- 8 Nisan 2017
- 57.739
- 312.671
- 698
Ben ona göre iyiyim yaptıkça açılıyor insan :))Kızımın videosu ama bir türlü ayak uyduramadım bunlara o beyazlı hatından neyim eksik anlamadımki![]()
Ona yakın yapmaya çalışan da yeter :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ona göre iyiyim yaptıkça açılıyor insan :))Kızımın videosu ama bir türlü ayak uyduramadım bunlara o beyazlı hatından neyim eksik anlamadımki![]()
Ona benzetmeye çalışıyorum sonra kendimi kolbastı oynarken buluyorum ama olmayıııBen ona göre iyiyim yaptıkça açılıyor insan :))
Ona yakın yapmaya çalışan da yeter :))
Kolbastı candır oyna gitsinOna benzetmeye çalışıyorum sonra kendimi kolbastı oynarken buluyorum ama olmayııı![]()
![]()

Cok güzel eksi ile gelmissin canımMeraba kizlar
Cuma 64.6
Bugun 63.9
Fark 700 gr
arada yazdiklarinizi okuyorum ama yazmaya gucum yok
Cuma bildiriminde bulunamayacam kaptanimZipzip- haberin olsun canim
Allah razı olsun cnmValla Dinlendim ama hiç kalkasım yoktu akşama kadar yata bilirdim sıcacık yatakla vedalaşmak zor oldu biraz kayınvalidene çok geçmiş olsun canım rabbim kimseye dermansız dert vermesin
Kızlar Müge Anlıyı izliyorum gözlerim faltaşı... adam aynı anda 8 kadınla birlikte olmuş, 5 çocuk yapmış![]()
Evet canım dün ben de abarttım bir de kaslar çok şişti bence. Bikac güne geçer umarım bu etkiler.Cnm hepsi kilo değildir emin ol. İlk diyetisyene gittiğimde 72.4 kg olarak ölçmüş beni. 2 gün sonra 70.5 dim ki diyet vs yapmadım. Tartıdan önce abartmıştım yemeği.
İyi dersler cnm ❤
Geçer cnm merak etme, birden çok fazla spor yapınca kaslarda mutlaka şişlik oluyor. Cumaya kadar eksiye geçmiş olursun.Evet canım dün ben de abarttım bir de kaslar çok şişti bence. Bikac güne geçer umarım bu etkiler.
Olmaz mı cnm, ben artık hayatta hiç bir şeye şaşırmayacağım diyorum sonra böyle şeylere denk gelip gene ağzım açık kalakalıyorum.
Cook sasırdım valla ne değişik hayatlar var
en sevdiğim zumba videosu hadi gençler
Hepimiz öndeki yeşilli gibi olma dileğiyle![]()
İsteyenin bir yüzü kara ben de 36 istiyorum altına da yok demem.@pastel34
birmuhendisanne
Gulumse24
@Alvillaa
@Ytmz
@hippocan
sonngulen
Zipzip-
@Canfeb
@nilhan2705
Yonahime
@Bir Garip Yolcuyumm
@zeyneppk
@Kanguru_
@ada81
@Kutsal_zebra
@Bonus
Elhan
@Negohatun
Minik Duduklu Tencere
@merryangel
Hadi kızlar hadiiiiiii, kalkın, takım ruhu nerde, destek nerde, buraya ne için geldik, kendimizi mutlu hissedeceğimiz kiloya inmek için.
Her gün düzenli menü yazmadan, spor yapmadan, sohbete katılıp birbirimizi motive etmeden bunu nasıl başaracağız?
Cumadan cumaya kilo bildirmekle olmaz bu.
Lütfen herkes her gün düzenli menü yazsın, mutlaka kendine uygun spor yapsın, diyetle sporla ilgili güzel paylaşımlar yapalım her gün mutlaka, bunun üzerine sohbet edelim.
Yaza ben 36 beden girmek istiyorum, ya siz???
Bu mesaj silkeledi resmen. İşte bu yüzden banlanmani istemiyorum, sabahları enerjik Gunaydiiiin deyisinle güne merhaba demek harika.Geçen yıl zumbaya gidiyordum bu müziği biliyorum tatlım... gerçekten eğlenceli.Video çok eğlenceliye benziyor ☺
YaaGünaydın canım ❤
Insallah güzel birseyler bulabilmişsinizdir
Günaydın canım ❤
Güle güle oturun tertemiz oldu evin
Kilo durumuna bakarız abla izne ayrıldıgın kiloyu sağlıyorsa alırız
Güzel eksi tebrik ederim canım
Oğlusunla sana Afiyet olsun
Bencede gelsin artık 1 ay oldu sohbete gelecem dedi onada gelmedi :)
evet ya hiç bir kadında hissetmemi sKızlar Müge Anlıyı izliyorum gözlerim faltaşı... adam aynı anda 8 kadınla birlikte olmuş, 5 çocuk yapmış![]()
Evet çok eğlenceli pek yapabildiğim söylenemez ama tepiniyorim işte benVideo çok eğlenceliye benziyor ☺
İngilterede çalıştığım dönemde haftada 1 zumba derslerimiz oluyordu. Katıldım ama 5 dkda yerlerde sürünüyordum o dönem. Yapabilen herkesi tebrik ediyorumGeçen yıl zumbaya gidiyordum bu müziği biliyorum tatlım... gerçekten eğlenceli.![]()
Geldim geldim@malii gel artık hadi ❤
Hayırlı uğurlu olsunYaaişe girdim zipzip
işten gelince bi de ev işiyle uğraşınca uyuya kalıyorum hep yorgunluktan
![]()
Geldi ya çok şükür....odemden korkmuyoruz canım sen de korkma...benim regl hayatım sona erdi sanırım iki ay doldu. Menopozluyum bak dikkat edin bana...huysuz virjinlige adım attim.Günaydınnn hayırlı sabahlar bugün ilk defa uyudum 3 aydır gündüz uyumamıştım karnım agrıyo sabah 5 de eşimi kaldırdım şükür regl kendini gösterdi ama leke şeklinde bu arada 5 günlük bir gecikmeyle gelen regl artı 700 gr la geldi