olması çok normal. Dinlenmişsindir inşallah ❤
Olmus demek ki cumaya kadar ödemler giderHoplayıp zıplıyorum açılsın diyegider gider ellerim çok şişmiş bilezik ellerimi yırttı takana kadar bu kadar ödem olurmuki
40 olsam yeter onca yazdığın şeyin cvp i bu olmamaliydi@pastel34
birmuhendisanne
Gulumse24
@Alvillaa
@Ytmz
retro_hippo
@snglmlk
Zipzip-
@Canfeb
@nilhan2705
@Yonahime
@Bir Garip Yolcuyumm
@zeyneppk
@Kanguru_
ada81
@Kutsal_zebra
@Bonus
@Elhan
@Negohatun
Minik Duduklu Tencere
@merryangel
Kızçem tanışma fırsatımız olmadı aramıza hoş geldin biraz geç oldu ama kusura bakma nasılsın ben gülseren 33 yaşındayım 2 çocuk annesi erzurumda yaşıyorum bu köyünde delisiyim40 olsam yeter onca yazdığın şeyin cvp i bu olmamaliydi
Dun çok kacirmama ragmen bugün sadece +300 çıktım ona seviniyorum
Bugün spor günüm inşallah herşey güzel olacak :))
en sevdiğim zumba videosu hadi gençler![]()
Hepimiz koyun delisiyiz estağfurullahKızçem tanışma fırsatımız olmadı aramıza hoş geldin biraz geç oldu ama kusura bakma nasılsın ben gülseren 33 yaşındayım 2 çocuk annesi erzurumda yaşıyorum bu köyünde delisiyim![]()
![]()